Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 7:24 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 25 Sun, 12:47 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

hihi, pedig most nem iskaratam lemenni a bulira. Kellemesen elsörözgettünk Fragonardal egy Tokyo Jihen koncert alatt. Aztán éjfel és egy óra között valamiért mégis ott találtuk magunkat a marco poloban. Nem bántuk meg :)
Az elején tettem egy-két elkeseredett próbát azzal kapcsolatban hogy élőszóban is kiterjesszem a kapcsolataimat azokkal akik msn en már fenn vannak egy ideje. De mivel idióta vagyok ez nem ment sok sikerrel (igen ahhoz név,arc memória szükségeltetik illetve az hogy összeszedetten tudjak nyilatkozni:) aztán elklezdtema tánctér felé kacsingatni ami már csak azért sem volt szinpatikus mert se NEM tudok táncolni se NEM akarok. De aztán sajnos volt egy Sleeper amit kb 2 hete non-stop hallgatok. Aztán meg jött még egy két ismert szám tehát maradnom kellett, aztán jött egy-kettő amit nem ismertem de hamar felvettem a fonalat. Ilyen sem volt még. Aztán amikor már majdnem agyvérzést kaptam és kegyelemért rimánkodtam jött egy Honey. Hát arra az elején rájöttem hogy az utóbbi időben csöppet elkényelmesedtem ugyanis az "egy szám 10 perc pihi" kombó volt az egyetlen olyan megoldás hogy túl éljem a partyt :) De az a hosszabb blokk kemény volt (bizom benne h fogytam 2-3 kilót :)

Szóval minden fasza volt örülök hogy lementem. Case te Naaaaaaaaagyon sokkal jössz nekem mert egy olyan mézesmadzagot húztál el amivel nagyon csínján kellett volna bánnod hisz önmagában érték és benne van a j-rock visual-kei sava-borsa és fő mozgatórugója!!!! **ven á lukin tú májájjájj**

no ennyit ..és ha lány lennék én is vinnék legyezőt mert egy áldás.... (köszi ji-chan :) :) )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 25 Sun, 4:45 pm 
Mumus

szivesen máskor is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 25 Sun, 5:09 pm 
Forum Addict

:thankyou:

Köszi a bulit Case és Damage! :multi: Nagyon jól éreztem magam! 8)
Én még sose mentem ilyen korán, de nagyon jó volt, mert tudtunk beszélgetni Natsuval és Yene-vel, meg érdekes volt részt venni az előkészületekben...mármint nézni őket :P
Sok emberrel tudtam beszélgetni végre! Olyanokkal is, akikkel eddig csak webcamen, szóval a parti a szubkultúránk szociális kiteljesedése! :yes1:

Ja és jó volt az a dekoráció! :thumbup: Nem tudom, mikor került oda, de tetszett :lol:

Külön bekezdésben köszönöm meg az instruktorainknak a paraparát! :jiggy: Köszi! Nagyon fun volt! Remélem a képeken pont olyan részeket csíptek el a fotósok, mikor éppen ugyanazt csináljuk! :lol: Kezdek rájönni, hogy működik ez, szerintem ha belejön az ember, előre nem is nagyon kell gyakorolnia...

Szerintetek hány fok volt ott lent? 40-45? :lol: És ennek ellenére majdnem mindig tele volt a tánctér!

Mona wrote:
**ven á lukin tú májájjájj**

Tényleg? Tényleg? Volt rá esély? :shifty:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 25 Sun, 5:13 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

D wrote:
Mona wrote:

ennél komolyabb volt a dolog... UGYE???!!! hihi.. na jó az igazság hogy úgy volt h nem jövök vizuál-kanál buliba és Case tudja mivel lehet elcsavarni a fejemet és modta hogy lesz feel the fire de szerintem a saját elmeállapotát is féltette a szám alatt illetve ki tudja milyen fizika behatások érték volna az elvadul visual-kei osztag részéről :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 25 Sun, 5:28 pm 
Forum Addict

Mona wrote:
D wrote:
Mona wrote:

ennél komolyabb volt a dolog... UGYE???!!! hihi.. na jó az igazság hogy úgy volt h nem jövök vizuál-kanál buliba és Case tudja mivel lehet elcsavarni a fejemet és modta hogy lesz feel the fire de szerintem a saját elmeállapotát is féltette a szám alatt illetve ki tudja milyen fizika behatások érték volna az elvadul visual-kei osztag részéről :)

Aaaaaaa...
Te azt nem láttad, de itt mindenki bőszen riszált Namie Amuro-ra meg olyan fura zenékre, hogy hű, szóval semmilyen erkölcsi alapjuk nem lenne elvadulni :ponder:

EDIT:
Várom a képeket! :smilecolors:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 25 Sun, 6:04 pm 
VIP Member

Hát énis jól éreztemamgam, bár félidőnél leléptem... nem számít, addig nagyonjó volt. Várom én is aképeket... úgyfest minden bulin igyekezni fogok hoyg hülyét csináljak magamból, de én élveztem. *először a sál most meg a maszk a nagy csőrrel*.

A képeket én is várom, amúgy meg köszi a patryt, még sok ilyet!

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 25 Sun, 6:34 pm 
Elite Member

sziasztok :D hehe csak azért jöttem hogy a tegnapi buli miatt örömömben besikítsak:
ííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí!

köszike hogy volt An Cafe meg Due le Quartz meg Dir en Grey :) ja és Case: nagyon kis dudududduu voltál :oops: :lol:

mikor lesz megint??? :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 25 Sun, 7:03 pm 
Site Admin

következö még nem tudjuk mikor lesz, de remélhetöleg minnél hamarabb. ^^

Mona: jóvan, jóvan, sorry! :beee2: tényleg csak elfelejtettem.

D wrote:
Ja és jó volt az a dekoráció! :thumbup: Nem tudom, mikor került oda, de tetszett :lol:

pfff... ^^ akkor raktam ki, mikor d4m átvette a pultot, és amellett, hogy dekoráció volt, funkciója is volt, mert így azon az oldalon ahol a kábelek voltak nem volt járkálás. :sweatdrop: (multkori buliban pl. ugye valaki sikeresen kirugta az egyik CDjatszo kábeleit és okozott vele némi fennakadást.. v__v)
(egyébként a bushlátogatás alatt loptam öket. xD)

D wrote:
Aaaaaaa...
Te azt nem láttad, de itt mindenki bőszen riszált Namie Amuro-ra meg olyan fura zenékre, hogy hű, szóval semmilyen erkölcsi alapjuk nem lenne elvadulni :ponder:

*stabs* :gnasher:

O-chan wrote:
Hát énis jól éreztemamgam, bár félidõnél leléptem... nem számít, addig nagyonjó volt.

Ohh, akkor már nem voltál ott amikor az Eve Of Destruction ment..? o_O

képeket most pakolom át a gépre, meg majd valamikor átválogatom öket, de pár nap és fent lesznek. (ha valaki még nem szedte le a berlini trip képeit, az akkor még most, mert azokat meg majd törlöm a szerverröl, mert kell a hely ^^)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 25 Sun, 7:14 pm 
VIP Member

Case wrote:
O-chan wrote:
Hát énis jól éreztemamgam, bár félidőnél leléptem... nem számít, addig nagyonjó volt.

Ohh, akkor már nem voltál ott amikor az Eve Of Destruction ment..? o_O

Vért könnyezek, de nem voltam ott... sürge volt a távozás ˘_˘
De a következőn az első sorban fogok rá vonaglani!!!

Egy kérdés csak hogy fájdítsam a szívem... Gackt-tól volt valami?

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 25 Sun, 7:41 pm 
Site Admin

O-chan wrote:
Vért könnyezek, de nem voltam ott... sürge volt a távozás ¢_¢
De a következõn az elsõ sorban fogok rá vonaglani!!!

Most az átlagnál kevesebb és d4m adta öket, az ö tracklistáját meg még nem kaptam meg, de arra emlékszem, hogy Lu:na volt még az elején valamikor, meg Vanilla késöbb (meg persze 1-2 Malice-os Gackt cucc, mint npsngs, meg Brise, megnemtommégmi. ^^).

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 25 Sun, 8:06 pm 
Official HobbitGirl

Gyáá, minél több bulira járok, annál jobban érzem magam, mikor ott vagyok! : ) Ahhoz képest, hogy milyen gatyarohasztóan meleg volt, sikeresen túléltem, bár legközelebb lehet, hogy én is hozok legyezőt.. vagy kézi ventillátort, az még sokker is.
Ma felteszem netre az általam lőtt fotókat (Case babérjaira török, bár az eredmény láttán sajnos azt kell, hogy mondjam, sosem leszek olyan profi : P), csak előbb kicenzúrázok néhányat, gondolom nem mindenki kíváncsi arra pár képre, amik között sok különbség nincsen, max annyi, hogy a képalanyok más irányba néznek : )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 25 Sun, 8:16 pm 
Elite Member

Nanami wrote:
(Case babérjaira török, bár az eredmény láttán sajnos azt kell, hogy mondjam, sosem leszek olyan profi : P)

Hohó, azért olyan ritka-előnytelen képeket (is) csinálni nem olyan egyszerű ám, mint hinnéd. Case sokat gyakorolta. ^^

A buli jó volt, a döcögős indulás ellenére is, de végülis nem bántam meg, hogy egy hirtelen ötlettől vezérelve mégis beestem.

A hőség, az durva volt. Cosplayben vagy komolyabb cuccban ahogy elnézem, csak tavasszal-ősszel érdemes gondolkozni.

Külön köszönet a parparásoknak, mert iszonyú aranyosak voltak, ráfagyott a bamba mosoly az arcomra tőlük ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 25 Sun, 8:35 pm 
Forum Addict

Case wrote:
(egyébként a bushlátogatás alatt loptam öket. xD)

Whoa! Thank you Mr President! :beaten: És akkor ez igazi amerikai plasztik! :crazyeyes:

Case wrote:
*stabs*

Ah, nem vagy te ilyen agresszív! :yoberry: :meditate: Különben meg én is roptam rájuk, az a reggea szám kifejezetten megdobta a hangulatot! :boogie:
És most először kaptam speshul flyert! *proud and happy*

O-chan wrote:

Amiket Case mondott, plusz Oasis, és Malice Mizer Illuminati...
Épp az jutott eszembe hazafelé - főleg a Rodeo kapcsán, mivel az olyan népmesei van is Miyavi meg nincs is, mivel azért mégiscsak betöltik Meev hangrezgései a teret időnként -, hogy egy-egy ilyen buliban kinek a hangját halljuk legtöbbet...és arra az eredményre jutottam, hogy Gacktét! :yes1:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 25 Sun, 9:33 pm 
Forum Addict

Na! Igaz hogy még csak a második alkalom, úgyhogy még mindig nem mondhatom el, hogy mindenttapasztalt "Visual Key Party" látogató lennék, de ez most még jobban tetszett, mint az előző! Tesóm - Neko-chan - még mindig nem volt hajlandó táncolni, én viszont még a cipőmet is levettem! Jó, hát ha nem tettem volna, azt hinem nem is táncoltam voltna ... hogyan is juthatott eszembe, hogy tiszta új cipőben jöjjek :oops: !

És köszönet a Polysicsért!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 25 Sun, 9:47 pm 
Official HobbitGirl

setsuna wrote:
én viszont még a cipőmet is levettem! Jó, hát ha nem tettem volna, azt hinem nem is táncoltam voltna ... hogyan is juthatott eszembe, hogy tiszta új cipőben jöjjek :oops: !

Napersze! Valld be, hogy csak engem cosplayeltél! : DD Remélem, nem burjánzik a csiperke azóta a talpamon : o
Ó, amúgy itt van pár fotó, nem nagy számok, nagyrészt szubjektív képek, de azért sokan felfedezhetik magukat... főleg, mert mentem orvfotózni a táncparkettre : P
http://www.yousendit.com/transfer.php?a ... B42A531D96

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour