Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 4:24 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1716 posts ]  Go to page Previous  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 115  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 08 Sun, 8:21 am 
Forum Addict

Case wrote:
Ezt nem értem minek csinálták... :? Ez gyakorlatilag nem más, mint a régi, '94-es film "rendezöi változata", kicsit megvágva, digitálisan megpiszkálva, stb.

A felujitasnak (ha ertelmesen csinaljak) meg lett is vna vmi haszna (keptelenseg volt akar DVDn vmi ertlemes minosegben megszerezni....), de miert a vagott verzio? Igy semmi ertelme... :bleh2:

Bíborhold wrote:
The Bird People In China
Postman Blues
Rashômon (A Vihar Kapujában)

Ezeket mindenkeppen erdemes megnezni. Mindegyik mas, de mind a harom film zsenialis!!! 8-)

The Midnight Meat Train-t meg pont a heten szedtem le. Kivancsi vagyok milyen lesz.
Kitmaura elozo filmjet a LoveDeath et sem sikerult meg latni, mivel keptelen vagyko beszerezni. -_-

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 09 Mon, 1:58 am 
Site Admin

Djinn wrote:
The Midnight Meat Train-t meg pont a heten szedtem le. Kivancsi vagyok milyen lesz.

Huhu, már az is online van..? o_o! akkor megyek keresgélni. *_*

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 09 Mon, 4:09 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

egy imdbs arc reakciója az oldboy remake-re (már biztos, hogy will smith lesz a főszereplő):

"Shut up! NO ONE HERE WANTS TO SEE A REMAKE OF THE GREATEST ASIAN MOVIE OF THE LAST 20 YEARS. NO ONE HERE WANTS TO DISCUSS THIS HORRIBLE ACT BY HOLLYWOOD TO REMAKE THE MOVIE!

Seriously...this is to all you people who still think Hollywood is a legitimate contender in the world wide film industry.

Do you really want to see a watered down "Hipster" version of Oldboy set in "the hood" starring Will Smith.... Will Smith, a guy who said in an interview with a radio station: "Uhh... My version of "Old Boys" will be based on the "MANGO""...Obviously Smith didn't know Anything about Oldboy seeing how he said the name of the movie wrong and said "mangO" instead of "mangA"

Do you really wanna see a lame ending with NO TWIST, with Will Smith easily defeating American Woo Jin in a Hollywood style car chase/gun fight with LOUD EXPLOSION NOISES, BLINKING FLASHING LIGHTS, and tons of rap music and "catchy phrases" like.... "Yo Yo Yo Yal be OH DAE SUEING me tommorow after I beat yo black ass!!!!"????

Do you want to see a Happy ending with Mido(who isn't Oh Dae Su's daughter) who is played by some Angelina Jolie, marrying Will Smith in a Super Happy Wedding ending that will have all the dumb blond girls in the audience jumping up and down????

Do you really want to see Will Smith sing some kind of Hip Hop Rap theme song for Oldboy, like he did for Men in Black and Wild Wild West??? Do you want to see a music video to a rap song called "OLDBOYS AND HOES" that airs on MTV every hour and plays when the credits roll???

DO YOU REALLY WANT TO SEE THAT?"

én kiváncsi vagyok rá hogyan teszi magát hollywood nevetségessé...ismét.szerintem az eredetit nem lehet megbecsteleníteni 200 szar rimékkel sem...úgyhogy várom :D .

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 09 Mon, 4:32 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

más: http://www.filmvilag.hu/xista_frame.php?cikk_id=3103 egy jó kitano cikk.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 09 Mon, 9:30 am 
Site Admin

azért az Oldboy nagyon messze van attól, hogy az elmúlt 20 év legjobb ázsiai filmje legyen.. o_O Nekem eddig az ilyen ázsiai újrafilmek közül az fájt legjobban, hogy a Kairo/Pulse-t megcsinálták, mert abban pont a hangulata és a hagyományosan vett sztori hiánya volt az ami annyira ütött és amiböl egyértelmü volt, hogy a remake-ben nem marad semmi.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 10 Tue, 7:29 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
azért az Oldboy nagyon messze van attól, hogy az elmúlt 20 év legjobb ázsiai filmje legyen.. o_O

há de azért eléggé rendben van az a film. :) .az ázsiai filmipar rettentően színes meg érdekes de azér nemzetközi viszonylatban nem tettek le valami sokat az asztalra sztem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 10 Tue, 9:28 am 
Site Admin

Tokubei wrote:
há de azért eléggé rendben van az a film. :) .az ázsiai filmipar rettentõen színes meg érdekes de azér nemzetközi viszonylatban nem tettek le valami sokat az asztalra sztem.

Inkább az van, hogy ami eredeti verziójában eljut nyugatra a nagyközönséghez (mondjuuuuk... Ring, Crouching Tiger, Shaolin Soccer, stb) azok rendszeresen a középszerü, nem túl jóra, vagy sokszor kifejezetten nyugati stílusura sikeredett darabok, az igazán jó cuccokat meg csak az elvetemült filmrajongók látják és nemzetközi közönséghez max az igen kétes szintü feldolgozás változatokban jutnak el (Kairo, Infernal Affairs pl.), ha egyátalán. ^^

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 13 Fri, 12:26 pm 
Site Admin

Asszem ez majd megin' kötelezö néznivaló lesz.. ide érzem a the machine girl féle szinvonalat. :beaten:

Seifuku sabaigâru (Uniform SurviGirl) I+II (2008)

Image

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 13 Fri, 2:13 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ez a plakát felkeltette az érdeklődésem, ezért utánakerestem youtube-on. ^^ Valami jó kis akcióhorrornak tűnik.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 13 Fri, 5:31 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ma végre megkaptam infó tanáromtól a kb 1 hónapja nekem ígért filmet ^^ Fighter in the wind ^^ Azt hiszem, lesz este néznivaló :beee3:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 15 Sun, 5:48 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Koga wrote:
Ez a plakát felkeltette az érdeklődésem, ezért utánakerestem youtube-on. ^^ Valami jó kis akcióhorrornak tűnik.

és sock fetish van a related videok köztxD.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 16 Mon, 9:55 am 
Site Admin

Koga wrote:
Ez a plakát felkeltette az érdeklõdésem, ezért utánakerestem youtube-on. ^^ Valami jó kis akcióhorrornak tûnik.

ez egész türhetnek tünik. ^^ én valami töményebb trash cuccra számítottam.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 16 Mon, 7:31 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

tréler

ez jónak tűnik. Bár a Chung King Express is itt figyel már egy ideje és még azt sem néztük meg.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 17 Tue, 11:01 am 
Site Admin

Mona wrote:
tréler

ez jónak tûnik. Bár a Chung King Express is itt figyel már egy ideje és még azt sem néztük meg.

Chungking a legeslegjobb! :heart:
Ez a Tokyo meg érdekesnek tünik, habár az ilyen sok-rendezös epizódfilmekben általában inkább csalódok a végén. :?

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 17 Tue, 3:35 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

BLOOD : The Last Vampire /live action/ trailer

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1716 posts ]  Go to page Previous  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 115  Next

All times are UTC + 1 hour