Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 2:12 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2904 posts ]  Go to page Previous  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 194  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 23 Mon, 7:33 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Asuka.chan wrote:
Végre egy ember X'D hm...már csak emlékeznem kellene hogy Onew melyikük is pontosan XD

ő :D

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 23 Mon, 7:53 pm 
Elite Member

Ááá köszi,megvan akkor,hogy melyikük is ő...ééés...szeretlek Onew X''D
Wow Kanginnak van rádió adása?Erről nem is tudtam...bár mennyi minden lehet amiről én nemtudok XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 23 Mon, 8:25 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Asuka.chan wrote:
Wow Kanginnak van rádió adása?Erről nem is tudtam...bár mennyi minden lehet amiről én nemtudok XD

jahja csak az a ribi Taeyeon-t kéne kilőni mellőle az idióta szőkenőket is megszégyenítő beszólásaival! XDDD
egyébként Sukira-t néz vlki Eunhyukival meg Teukkival?(most nem a youtubeos vidikre gondolok hanem a Khong-on nézi e vlki)

*nem szereti a shineet... gyorsan elmenekül mielőtt megdobálják* XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 23 Mon, 8:36 pm 
Elite Member

Hm...ha egy csajjal van benne együtt akkor lehet,hogy mégiscsak láttam már vmi ilyesmit...micsoda emlékezőképesség XD
Hát én személy szerint nemnézek...azt se tudom ilyent hol lehetne nézni ^^"
*elkapja Doll-t,nehogy elfusson,majd elmondja neki,hogy ő aztán nem fogja megdobálni csak azért mert nemszereti a Shinee-t* ^_^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 23 Mon, 8:52 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

khong-ot le lehet tölteni a kbs oldaláról, csak regisztrálni kell az oldalon ha nézni is akarod. tutorial

akkor megnyugodtam... lehet "nem szeretni" a shineet! XDD igazság szerint nekem ők már nagyon gay-re sikeredett gyerekek és ha lehet távol tartom magam tőlük! XD
mostanság bele ástam magam a keményebb hip-hop csapatokba/előadókba. és újra elővettem az Epik High albumokat! *____* aaah... Tablo~~~~~~!^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 24 Tue, 12:08 pm 
Elite Member

Köszi szépen Doll,ezt mindenképpen letöltöm *_*
Persze,hogy lehet nem szeretni őket ^_^ én aztán végképp nem haragszom meg érte...nem szerethet mindenki mindenkit ^_^ mondjuk tény,hogy a kinézetükért én sem vagyok oda,szóval nálam a Shinee szeretete kimerül a zenéjükben,bár sztem úgyis az a fontosabb XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 24 Tue, 12:21 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

nincs mit!^^
épp a Sukira-ról kerestem képeket mikor megtaláltam! XDD mondjuk nekem még mindig ez a legnyerőbb:
Image
XDD
De a Sukiraban is úgy, mint minden rádióban az a jó, h nézheted is, és főleg azért jó ez, mert van, h a kedves radióhostok felpattannak és elénekelnek egy számot vagy épp táncolnak a számra! XDDD

shineen kívűl akikkel ki lehet kergetni a világból az az SNSD vagy Girls Generation vagy akárhogy híják... -____-""""

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 24 Tue, 2:02 pm 
Elite Member

Ha közben látni is lehet őket,akkor aztán végképp le kell töltenem...nah majd hétvégén az otthoni gépemen :D
Hát én ezt az SNSD együttest nem ismerem,nem is hallottam még róluk,de ha szted annyira nem jók,akkor asszem nem is ismerkedem velük XD bár meglestem róluk pár képet és a női pop előadókhoz amúgyis másképp állok mint a pasikhoz...khm...milyen meglepő X'D
Amúgy ma kaptam egy levelet,hogy feladták a cd-ket amiket rendeltem és kb 1 hét mire megkapom őket...alig várom *-*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 24 Tue, 2:26 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

nem azt mondom, h nem jók, mert biztos van akinek teccik... csak... nah...nekem nem jön be, és inkább csak ennyit mondok mielőtt elragadtatnám magam! XDD (de az jelenthet vlmit, ha a dbsk is mondta, h nem bírják őket! lol)
ha már női előadó akkor számomra a "one and only" Lee Hyori!^^

és most már nem bírom ki, de ezt postolnom kell:
Ilyen angolságot nem sűrűn hallhatsz koreai sztártól! és ha részegen ilyet tud, akkor mi lehet mikor józan?! itt a válasz!
de mellesleg mindenki próbálkozzon meg az epik high-al! ajánlom a Fan One és Breakdown c. klippes számokat!^____^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 24 Tue, 3:20 pm 
Elite Member

Meghallgattam pár SNSD számot,csak,hogy azért legyen fogalmam,hogy miről is beszélünk,milyen fajta zenéről és...inkább nem mondanék semmit XD legyen annyi elég,hogy megértem a dbsk-t X'D
Nálam a kedvenc női előadók,azok mint jrock együttesekben vannak ^_^
Wow nemsemmi az első videó X'D
És kérésedre :D meghallgattam pár Epik High számot,és annak ellenére,hogy az ilyen zenéért még mindig nem vagyok oda,ők nem is rosszak...sőt :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 24 Tue, 3:24 pm 
Elite Member

Asuka.chan wrote:
meghallgattam pár Epik High számot,és annak ellenére,hogy az ilyen zenéért még mindig nem vagyok oda,ők nem is rosszak...sőt :D

Hidd el, nem vagy egyedül. XD Én se szeretem az ilyen zenét, de Epik hight nagyon szeretem~ <3

és ha már EH... http://www.youtube.com/watch?v=LYZLXjcEYGk baromi nagy, ahogy a végén Tablo beszól, hogy píísz XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 24 Tue, 3:27 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

ÁÁÁÁ!!!!! SUPER JUNIOR VAN TABLO RADIOJÁN!!!!! XDDD *ezt muszáj volt*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 24 Tue, 3:30 pm 
Elite Member

^_^
Azt hiszem nekiállok jobban megismerni ezt a bandát :D tudnátok mondani róluk előzetesben pár infót,vagy esetleg volt már erről szó,és nézzek vissza pár oldalt? XD
Mindenesetre télleg nem rosszak...nagyon nem :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 24 Tue, 3:38 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Asuka.chan wrote:
^_^
Azt hiszem nekiállok jobban megismerni ezt a bandát :D tudnátok mondani róluk előzetesben pár infót,vagy esetleg volt már erről szó,és nézzek vissza pár oldalt? XD
Mindenesetre télleg nem rosszak...nagyon nem :D

hát az zenéjük szövegei eléggé társadalom kritizáló és mélyreható szövegek. személy szerint én a Hon-t kedvelem a legjobban ezért is lesz a kövi tetoválásom abból a dalból vagy legalább a címe.
3 tagú csapat 2 rapper: Mithra és Tablo és egy dj: Dj Tukutz.

Mindegyőjük megjárta amerikát. Tablo a Stanford egyetemen végzett "English Literature és Creative writting" szakon. és saját bevallása szerint már jobban tud angolul, mint koreaiul! XDD

Most hallgatom közben Tablo rádióját és épp Kangin, Shindong és ha jól hallom Ryeowook van benn, de az előbb Eeteuk és Eunhyuk felhívta őket telefonon(miközben ők meg épp a sukira-t csinálják XD) és énekeltek sorrysorry-t meg vlmi mást is! XD tiszta fun! meg mikor Tablo megszólal: Kangin-OPPA! WTF!!?? XDDD
edit: most, h tovább hallgattam, sztem ott van majd az egész suju! XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 24 Tue, 3:50 pm 
Elite Member

Köszi az infót :D mondjuk lehet is hallani abból a videóból is amit most Ayumi betett,hogy mennyire jól beszél angolul,dehát ha ott tanult akkor ez nem is csoda!
Áhh de jó kis rádióadás lehet *-* én ahogy meglátom,vagy hallom Leeteuk nevét nekem egyből, mindig a nevetése jut az eszembe XD az a jellegzetesen,utánozhatatlan nevetése amit imádok hallgatni XD vmi eszméletlen X'D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2904 posts ]  Go to page Previous  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 194  Next

All times are UTC + 1 hour