Mona wrote:
én ismerem... mi volt pontosan?
Semmi... nekiállt beszólogatni Eve blogján, hogy így úgy amúgy
Aztán röhögtem egy sort, mert közölte velem, hogy legszánalmasabbnak tartja a blogokon való beszólogatást...
reakcióm: o_O mivel ő épp ezt csinálja...
Jah meg be lett nekem szólva, hogy neki biztossss több köze van Japánhoz, mert már fú 6 éve foglalkozik vele meg minden...
igen, mert én valszeg 2 hónapja kezdtem, de hagyjuk
ha a megismerkedek az anime fogalmával időszakot lehagyjuk, akkor is bőven van annak már 10 éve, hogy Ázsiai érdekel, és foglalkozom vele, de no para... ő tanul japánul, én nem, szal értékesebb ember....
Meg hogy milyen kis ribanc vagyok, meg ázsiaiakkal smárolok, meg fú mi volt még..??? jah, ööö.... jah, hogy szart se tudok Japánról, meg, meg mástól lopkodunk cuccokat (menten megyek és falba verem a fejem, ezek szerint már azért is meg vagyok szólva, hogy cikkeket fordítok Japánnal kapcsolatban, oké megyek elásni magam), meg ilyesmi...
szóval elolvastam, röhögtem egy sort, és részemről ennyi...
Hülyékkel nem foglalkozom, pláne nem olyanokkal akik arra nem veszik a fáradtságot, hogy utánanézzenek, kivel kezdenek vitázni---- amiről persze szó sincs, mert a személyeskedés már eleve kizárva a vita lehetőségét...
Kurvára unatkozhat, én is kérek a szabadidejéből...
Jude: köszi, fél méterrel a föl felett vagyok, megyek tanulni a szombati vizsgára ^^ [/code]