Ji-chan wrote:
A válasz rá:
Egy része igaz! De pont a legrosszabb képet választottad parapara után volt azt hiszem!! A haj meg más téma nem mindig van idõm elkészülni bulira így ált ott sminkelek ott öltözöm át! A másik én már eléggé kinõttem ebbõl a beöltözõs dologból mivel nem most kezdtem el bulikra járni hanem valamikor még 2004ben a régi motorosokkal szóval én akkor már kiéltem magam!
az avatar meg az Eyeshield 21-bõl van!! És ha karod adok neked kedvenc karaktereket is! Zoro - One Piece/ Hiruma - Eyeshield 21/ Shinigami-sama Soul Eater!
És a másik: ha azt adnám le amit én szeretek a buliban akkor rég nem táncolnának a parketten az emberek! Az más hogy csak olyat szeretek leadni amit én is ismerek és halottam és tudom hogy illik a buliba nem hiába ismerek több mit 200 bandát discostúl mindenestõl!! És igen van olyan együttes akitõl nem vagyok hajlandó leadni számot de azokat leadja case, viszont van olyan amit meg õ nem ad le azt meg leadom én!!! Ja és nem nézek le senkit csak ha okod ad rá!!!
Nem bánom, hogy beraktad, hisz megmondtam: ez a te dolgod már. Én sem öltözök be, hiszen minek, rendszeresen egyszerű ruhában jelenek meg. S ez volt az első kép, ami szembekerült velem, s egyébként is siettem. Otthon nincs net, mindig máshol ülök (suli, fater, haver stb.). Az Eyeshield 21-et még nem láttam, s egyik általad említett animét sem. Az az igazság, van még 65 könyvtárral, amit végig kéne nézni, de már így is több mint 225 van mögöttem közel másfél év alatt (ahogy anyám mondja: még a klotyón is animét néz...).
S volt egy célzatom: mások megjegyzése után nem szokásom ítélkezni, hanem, hogy magam ismerjem meg az illetőt. Veled kapcsolatban legnagyobb hátránynak a bulizene témát említették valakik (szándékosan nem mondok nevet), én erre meg azt feleltem, hogy inkább nem mondok és nem gondolok semmit. De legalább rácáfoltál az állításaikra, ami a rossz megítélésükből adódik...
A pszichológia ilyen dolog, vagy bejön vagy nem. De azért "űzöm, mint hobbit", hogy fejlesszem az emberismeretemet. A könyvek haszontalanok, mert a könyvek csak tipizálnak, s nem ismerik az embert.
On:
22 sajnálom, de ma nincs kedvem. Érzem, hogy meghalt ma 60 millió agysejtem matek és prog órákon, úgy hogy most gyász van és tömegsírhantolás...
Fárad vagyok, kicsi és nyűgös...[/i]