Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 26 Sun, 4:12 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 4715 posts ]  Go to page Previous  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 315  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 30 Fri, 7:53 pm 
Forum Fanatic

Mona wrote:
noisemaster: Case
Brutálhörgőkárogómaster: Mona (modernslave művésznéven)

tehát a noise-experimentl opusz Dark player

Na, valamiért nagyon szenved a netem, ha a tömörített izét akarom letölteni, úgyhogy addig leszedtem ezt. xD ...Mike Patton jammel a gyár koszos pincéjében Merzbow-val, kirááály!! :twisted:
És köszi, hogy felpakoltad az összes cuccodat, kíváncsian várom! :) *dacol a bitekkel meg bájtokkal meg netkapcsolatokkal* xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 30 Fri, 7:56 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jigsaw wrote:
.Mike Patton jammel a gyár koszos pincéjében Merzbow-val, kirááály!! :twisted:

na ezzel abszolút zavarbahoztál el is pirultam.... :D hallod Case te vagy Merzbow (most nem tud helyeselni mert dacol az örömkönnyeivel :) )

köszi *luv*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 30 Fri, 8:02 pm 
Forum Fanatic

Hát nincs mit tenni, az ütemes visító-szövegköpködés az nagyon Pattonos, légy is büszke magadra!! 8) :D *megy vissza hallójáratot roncsolni* xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 30 Fri, 9:13 pm 
Forum Addict

Én ezt a noise-ost még nem mertem letölteni, de az Ash az nagyon nagyon klassz volt! Pedig szerintem általában ritka, hogy az embernek tetszen egy feldolgozás, mert már ha csak eltér az eredetitől, azt is negatívumként éli meg, akkor is ha az új verzió jó (pláne milyen ritka, hogy nekem tetszen egy Gackt dal, ha nem ő énekli :beaten: ) Egy kicsit olyan érzésem volt, mintha Hyde azt mondta volna (kis Dave Gahan beütéses Hyde mondjuk :lol: ), hogy "Én is eléneklem ezt, mert ez jó!" :lol:

A magyar nyelvű számok pedig simán mehetnének TV-ben, rádióban; nem nagyon hallgatok ilyen stílusú zenét, de van egy nagyon híres (mármint magyar viszonylatban) zenekar, akiknek a számai nincsenek ilyen jók.
A másikat, aminél az iTunes-om azt írja, hogy az előadó "The Aritist" LOL, már régebben hallottam és kommenteltem is biztosan, legalábbis remélem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 30 Fri, 9:45 pm 
VIP Member

Tokubei wrote:
Mona wrote:
Serenity wrote:
Mona wrote:

Csak egy kérdés: hogy tudom kicsomagolni/megnyitni/futtatni? :|

vagy jobb klikk a file-ra és "exract here" parancsot kiválasztod és oda mellé pakolja őket.... ha ilyen nincs akkor le kell szedni egy kicsomagoló programot ez a legjobb ha ezt feltelepíted akkor a fent leírt művelet tuti sikerülni fog

illetve ha rögtön mappába akarod kicsomagolni akkor "extract to xy"

Winrar nem volt hajlandó (csak betömöríteni akarta ki tudja miért) de a 7-Zip igen (sose szoktam használni...) úgyhogy mostmár mennek, köszi!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 30 Fri, 10:30 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

D wrote:
Én ezt a noise-ost még nem mertem letölteni, de az Ash az nagyon nagyon klassz volt! Pedig szerintem általában ritka, hogy az embernek tetszen egy feldolgozás, mert már ha csak eltér az eredetitől, azt is negatívumként éli meg, akkor is ha az új verzió jó (pláne milyen ritka, hogy nekem tetszen egy Gackt dal, ha nem ő énekli :beaten: ) Egy kicsit olyan érzésem volt, mintha Hyde azt mondta volna (kis Dave Gahan beütéses Hyde mondjuk :lol: ), hogy "Én is eléneklem ezt, mert ez jó!" :lol:

A magyar nyelvű számok pedig simán mehetnének TV-ben, rádióban; nem nagyon hallgatok ilyen stílusú zenét, de van egy nagyon híres (mármint magyar viszonylatban) zenekar, akiknek a számai nincsenek ilyen jók.
A másikat, aminél az iTunes-om azt írja, hogy az előadó "The Aritist" LOL, már régebben hallottam és kommenteltem is biztosan, legalábbis remélem.

köszönöm amiket írtál... a magyar nyelvű számok meg...nos igen. Azok arra is készültek. Sokan akik be akarna futni meg sztárságról álmodoznak , igazából fogalmuk sincsen mt jelent ez és most kivételesen nem tennék különbséget hazánk és a tengerentúl közt. Nagyon nagyon hosszú történet az ami abba a "kiadós" két évben történt és nem álltunk messze attól hogy most tényleg tévében rádióban mennyenek ezek a számok. Aki nem lát bele vagy nem akar bele látni hogy ez hogy zajlik az úgyis csak hivalkodásnak nagyképűsének látja amit írok..de igazából ha valaki tehetsége és rengeteget képzi magát illetve gyakorol akkor ha el akar érni valamit az napi 14 óra kemény munka és teljes elkötelezettség (ez nagyon pontosan és vérkomolyan lefordítva: nincs szerelem nincs család nincs hobbi nincs semmi... csak a stúdió négy fala az énektanár zongoraterme) amit egy olyan közegben töltsz el amire nincs példa. Buta, erkölcstelen, végletekig trágár..sok esetben perverz kétszínű emberek közt. (nem akarom ragozni azt hogy 2 éven kersztül a hozzám intézet mondatok 90 százléka hazugság volt vagy egyéb hátsó szándékkal variáló megjegyzés volt.... ja apró edit: itt amindenki álltal ismert médiáról beszélek azopknak sok ismert és háttérben dolgozó alakjáról ) Az egyetlen dolog ami ilyen helyzetben életben tartja az embert azok a művészi ambíciói és az őszinte érzései amit a torkán kiadhat és elmesélhet.... de ez sem így van mert az eladható zene közel sem az amit itt bármelyikünk igazi zenének tartana.. semmi köze őszinte érzésekhez ..az egész matematika..előre kiszámított húrok pendülése. Én aki őszinte művésznek (nem a szó eröltetett és elcsépelt értelmében) tartom magamat ezt nem bírtam és szerintem ez teljesen érthető.... az hogy ennek következtében van az hogy majdnem 24 évesen kezdek neki az egyetemnek miközben 3 éve felnőtmód függetlenül élek és ennyire fiatalon értem meg annyi szarságot (aki most drogos alkoholista kiégett rocksztárt vizionál az nagyon téved..én a fent leírtak tapasztalására célzok) ...

no ezért nincseneki ezek a számok tv-ben rádióban... egy valamivel igényesebb zenekarral kevesebb de egy egészséges emberrel több :)

a vége dióhéjban: az én utolsó féléves negatív hozzáállásom és ennek hatására a producer lelkesedésnek csökkenése tett pontot az egészre

legalább biztos lettem abban mit akarok és mit NEM... ha zene akkor egy masszív 150-300-as klub-koncertekre járó rajongótábor akik az őszinte rajongásuk és zeneszeretetük miatt érdemesek arra hogy megháláljam ezt a saját őszinteségemmel zenében kifejezve... ez a távoli jövő...

most ez a maximum amit akarok és tőletek megkapom ezekben az apró gratulációkban... bocs a hosszú kitérőért és a kozmikus OFF-ért a topicban de mivel itt téma a dolog ide írom... (na megyek mert holnpra főznöm kell :) )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 03 Mon, 4:31 pm 
Site Admin

nyahh, ez már fent van egy csomó ideje, csak sikeresel elfelejtettem átpakolni a megfelelö folderbe.. no de most!
tehát, közkivánatra:
Boxer Kid from Might Jam Rock-onsoku Big Wave

ez az egyik PV ami ment animecon-on (a rajzfilmes, autókázós dancehall cucc.) :teeth:

pityke

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 03 Mon, 7:15 pm 
Official Cheerleader

Case wrote:
Boxer Kid from Might Jam Rock-onsoku Big Wave

woooooooooooooooow na végre *_________* :star:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 04 Tue, 8:56 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

http://www.last.fm/music/case-modern+slave/+charts
http://www.last.fm/music/The+21th+Cherr ... er/+charts

:roll: Szóval én is csatlakoztam a rajongókhoz, csak nem akarok nyálasan megnyilvánulni, mint hogy milyen pure sex és sick és. ...eh. XDXD sz'al csak csendben hallgattam szét Mona dalait (a lastfm database-be bele).

És rikveszt: vmi noiz kellene. már szinte semmi nem hat rám. :shock: /edit: namajd talán a grindcore. XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 04 Tue, 9:15 pm 
Site Admin

bylon wrote:
És rikveszt: vmi noiz kellene. már szinte semmi nem hat rám. :shock:

ezt jól meggondoltad...? o___O"

egyébként mai hallgatnivaló adag:
Bathtub Shitter-Lifetime Shitlist - az elsö nagylemezük (a második tavaly év végén jött ki). Ugy jó, ahogy van, de a Fireworks különlegesen zseniális imho. <3

éééééééééééés...
Ego-Wrappin'-On The Rocks! - az új Ego-Wrappin' album. Es waaaaaaah! :heart: (aki szereti a jazz cuccokat annak azért kötelezö hallgatnivaló, aki meg nem szereti, annak meg azért. :beee2:)

DRINK ME!

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 04 Tue, 9:44 pm 
Senior Member

Case wrote:
éééééééééééés...
Ego-Wrappin'-On The Rocks! - az új Ego-Wrappin' album. Es waaaaaaah! :heart:

Waaaa どうもありがとう :!: :!: :!:
:master: :master: Megy Case szobrot faragni *__*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 04 Tue, 11:08 pm 
Forum Fanatic

Olyanja van valakinek esetleg, hogy Figure'71 :?: :?: :?:
Vagy el tudna engem valaki kalauzolni valami site-ra, ahol le lehet tölteni tőlük stuffot? (1 db single-jük egészen biztosan megjelent, csak ennyit tudok). :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 10 Mon, 8:53 pm 
Site Admin

No, fent van a második, tavaly decemberben megjelent Bathtub Shitter lemez is (Dancehall Grind):

WRRAR!

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 23 Sun, 4:13 pm 
Forum Fanatic

Ezt ma töltötték fel nekem, gondoltam ne vésszen kárba a link... :wink:

BOOWY - Psychopath (album, 1987.09.05) 8)

(mellesleg mondtam már, hogy szívesen fogadok bármely BOOWY sorlemezt?) ;D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 24 Mon, 9:42 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Ma lőttem egy ilyet, hogy Aural Vampire - Vampire Ecstasy album

Gondoltam, valaki biztos örülni fog neki.
Batsun meglelve, sendspace-ről leszenvedve, tracklist rendberakva, yousenditre feldobálva. Enjoy! :Fade-color

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 4715 posts ]  Go to page Previous  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 315  Next

All times are UTC + 1 hour