nah, végre volt idöm, meg türelmem végigolvasni, hogy mi volt itt tegnap óta és..
no, így akkor kb most fejezze be mindenki egymás osztását, meg azt, hogy másokkal közölje, hogy mit-s-hogy kellene csinálni. imho semmi gond nem volt azzal a request-szerüséggel, amin most megint kirobbant a gyilok, max egy kicsit szerencsétlenül volt megfogalmazva, 'oszt annyi. ha valaki nagyon hülyeséget mond vagy csinál, akkor majd én közbelépek, de arra semmi szükség, hogy mindenféle apróság miatt egymásnak essetek.
egyébként meg ez (leszítva Meev pántlikáit xD) így kb szórol szóra az amit én is írtam volna, ha nem lennék éppen szétesödve kicsit

:
Mona wrote:
ezentúl aki nagyon régen itt van és már szinte azt hiszi h övé a fórum (nem kérek most minden seniortól egy soros "én nem úgy gondolom" hozzászólásokat:) és rájön a fontoskodhatnék (kinek mi a neve..mi szokás mi nem szokás stb) az elõször írja le egy papirra olvassa fel magának aztán röhögjön egy jót azon hogy mekkora piti dolgra készült adjon hálát az égnek h nem írta mégse ide... és beszélgessünk diruról meg gacktról meg hogy milyen szinû pántlika van miyavi hajában... az jól megy mindenkinek... az meg hogy mi a szokás az azokon múlik akik itt vannak .. sok új emebr sok új szokást hoz be és ha majd 2 év múlva megint újak jönnek a mostani újak majd okosak lesznek mert ezt a hozzászólást elmentették a kedvencekbe és minden reggel elolvassák és akkor majd csak röhögnek ha ennek ellenére az õs-ûber-szájfer-alapító-highend-seniorok királykodnak...
ja és egyébként ekkora nyúbi dömping szerintem még nem is volt én személy szerint naaagyon örülök neki és meg is ragadnám az alkalmat hogy egy ekkora szétoffolás után szeretettel köszöntsek minden LEENDÕ SENIORT(!!!)

cosplay verseny meg... hmhmm.. nem toom, még agyalok rajta egy sort, de nyárközepi buliban lehet kicsit tényleg gyilok lenne.. ^^ (vaaagy... cosplayeljen mindenki lightos növérkerucit!

)