[Sakura.] wrote:
foodlfg wrote:
Amazing Race
az aaaaannyira jó *______* amíg volt axn-em, addig mindig néztem, de már több, mint fél éve nem láttam ;______;
Én is valami ilyesmin láttam először feliratozva, de akkor még nem nagyon fogott meg. Lehet, hogy azért, mert csakúgy kapkodva néztem. Nomeg Tv-n nem jött át annyira a jó zene sem
Viszont nem túl rég olvastam egy blogon, hogy milyen jó és ezért gondoltam belenézek és megtetszett. Olyan jó lendületes az egész és helyenként egészen izgalmas is.
Egyébként próbáltam népszerűsíteni az ismerőseim közt is a showt, de nem nagyon érdekelte őket és nem is nagyon ismerték, pedig tényleg ment magyar csatornákon is. Bezzeg a bigbrádört meg a szőrvájvört, azt ismerik
Igaz, én is még csak a 13. évadot (most a 14. megy) láttam végig.
Közben megnéztem a Lost aktuális részét is. Azért nagy kiszúrás a nézőkkel, hogy az első kettő, kettő és fél évadban rendesen próbára tették a türelmüket. Már nekem is néha sok volt a megválaszolatlan kérdés és a rejtélyeskedés (mondjuk ez a feszültség néhol egészen jól jött).
Szerencsére a 3. és 4. évadban már tudtak újítani és összeállt a történet is. Persze még mindig vannak megválaszolásra váró kérdések, de már nagyobb léptékben zajlanak az események.