lackoo wrote:
a hidden objects dvd-vel hogy állsz?
Még sehogy. Nem utalták se a fizum se az ösztöndíjam, hely meg nincs a gépemen... xD szal nemtok se dvd-t írni, se tölteni nagy dolgokat. De amint lesz helyem, letöltöm mert érdekel egy-két játék ^^
Aru wrote:
Shiz: 
Hasonló veszekedések nálunk is vannak ugyanebben a témában.
Más: Vettem anyának a születésnapjára (ami ma van egyébként) egy drága parfümöt. Erre mit vett neki apám? Na szerintetek? Méregdrága parfümöt.

Direkt mondtam faternak hétvégén h azt én akarok venni, de úgy látom h képtelen odafigyelni rám...
Azért remélem h nem ugyanaz a márka mert az szép lesz.
Pont én is ma vettem neki szülinapi ajándékot, úgyhogy fasza érzés, hogy egész nap kajtattam az ajándéka után, aztán az estét meg végigbőgtem szintén miatta... fasza.
Amúgy apádban lehet, hogy az maradt meg, hogy "parfüm" és a szó mint fénylő ige, lebegett a szeme előtt xD
Pink Spider: *simiz*
lackoo: a múltkor szó volt róla, hogy miért kezd el valaki érdeklődni szűk körben ismert dolgok iránt, és akkor volt szó róla, hogy talán azért mert menekülünk valami elől.
Én szerintem anyám elől. Mert őt ez nem érdekli, leszarja ergo legalább biztos lehetek benne, hogy így lesz egy világom ahova elvonulhatok, és tuti hogy nem basztat...