AnarchoiD wrote:
egyszer regen kb 1 eve huztam netrol 6-10 giga kpop -ot aztan az eppen nalam kolcsonbe levo dvd vesovel felvestem... na azota nemtom hol lehetnek ezek a dvd-im, egy egyuttest jegyeztem mcsak meg,
valami G.E.M.I.N.I. nemtom hogy ez az egyutes vagy a album cime, ha valaki ismerne ilyet megoszthatna velem a tudasat (nem igazi pop volt hanem R&B / rap / hiphop)
`mas`
egy ilyenbe utkoztem a het elejen : Lee Hyo Lee (tole van valakinek valami albuma ?

G.E.M.I.N.I. nevü koreai együttest nem ismerek, de valoszinüleg Da Xing Di jobban kiismeri magat.
Az egyetlen ami most eszembe jut a Geminivel kapcsolatban, az Tasha albuma, aminek Gemini a cime es 2002-ben jelent meg. Föleg azert mert Tasha hiphop/rap zenet csinal. Persze lehet hogy rossz vonaton vagyok, de most hirtelen tenyleg csak ez jutott eszembe a Gemini szoval kapcsolatban.
Ami Lee Hyori-t illeti, nekem megvan az elsö (es eddig egyetlen) nagylemeze mp3 formatumban. Több helyen is le lehet tölteni, pl. a solid07 weboldalan. Nem rossz vegülis az album, van 2-3 jo szam rajta. De azert remelem a következö nagylemeze jobb lesz...