Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 5:38 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 29 Sun, 10:49 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

marcsi568 wrote:
Új Single április 29-én! ^^ Koi no ABO címmel, diszkós fílingű dal a vércsoportokról (igen, jól látjátok xDD wtf? XD) Kíváncsian várom XD

LoL! Nah ezt én is xD Nem gondoltam, hogy ilyen szintig eljutnak :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 29 Sun, 9:38 pm 
Forum Addict

Annyira megy le az egész JE v nemtudom :S semmi fantáziát nem látok most már... hát erre kíváncsi leszek, a régi cuccaikat pedig imádom, de előrukkolhatnának most már vmivel.... HSJ-osok közül hárman benne lesznek most vmi új műsorban... hát nemtudom h attól várjak-e vmit

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 30 Mon, 1:24 pm 
Senior Member

Hát nem tudom.. Mostanában van a KT és van a többi elhanyagolt banda XD Még Arashi sem kap akkora figyelmet, pedig ők jobban teljesítenek náluk.
Nyüssz meg.. Olyan érdekes a helyzetük sztem. Mintha nem teljes értékű banda lennének XD

Amúgy kint van a RUSS-K 30 másodperces CM-je, amiben bele lehet hallgatni az új Single-be.

Megtekinteni itt lehet. xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 30 Mon, 2:44 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Csak én szerintem nem áll jól Yamapi-nak ez a haj ? :beaten:
Nem lesz rossz ez a single ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 04 Sat, 5:28 pm 
Senior Member

PV előnézet

Yamapi haja, meg most úgy ő valahogyan nekem nem tetszik xDDD :/ Tegora átvándorolt a dauer-hullám, Kei-chan határozottan férfias *__* Shige hülye fejei xD Massu szokásos tömény aranyosság, Ryo meg *___* Nekem nagyon is tetszik xD
A klip meg LOL, a szövege.. vicces xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 07 Tue, 10:24 pm 
Senior Member

Az új PV

Hátőőő... nem kommentálnám :D Már megtettem pár helyen. Érdekes, és wtf, és nem tudom.. tetszik..? Nem tetszik? xD
Pi annyira, de annyira nem tetszik itt.. :/ Shige a legjobb ^^ Meg Koyama szemüvege ^^ 6 db Elvis-imitátor.. nem is tom.. xD Ryo meg.. vigyorog, sztem kínjában :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 07 Tue, 11:25 pm 
Elite Member

marcsi568 wrote:

Én ezt most inkább nem kommentálom. XD Másfél percet bírtam egyhuzamban. Most kicsit szünet. Egyedül Koyamát meg Shigét tudom értékelni az egészben, mert a másik négy nagyon no comment. Pi hajáról nem is beszélve. Tegoshitól már azóta rám jön a frász, mióta nem a kjút verzsön van, hanem az i-m-so-sexy verzió. -_-

Igazán nem szeretnék bunkó lenni, de Nyúzék nagyon kezdenek átmenni erőltetettbe, ezzel együtt a színvonal is zuhan sokat. Amióta visszajöttek, azóta számomra nem igazán tudtak semmi értékelhetőt felmutatni ^^; (Hoshi wo mezashite tetszett, weeek és Taiyou no namida is, de ennyi.)Remélem hamar kitalálnak valamit, mert az egy dolog, hogy az egész JE-ben valami most nem kerek, mert egyre gyengébbek a cuccok, de NEWSnál nagyon durán látszik. Szerintem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 08 Wed, 8:29 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

nekem bejött személy szerint. :) olvastam már sokszor hogy a "JE-nél mintha nem stimmelne valami" meg hogy "zuhant a színvonal", de én ezt a degenerálódott stílusérzékemmel nem vettem észre :lol: és mivel én nem látok semmi változást, nekem jók ezek a mostanában kiadott cuccaik is. :)
Tegoshival én úgy voltam hogy "mi a fenéért váltott át az aranyos kisfiú stílusról a lányos ribanc style-ra?!" de mintha most már kezdene férfiasodni, de komolyan. XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 08 Wed, 2:10 pm 
Senior Member

Egyetértek valamennyire veled Ayumi! ^^

Tegot nem tudom szeretni... szegényt nagyon rühellem xD

Valami változás szele érezhető sztem is, pár barátommal ezt már megtárgyaltuk, úgymond egy ideje kongatjuk a vészharangot xD És igen, Nyüsszék szívnak a legjobban, büntiszagú az egész. Pi.. depressziós sztem. Ryo szintén. Koyama sem olyan gondtalan, felhőtlen, mint eddig. Vagy csak mindent behallucinálok...? :D Bár Piben és talán Ryoban biztos vagyok.
Ez a mostani PV pl sztem inkább Kanjani jellegű, hozzájuk illene. Na hála istennek velük nincs baj :) Arashival sem. KT-t hagyjuk, mert csömörlök már tőlük intenzíven, túlságosan sok belőlük.

Remélem a fellépéseiken jó hangulatban vesznek majd részt. És csak rosszul látjuk a dolgokat, m nincs itt semmi baj.. xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 11 Sat, 11:38 am 
Senior Member

marcsi568 wrote:
Pi.. depressziós sztem.

Nem értek annyira a JE-dolgokhoz, de nem tudom magamban tartani azt a rosszmájú megjegyzésemet, miszerint: ilyen hajjal, mint amit az új PV-ben csináltak neki, én is depressziós lennék :beaten:
(Bár a szám sztem annyira nem rossz, meg a PV sem. ^^)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 11 Sat, 9:43 pm 
Elite Member

Sza wrote:
....miszerint: ilyen hajjal, mint amit az új PV-ben csináltak neki, én is depressziós lennék :beaten:

Imádlak. XDDD Nem akartam ennyire gonosz lenni (mivel tudják rólam, hogy nagyon nem szeretem Pit. XD), de tökéletesen igazad van :beaten:
Egyébként ez a kétpoharas Yamapi cucc is baromi uncsi. XD Hoshi wo mezashitében tetszett, de utána az összes többi klippben.... ne már. Újíthatna valamit már. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 02 Wed, 9:13 pm 
Senior Member

A Nyüssz volt a 24hr tévéműsor fő alakja. ^^ Augusztus 29-30án.

És Yamapi meg Ryo jelenleg 'A' típusú influenzában szenved.

Csak gondoltam lehelek életet a topicba ennyi idő után XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 02 Wed, 9:14 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

marcsi568 wrote:
És Yamapi meg Ryo jelenleg 'A' típusú influenzában szenved.

jobbulást nekik~ ^^ (ezt már harmadszorra mondom, de sebaj XD)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 16 Fri, 2:03 pm 
Member

Hali!
még új vagyok, de már régóta olvasom a topicokat és sajnállattal látom hogy a NewS topic full kussban van már egy ideje...:( pedig nagyon sok minden van velük!!
Akit érdekel hogy mi az írjon választ és leírom:D

(remélem sokan kéritek majd!!:P)

egyébként már teljesen jól van mind a kettő^^
Tegoshi sajnos belázasodott másnapra de neki szerencsére nem lett komolyabb baja!:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 16 Fri, 2:07 pm 
oshare booty
oshare booty

no hát mesélj miben mesterkednek yamapiék! :D
én most a code blue-ban gyakran látom, de ennek zenéhez nincs sok köze :D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour