a székes story-hoz: nekem a pc előtti forgószékem háttámlájának az egyik csavarja szokott "kicsavarozódni" és ilyenkor félrebillen a támla... na az kellemetlen. Előhalászni a csavarhúzó készletet vissza csavarozni... már régen kijárna egy új szék.. az IKEA-ban kiszúrtam már egy-két forgószéket de haza kéne hozni kocsival és ha már kocsi akkor valami nagy szobanövényt is vennénk ami akkor egy fél nap míg kiválasztjuk...szal egy ideig marad a csavarozás
ONSÁG: Oolong Willow-t néz én gépezek..majd cserélünk. Ő simsezik én Wii-zek. A kis mázlista, elszállt a gépem tápja szal lehoztam az emeletről az övét mert nem bírom a kis 22"-es monitorát szal most lehetősége lesz 61 centin fullHD-ben sims-ezni
Bring me the HOrizon egyre jobban bejön. Azt hallgatom. A watchmen játék ahhoz képest hogy buget kategóriás kifejezetten szép és szórakoztató. Végre tényleg megérte megvenni az UNreal Tournament III-at.. az új patchel és kiegészítővel sokkal használhatóbb és az online szervereken is sokkal többen vannak... bár ha multi akkor maradok a Gears of War-nal. Egy menet 2 perc de nagyon baró.
Még mindig game: folytatni kellene a MAss Effect-et mert az elmúlt évtized legjobb sci-fi RPG-je de valahogy nem visz rá a lélek hogy 4 órákat pöcsöljek vele. Ellenben a Wii-s MariKart online-ban kibaszott jó.
Össze kéne már vágnom a rengeteg Nippon Shoxx-os videót amit felvettem de lusta vagyok :S