Doll wrote:
Shizu wrote:
csak nemtom... néha nem szeretek bemenni dolgozni, mert keddtõl csütörtökig vannak a szakmunkásból a diákok, fõleg lányok, akik rendszerint rajtam gúnyolódnak

még asszem Jáksó mondta egy mûsorban, h "a diplomái nem minõsítik az embert... viszont a hiányuk igen." én ezt iskolára javítanám...
Nem akarom minõsíteni senkinek sem a szakmai vagy egyéb képzettségét. én sem leszek diplomás az biztos... de vlmiért az az érzésem - tanulva a nálunk is sokat látott szakmunkások viselkedésébõl - hogy náluk valahogy más a mérce és a színvonal, értem ez bármire.

persze természetesen vannak akik kitörnek ebbõl színvonalból és biztos vannak intelligens emberek közöttük, de sajnos nem az egyet jegyzi meg az ember hanem a többséget.
Tudom, ezért mondtam hogy nem szeretem iskola alapján ítélni. Mert a dolgozók, akikkel dolgozom, teljesen normálisak, és ők is ugyanott végeztek, ahonnan ezek a kölykök jönnek...
De még ők is kiakadnak rajtuk...
Nem dolgoznak, vagy ha kell akkor folyamatosan szövegelnek, szidnak mindent, és ma betörték az egyik üvegház egy tábláját is... még az üveget is ott hagyták szétszóródva, holott ott voltunk és szóltak nekik legalább azt szedjék össze.
Én meg inkább menekülök előlük, bárhová csak ne legyek velük egy légtérben. Ha véletlenül megtörténik, egyből burkoltan én vagyok a téma, vagy nem burkoltan... ....