StabWest: Arigatooooooooooooo!!!!!!!!!! *megpróbálja feltürülni magát a képernyő elöl ^^"*
Hmmm... Eszembe jutott valami! Kinek melyik a kedvenc kinézete a Malice tagoknál? Nálam:
Gackt: Illuminati!!!!! Iszonyat sexy és coolos 8) .
Klaha: Nehéz-nehéz, de talán a Shiroi-s ruha, vagy a Gardenias. Valahogy az illett hozzá a legjobban ^^". A B.o.b.-ban is iszonyat coolos, de az szerintem nem annyira ő. Öltözködni viszont mindig is tudott kétségen kívül

!
Mana: A legnehezebb választás, mert hihetetlen jó divatérzékkel, és maximálisan fotogén megjelenéssel ellátott nénibácsiról van szó. És mivel a Moi dix moist nem írhatom, így marad a N.p.s. N.g.s. live klippes kinézete (nem a nővérkeruha, hanem a katonaruha katanával a kezében). Tudom, hogy furcsa, de ez van ^^".... No me hűen maradva Mana általánosabb értékeihez, Gardenia. De ott mindenki gyönyörű!!!!!!
Közi: A félig leborotvált fej és fűző kiszerelés rulez!

De még ott van ugye a Bara no hikegi filmbeli kinézete *droolez*, no meg a lehengerlően szép Gardenia kinézet. És külön ötös az Illuminatis bőrtangájára, amivel sok kellemes percet okozott nekem *sikít & droolez*......
Yu~ki: Gardenia és Beast of blood abszolult (Gardenia inkább). De Drakulaként is aratott!!!!!! Yu~ki-sama kawaiiiiiiiiiii!!!!
Kami: Illuminati a nyerő! És az a mosoly a klippben minden pénzt megér! De a Bel air PVben is ő volt az isten ^^"!