Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 11:03 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2675 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 179  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 08 Sat, 4:38 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Tokubei wrote:
D wrote:

ez nekem is tetszik..nagyon kellemes kis szám lett...miyavi is egy kicsit más hangon énekel(vagyis nekem új volt hogy így is tud) a pv is aranyos :)

én semmit nem tudok miyaviról mert amit edidg hallottam láttam tőle attól el kezdett viszketni a tenyerem... (pedig láttam sok pv-jét live-ot megstb) ..de ez meglepően jó.. kiváncsi vagyok hogy neki vanank ilyen számai egyébként iis vagy ez lehet egy utalás a köv. album stílusára... ha igen akkor én is várni fogom a megjelenést

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 08 Sat, 11:27 pm 
Forum Addict

A MYV*POPS album tracklistje:

1- Are You Ready To Rock?-rhythm Battle Mix-
2- Kekkonshiki no Uta
3- Senor Senora Senorita
4- Gigpig boogie
5- Dear my friend -tegami wo kakuyo-
6- Itoshii hito (beta desu man) -2006 ver.
7- Kimi ni negai wo
8- We love you ~sekai wa kimi wo aishiteru~
9- Piisu sain (peace sign)
10- Oretachi no fighting song (tsuuchou: nebagiba)

Szerintem ez egy nagyon jó album lesz, már csak azok alapján a számok alapján is, amiket ismerünk, szóval ha valaki, aki nem ismeri, ezzel kezd, az igen jól jár 8) *hint*

Már most annyira kíváncsi vagyok arra a fighting songra! :multi: Mondjuk, hogy az eleje meg a vége ütősen rockos és energikus lesz... :happy:

thx to yukeesama/miyabi_dear/LJ

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 09 Sun, 11:08 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

melyik albumot ajánlod letöltésre?? Kimi ni Negai wo szám tetszik és ilyesmiket szivesen hallgatnék még

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 09 Sun, 11:55 am 
Forum Fanatic

Hát, ami Kimi ni negai wo-hoz (hangzásilag picit és hangszerelésileg) hasonlít az az Itoshii hito (beta desu man) ~2006 ver~ sztem (PV-je youtube-on megtekinthető pl. ITT).
Tulajdonképpen ilyen hangzással Miyavi edig nem is nagyon próbálkozott, az egyetlen hasonló régebbi szám ami eszembe jut az az Onpu no tegami a Gagaku albumról esetleg.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 09 Sun, 11:59 am 
Senior Member

----

Last edited by kratzlvivien on 2007 Apr 23 Mon, 5:15 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 09 Sun, 12:10 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jigsaw wrote:
Mona wrote:
melyik albumot ajánlod letöltésre?? Kimi ni Negai wo szám tetszik és ilyesmiket szivesen hallgatnék még

Hát, ami Kimi ni negai wo-hoz (hangzásilag picit és hangszerelésileg) hasonlít az az Itoshii hito (beta desu man) ~2006 ver~ sztem..
Tulajdonképpen ilyen hangzással Miyavi edig nem is nagyon próbálkozott, az egyetlen hasonló régebbi szám ami eszembe jut az az Onpu no tegami a Gagaku albumról esetleg

Hát ez az. Eddig tartózkodtam Miyavi zenéjétől, de ez az új dal azonnal belopta magát a szivembe. Tartsa ezt az igényes komplex (whatever) pop zenei irányt, mert jól áll neki.. és akkor mostantól én is naprakészen figyelem, mikor mit jelentet meg. XD. ÉS fusson be Nyugaton, legyen az új Pixar+Disney film főcímdala, és és és...XDD

off: de miért "gothic rock" -nak van taggelve az mp3 XDD.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 09 Sun, 12:19 pm 
Forum Fanatic

Hihi, úgy látszik én vagyok csak itt az ellentét, mert nekem baromira nem tetszik az új szám, na meg az előző single sem, azelőtt meg minden nagyon bejön. *elbújik* XD XD XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 09 Sun, 2:24 pm 
Forum Addict

Mona wrote:

Ahogy Jigsaw is mondta, az eddigi albumai sokkal rockosabbak voltak, még az Onpu no Tegami is bevadul 3:30-nál (addig viszont kellemes kis zongorás darab). Szóval valószínűleg meg kell várnod a MYV*POPS-t és az utána jövő albumot :)
A MYV*POPS-on lévő single-öket is kipróbálhatod, egy barátnőm például a Kekkonshiki no Uta meghallgatása után kezdett érdeklődni Miyavi zenéje iránt. (Miután megvette nekem a CD-t és belehallgatott. Ilyen ravaszul népszerűsítem Meevet :giggle: ) A "World Loves You - Sekai wa Kimi wo Aishiteiru" pedig még nem jelent meg single-ként, de már meghallgatható a dokusou verzió, mert játszotta az LFXben (az album verzió valószínűleg nagyon más lesz).
Egyébként pedig ajánlom mindenkinek, hogy hallgassa meg Miyavi akusztikus Due le Quartz feldolgozásait (Requiem, Shakespeare ni Sasagu, Dear from ...XXX ), amelyek BONUSként jelentek meg az albumain...vajon ennek a hagyománynak is vége a MYV*POPS albummal?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 09 Sun, 3:35 pm 
Mumus

Mona wrote:
Tokubei wrote:
D wrote:

ez nekem is tetszik..nagyon kellemes kis szám lett...miyavi is egy kicsit más hangon énekel(vagyis nekem új volt hogy így is tud) a pv is aranyos :)

én semmit nem tudok miyaviról mert amit edidg hallottam láttam tőle attól el kezdett viszketni a tenyerem... (pedig láttam sok pv-jét live-ot megstb) ..de ez meglepően jó.. kiváncsi vagyok hogy neki vanank ilyen számai egyébként iis vagy ez lehet egy utalás a köv. album stílusára... ha igen akkor én is várni fogom a megjelenést

wtf???? miyavi jár énektanárhoz vagy mi a szösz???? Habár annál a sutogok énekleknél fel kellet vennem a hangerőt hogy haljak vmit!!! na eddig 2-3 normális szám halad a gyerek!!!! :rubbingeyes: :yoberry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 09 Sun, 8:17 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

ji-chan mi a többi normális szerinted??? leszedem azokat is..

Nálam amúgy most listavezető ez a szám..
A beautyfool's festes szereplésekor gondoltam úgy hogy miyavit legközelebb kibelezve felakasztva elvágott torokkal akarom látni....

hát most mégse ...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 09 Sun, 8:33 pm 
Forum Addict

Mona wrote:
A beautyfool's festes szereplésekor gondoltam úgy hogy miyavit legközelebb kibelezve felakasztva elvágott torokkal akarom látni....

Nem normális dolog ilyet mondani.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 09 Sun, 9:03 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

D wrote:
Mona wrote:

Nem normális dolog ilyet mondani.

nem normális komolyan venni ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 10 Mon, 9:24 am 
Mumus

háát nekem a Shindemo boogiwoogi vagy mi a szösz meg ez ésss őőőőőőő.....a másikon még gondolkozom............Pop is dead asszem!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 12 Wed, 10:49 pm 
Forum Fanatic

Na. A Miyavi uta -Dokusou- albumról.

CDJapan wrote:
Third full-length album from Miyavi features the artists take on the "dokuso (solo)" style with simple, compact performances via a light drumset and one acoustic guitar. Base on the theme of love, Miyavi shows off amazing skill on the guitar with solid arrangements. Could this be the start of what Miyavi has in store for 2007?

...vagy inkább lehetne a vége annak, amit egész 2006-ban művelt... :roll: *csak viccel, csak viccel* XD

edit: a számomra fontos részeket kiemeltem. :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 13 Thu, 1:51 pm 
Senior Member

D wrote:
Egyébként pedig ajánlom mindenkinek, hogy hallgassa meg Miyavi akusztikus Due le Quartz feldolgozásait (Requiem, Shakespeare ni Sasagu, Dear from ...XXX ), amelyek BONUSként jelentek meg az albumain...vajon ennek a hagyománynak is vége a MYV*POPS albummal?

<HR>
Shakespeare ni Sasagu
Ohh egyik kedvenc számom^^

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2675 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 179  Next

All times are UTC + 1 hour