Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 14 Wed, 3:05 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2675 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 179  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 01 Thu, 2:00 pm 
Forum Addict

Jigsaw wrote:
D wrote:
(*Előre várja, hogy animációt készítsen a kék könnycsepp legördüléséből, ha lesz olyan a PVben.*)

A végén még csinál mindegyik PV-jébe könnycsepplegördülést, és akkor lehet belőle colorbart csinálni... :P :lol:

Ez mennyire jó ötlet! :multi: Csináld, Miyavi, csináld! :smilecolors:

És igen, olyan tradícionálisnak tűnt nekem is a borító, reméljük lesznek benne jó kis hangszerek.

Last edited by D on 2006 Jun 01 Thu, 2:01 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 01 Thu, 2:00 pm 
Forum Fanatic

Cry Miyavi, cryyy~!!... XD XD XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 01 Thu, 2:02 pm 
Forum Addict

Jigsaw wrote:
Cry Miyavi, cryyy~!!... XD XD XD

LOL Nem úúúgy, jaaaj, neee...just for fun, sugarmuffin! :naaaah:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 01 Thu, 2:03 pm 
Forum Fanatic

Szegénynek a könnyzacskóiban minden egyes PV után festékpatront kell cserélnie....macera macera. XD XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 01 Thu, 2:05 pm 
Forum Addict

Jigsaw wrote:
Szegénynek a könnyzacskóiban minden egyes PV után festékpatront kell cserélnie....macera macera. XD XD

Wow, kellene ilyen RGB színkeverős implant neki oda! Vagy ne olvassak annyi cyberpunkot? :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 01 Thu, 2:07 pm 
Forum Fanatic

D wrote:
Wow, kellene ilyen RGB színkeverős implant neki oda! Vagy ne olvassak annyi cyberpunkot? :beaten:

Ne. Annyit ne. :P
Persze...az egyik keze habverő, a másik meg sörnyitó...cyberpunk implant-heaven rulez. :twisted: (a lábaival meg természetesen gitározik)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 01 Thu, 8:35 pm 
Forum Fanatic

Leírás a következő Miyavi albumról (MYV*POPS) CDJapanen:
"Miyavi's second album - a psuedo greatest hits to his catalogue features ten tracks including all singles released since "Kekkonshiki no uta" and the new song "We Love You - Sekai wa Kimi wo Aishiteiru." Limited edition includes bonus DVD with documentary footage of the last year in the life of Miyavi (all details subject to change)..."

...hát...oké. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 01 Thu, 8:58 pm 
oshare booty
oshare booty

Jigsaw wrote:
Leírás a következő Miyavi albumról (MYV*POPS) CDJapanen:
"Miyavi's second album - a psuedo greatest hits to his catalogue features ten tracks including all singles released since "Kekkonshiki no uta" and the new song "We Love You - Sekai wa Kimi wo Aishiteiru." Limited edition includes bonus DVD with documentary footage of the last year in the life of Miyavi (all details subject to change)..."

...hát...oké. XD

hihi XD jól értem h life of myv? akkor most vagy egy hiperaktív-otthoni-bútorrendező-és-csecsebecse-törő tagot fogunk látni, vagy egy egész-nap-élek-otthon-döglök ágyhuzatot *váááárom!*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 01 Thu, 9:01 pm 
Forum Fanatic

pszabi wrote:
hihi XD jól értem h life of myv? akkor most vagy egy hiperaktív-otthoni-bútorrendező-és-csecsebecse-törő tagot fogunk látni, vagy egy egész-nap-élek-otthon-döglök ágyhuzatot *váááárom!*

Haha....biztos. XD XD XD

Mondjuk poén, ha jól értelmezem, akkor csak 1 db új szám lesz az egész albumon (mivel "including all single releases", azaz 3-szor 3 = 9, plusz még az az "új" szám)... azér' kicsit nemfair, na mindegy.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 01 Thu, 9:23 pm 
Forum Addict

Köszi az infot!

Szerintem a single-ök popos átdolgozásai lesznek, mert az logikus lenne, utána pedig az akusztikus album. Nem lehet, hogy ugyanúgy csak sutty rátegyék a lemezre :|
(A "We love you"-t pedig tényleg még csak liveban hallottuk.)

Az a "life-of-MYV" nagyon jól hangzik! Mindenesetre rizikós megrendelni a limited editiont, ha nem derül ki több az albumról; azért én szinte biztos vagyok benne, hogy nem csak simán átmásolják rá a single-öket. (Viszont a single-ök meg nagyon jók! Most kezdtem csak végiggondolni, és nagyon jók! )

EDIT: *még jobban végiggondolta* A greatest hits-ekre viszont pont az eredeti verziók szoktak felkerülni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 01 Thu, 9:54 pm 
Forum Fanatic

D wrote:
Szerintem a single-ök popos átdolgozásai lesznek, mert az logikus lenne, utána pedig az akusztikus album. Nem lehet, hogy ugyanúgy csak sutty rátegyék a lemezre :|
(A "We love you"-t pedig tényleg még csak liveban hallottuk.)

Hát szerintem a single-ök már önmagukban eléggé poposak voltak, vagy nem? Én csak reménykedek benne, hogy esetleg kicsit újrakeveri vagy újra feljátssza/énekli őket... utána meg ez az akusztikus album...tulajdonképpen a dokusou változatokat is hallhattuk már, hiszen azok is felbukkantak a single-ökön! Hú... elég durva. Most így hirtelen nagyon nagyot esett Miyavi a szememben. Jó, tudom, rengeteget dolgozott csak ebben a fél évben is, de azért igazán bejelenthette volna előre, hogy "Bocsika, ez nem egy rendes album lesz, csak egy amolyan összegző-féle a popos korszakomról..." Nekem erre nem magyarázat, hogy "de hát ő Miyaviiii, hihihi". :|

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 01 Thu, 10:03 pm 
Forum Addict

Jigsaw:
Jó, hát várj még, hogy mi lesz belőle, mielőtt kijelentenéd, hogy nagyot esett a szemedben.
Most akkor lehet, hogy a két album ilyen kis kolleksön, az egyiken a single-ökről a nemdokusou, a másikon a single-ökről a dokusou számok? Mert ezt ha nem dolgozza át, akkor gondolom egy óra alatt össze lehet dobni, cigi/kávé/teaszünettel együtt.
Valahogy nem hiszem, hogy ez lenne...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 01 Thu, 10:04 pm 
Forum Fanatic

D wrote:
Valahogy nem hiszem, hogy ez lenne...

Jó, akkor legyünk optimisták és várjunk... :roll:

edit: Mondjuk nekem az már éppen eléggé nagy szálka volt a szememben, hogy (akár átdolgozza, akár nem az eddigi dalokat), mondjuk ki, egy darab új dal lesz, egy stúdióalbumnak bélyegzett izén.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 01 Thu, 10:09 pm 
Forum Addict

Mana óta kezdem azt hinni, hogy mégse ők a hülyék, hanem csak mi mást értünk album alatt, mint arrafelé...(Mondjuk persze azért vannak előadók, akiknél az album definíciója egybeesik a miénkkel, szóval mégsem ez lehet a helyzet.)
Mindenesetre, ha a lemezkiadó úgy ítéli meg, hogy van rá kereslet, akkor minden bizonnyal van is, végülis ők aztán tuti nem azért csinálják, hogy pirosak legyenek a számok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 01 Thu, 10:13 pm 
Forum Fanatic

Nekem is pont Mana jutott eszembe, hihi. XD

Tulajdonképpen szinte minden előadó úgy csinálja, hogy max. az albumának fele már előzőleg kiadott dal, na de mégsem az egész!
Ráadásul Miyavinál duplán durvának tűnik ez, mivel ő eddig az albumaira szinte kizárólag (2-3 számtól eltekintve) új dalokat tett... (ha vicces kedvemben lennék, akkor azt mondanám, hogy "most hozza be a lemaradást"...) :roll:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2675 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 179  Next

All times are UTC + 1 hour