Ma végre megjött a Trick, meg is néztem gyorsan a DVD-ket. A pv-s lemezről már az összes klipet láttam a Just The Way You Are kivételével, az viszont rendkívül aranyos volt.

A Moon Crying-on meg úgy elríttam magam, ahogy a nagykönyvben meg van írva...
Mondjuk a lényeg a Dirty Ballroom koncert volt, amit már nagyon vártam. Hát zseniális az egész!

Mondjuk épp ezt vártam egy olyan live-tól, ami szinte teljes egészében tempós, táncolható számokra épít, és csak három lassú dal szakítja meg a lendületet. A koncert teljes anyaga teljesen szét van effektezve, és ez ebben az esetben egyáltalán nem volt zavaró, csak még jobban feldobta a hangulatot. A Bounce a táncosok mozdulatait követő lézer hulahop karikákkal valami szenzációs! *___* Nem nagyon bírtam közben egy helyben maradni, jobb híján ülve denszeltem, párszor viszont muszáj volt felpattanni és rázni egy kicsit... Az átöltözéseket kísérő instrumentális számok annyira jók, hogy követelem, csináljanak belőlük teljes dalokat, hiszen táncitánciból soha az életben nem elég!

Igaz, nem volt túl hosszú koncert, de speciális jellegét tekintve épp elég volt a terjedelem. Kumi még mindig nagyon ügyes táncos (égbeszökő killer tűsarkakon is o_o"), a hangja pedig észrevehetően fejlődik. ^^