Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 7:31 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 580 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 39  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 01 Sat, 2:21 pm 
VIP Member

Naaszongya...

Banner javítva, flyer is de azt már nem tudtam kiszedni:( így azt max a hotdogon meg IWIWen lehet megnézni.

A képek... hát ja csak az a csúf nagydarab akármi ne lenne rajtuk... HÉJ az én vagyok!!! ^_^

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 02 Sun, 7:54 pm 
Senior Member

O-chan wrote:
Naaszongya...

Banner javítva, flyer is de azt már nem tudtam kiszedni:( így azt max a hotdogon meg IWIWen lehet megnézni.

A képek... hát ja csak az a csúf nagydarab akármi ne lenne rajtuk... HÉJ az én vagyok!!! ^_^

Ugyan ugyan... Je pense, vous si chaud ! :glomp:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 04 Tue, 10:03 am 
Senior Member

Nah...

Bonjour mindneki, készen van a felvétel. A minőség egyenesen merde , de a hígabb fajtából, mivel egy fényképezőgéppel vettük fel és a laptop betorzította a hangomat. A két gitár alig hallatszik, ha lehet ne túl hangosan halgassátok majd, mert akkor csak recsegés lesz és semmi más, megtettük amit tudtunk, ez csak egy próba felvétele még sok minden változik nincs kiforrva , szintetizátor sincsen még vagy ezermillió próba vár ránk. A hörgés helyett sajnos majd recsegés lesz, de legközelebb kamerával fogunk felvenni és akkor jobb lesz a minőség. Itt a link aki kíváncsi rá (J'espère que vous appréciez :roll: ) Én meglehetősen kivagyok a felvételeken bocsánat érte :D :twisted: :

http://www.youtube.com/watch?v=ePXUb3OfO5o

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 04 Tue, 11:24 am 
Forum Fanatic

Tenshi- Iya wrote:
http://www.youtube.com/watch?v=ePXUb3OfO5o

Vááááá, igenigenigen, istenkirály lett!!! Csak így tovább, marha jók vagytok!! :headbang: :idol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 04 Tue, 11:47 am 
oshare booty
oshare booty

a post előtt nem sokkal találtam meg random youtube-surfulés közben. naon jó!!! letisztázott demó-mp3 mikorra várható??

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 04 Tue, 12:25 pm 
Senior Member

Mes chéris !

Amíg nincsen szintetizátoros addig nemtudunk demo-t felvenni ezért kérlek titeket, ha van ismerősötök szóljatok neki! Nagyon fontos!

Köszönöm! Örülök, hogy tetszett, várjuk még a kritikákat sajna a felvétel minősége merde foutue... :x DE majd ezen javítunk :wink:

Addigis ezt lehet kukkolni :angel: :devil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 04 Tue, 2:26 pm 
VIP Member

Aztánha ne adj isten csütörtökön sikerüljobbat felvenni természeteswen cseréljük azonnal :D

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 04 Tue, 2:42 pm 
Official HobbitGirl

Tenshi- Iya wrote:

Húazannya, én tudtam, hogy van bennetek potenciál! A minőség az tényleg elég béna volt, mármint a felvételé, nem a tiétek.. mert az teljesen a helyén van! : ) Sajnos a három gitár valóban nem hallatszott tisztán, ellenben a dob meg a hangon nagyonis, bár az párszor recsegett, mint mondtad.. nade azok a hörgések! Abba kellemesen beleborzongtam... :master:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 04 Tue, 2:44 pm 
Senior Member

Nanami wrote:
Tenshi- Iya wrote:

Húazannya, én tudtam, hogy van bennetek potenciál! A minőség az tényleg elég béna volt, mármint a felvételé, nem a tiétek.. mert az teljesen a helyén van! : ) Sajnos a három gitár valóban nem hallatszott tisztán, ellenben a dob meg a hangon nagyonis, bár az párszor recsegett, mint mondtad.. nade azok a hörgések! Abba kellemesen beleborzongtam... :master:

:oops:

Ohhh Köszönöm , bár sajna nem jött át teljesen... élőben nagyon brutális :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 04 Tue, 2:56 pm 
Official HobbitGirl

Tenshi- Iya wrote:

Azt mindjárt gondoltam.. legközelebb találkozunk (illetve, ha végre összefutunk), cska hogy tudd, rögtönöznöd kell nekem minimum egy hörgést!! : ) *hörgésfetisiszta*
Hmm, nemrég keltem fel, és ez volt az első zene, amit hallottam ma.. még mindig cseng a fülemben a refrén : )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 04 Tue, 3:19 pm 
Senior Member

Nanami wrote:
Tenshi- Iya wrote:

Azt mindjárt gondoltam.. legközelebb találkozunk (illetve, ha végre összefutunk), cska hogy tudd, rögtönöznöd kell nekem minimum egy hörgést!! : ) *hörgésfetisiszta*
Hmm, nemrég keltem fel, és ez volt az első zene, amit hallottam ma.. még mindig cseng a fülemben a refrén : )

OK de majd valami zárt heylségben, mert az utcán csinálom kihívják a rendőrséget :D Gyomorból csinálom ezért elég hangos :D
Örülök, hogy így megmaradt, sajna a felvétel nem adja át azt ami ott volt akkor, der majd felveszünk jobbat ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 04 Tue, 4:54 pm 
Senior Member

Tényleg sokat változtatok..ehhe..remélem az én kedvenc részem csak nem hallom és nem kivettétek!!!!

érdekesen alakul...de szentem kritikát majd akkor illik adni ha tényleg nem géppel veszitek fel hanem normál kamerával mert így előítélt lenne ócsárolni titeket...gomene a felvétel tényleg szar XD...
alakultok :) :) :) :) :) :) :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 04 Tue, 6:17 pm 
Senior Member

Yene wrote:
Tényleg sokat változtatok..ehhe..remélem az én kedvenc részem csak nem hallom és nem kivettétek!!!!

érdekesen alakul...de szentem kritikát majd akkor illik adni ha tényleg nem géppel veszitek fel hanem normál kamerával mert így előítélt lenne ócsárolni titeket...gomene a felvétel tényleg szar XD...
alakultok :) :) :) :) :) :) :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:

Na jól van, ócsárolni meg már megvolt az ócsárolás, tehát így mindegy cicukám :wink: :) Nemtudom mi volt a kedvenc részed, de kiszedtünk pár dolgot mert szar volt, sajnálom, ha pont az :roll:

Kritikát mondani persze lehet hogy mi rossz, mert az segít. Sőt kérjük is!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 04 Tue, 9:01 pm 
Senior Member

Megnéztem és bizony néhol nagyon brutálul torzít, de igazi kis bootleg felvétel. :D
Szóval adtam is neki 5 csillagot, ahogy jó fanboyhoz illik. :sweatdrop:
Bár a döntésemet a jobb minőségű Quicktime videótok is befolyásolta ^^''

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 04 Tue, 9:01 pm 
VIP Member

Naaszongyahogy!

Köszi mindne támogatónak, köszi a bíztatást, ettől fog menni úgy hogy a végén hibátlan lesz.
Azoknak akik meg negatívan állnak a dologhoz azt mondom sajnálomnagyon. Talánkésőbb ők is tudnak máshogy hozzáállni a dologhjoz.

Nanami-sama: A kellemes beleborzongásról csak annyit hogy ott nekem is fülig ért a szám és ha megfigyeled Mana-sama elfelejtette hol is tartunk.

Szabi-sama: Arigatou gozaimashita! A minőság csak jobb lesz ^^. Köszi az 5 csillagot! Ezért aminimum hoyg a következő szebb lesz!!!

Yene: A negatív kritika nem egy az o-cha(n)rolással^^. Ócsárólni egyáltalán nem kell, de ha valami szar azért viszont kell szólni. Ahoyg Tenshi-sama kifejtette mi is kidobjuk ami szar.

Csütörtökön újabb felvétel várható ebben a témában, természetesenigyexünk a minbőséget jobbra csinálni. Drukkoljatok!!!!

U.I.: Továbbra is szükség van segítségre... láthatjátok a felszereltségünk nem teszi lehetővé a tényleg mninőségi munkát. Tehát normál dobcucc, és jóminőségű erősítők ajánlatait várjuk. Drágák vagytok, köszi!

★Orcoo blogja★

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 580 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 39  Next

All times are UTC + 1 hour