D wrote:
Én ezt a noise-ost még nem mertem letölteni, de az Ash az nagyon nagyon klassz volt! Pedig szerintem általában ritka, hogy az embernek tetszen egy feldolgozás, mert már ha csak eltér az eredetitől, azt is negatívumként éli meg, akkor is ha az új verzió jó (pláne milyen ritka, hogy nekem tetszen egy Gackt dal, ha nem ő énekli

) Egy kicsit olyan érzésem volt, mintha Hyde azt mondta volna (kis Dave Gahan beütéses Hyde mondjuk

), hogy "Én is eléneklem ezt, mert ez jó!"
A magyar nyelvű számok pedig simán mehetnének TV-ben, rádióban; nem nagyon hallgatok ilyen stílusú zenét, de van egy nagyon híres (mármint magyar viszonylatban) zenekar, akiknek a számai nincsenek ilyen jók.
A másikat, aminél az iTunes-om azt írja, hogy az előadó "The Aritist" LOL, már régebben hallottam és kommenteltem is biztosan, legalábbis remélem.
köszönöm amiket írtál... a magyar nyelvű számok meg...nos igen. Azok arra is készültek. Sokan akik be akarna futni meg sztárságról álmodoznak , igazából fogalmuk sincsen mt jelent ez és most kivételesen nem tennék különbséget hazánk és a tengerentúl közt. Nagyon nagyon hosszú történet az ami abba a "kiadós" két évben történt és nem álltunk messze attól hogy most tényleg tévében rádióban mennyenek ezek a számok. Aki nem lát bele vagy nem akar bele látni hogy ez hogy zajlik az úgyis csak hivalkodásnak nagyképűsének látja amit írok..de igazából ha valaki tehetsége és rengeteget képzi magát illetve gyakorol akkor ha el akar érni valamit az napi 14 óra kemény munka és teljes elkötelezettség (ez nagyon pontosan és vérkomolyan lefordítva: nincs szerelem nincs család nincs hobbi nincs semmi... csak a stúdió négy fala az énektanár zongoraterme) amit egy olyan közegben töltsz el amire nincs példa. Buta, erkölcstelen, végletekig trágár..sok esetben perverz kétszínű emberek közt. (nem akarom ragozni azt hogy 2 éven kersztül a hozzám intézet mondatok 90 százléka hazugság volt vagy egyéb hátsó szándékkal variáló megjegyzés volt.... ja apró edit: itt amindenki álltal ismert médiáról beszélek azopknak sok ismert és háttérben dolgozó alakjáról ) Az egyetlen dolog ami ilyen helyzetben életben tartja az embert azok a művészi ambíciói és az őszinte érzései amit a torkán kiadhat és elmesélhet.... de ez sem így van mert az eladható zene közel sem az amit itt bármelyikünk igazi zenének tartana.. semmi köze őszinte érzésekhez ..az egész matematika..előre kiszámított húrok pendülése. Én aki őszinte művésznek (nem a szó eröltetett és elcsépelt értelmében) tartom magamat ezt nem bírtam és szerintem ez teljesen érthető.... az hogy ennek következtében van az hogy majdnem 24 évesen kezdek neki az egyetemnek miközben 3 éve felnőtmód függetlenül élek és ennyire fiatalon értem meg annyi szarságot (aki most drogos alkoholista kiégett rocksztárt vizionál az nagyon téved..én a fent leírtak tapasztalására célzok) ...
no ezért nincseneki ezek a számok tv-ben rádióban... egy valamivel igényesebb zenekarral kevesebb de egy egészséges emberrel több
a vége dióhéjban: az én utolsó féléves negatív hozzáállásom és ennek hatására a producer lelkesedésnek csökkenése tett pontot az egészre
legalább biztos lettem abban mit akarok és mit NEM... ha zene akkor egy masszív 150-300-as klub-koncertekre járó rajongótábor akik az őszinte rajongásuk és zeneszeretetük miatt érdemesek arra hogy megháláljam ezt a saját őszinteségemmel zenében kifejezve... ez a távoli jövő...
most ez a maximum amit akarok és tőletek megkapom ezekben az apró gratulációkban... bocs a hosszú kitérőért és a kozmikus OFF-ért a topicban de mivel itt téma a dolog ide írom... (na megyek mert holnpra főznöm kell

)