Brand-X
kvázi ugyanaz mint a Third Stage. Odafele ajánlott, elsöbbségi boritékban szépen elrejtett yen, visszafele meg küldik a cuccos gyorspostával, meg extrákal. Egyszer rendeltem tölük még évekkel ezelött, akkor flyer nem jött ellenben egyik CDhez plusz fotó, másikhoz pedig bazinagy poszter volt bónuszba (utóbbi szépen összetekerve hosszúkás dobozban, tehát nagyon ovatosan kezelik a dolgokat.) Az esetek tobbségében naluk más kis extra van mint a 3rdStage-nél (vagy a webes aruházzal nem rendelkezö, de egyébként hasonló Like An Edisonnál. Vagyis az elvetemült fangrillek mindhárom helyen kell hogy vegyenek 1-1- CDt, hogy megszerezzék az összes extrát. Gyüjtsd össze mind! o_o") Viszont mikor másodszor akartam tölük rendelni három CDt ami a weboldaluk szerint volt náluk (emmurée: en acute, egy Noir fleurir, plusz az akkor megjelenö 2. Merry album) közölték, hogy mind out of stock, ami kissé irreális, aztán ezen felhúztam kissé az agyam és hagytam az egészet a fenébe. Vagyis indies cuccoknál szerintem inkább ajánlott a Third Stage.
Egyéb: CDJapan és Amazon.co.jp szerintem is abszolúte megbízható, habár utóbbival nekem is és egy ismerösnek is volt, hogy bö másfél hónap (!!) csúszással jött meg az anyag, igaz nem gyorspostával kértük, tehát szinte biztos, hogy a posta sara volt a dolog. JPopHelp-töl én soha nem rendeltem, de kvázi csak rosszat hallottam róluk, csakúgy mint a német
NeoTokyo mailorder részéröl.
ami még van egyéb:
YesAsia: tajvani (asszem..) oldal. japcsi cuccokra nem igazán ajánlott, mert van köztük bootleg, meg egyébként is cdjapan/amazon kombó sokkal korrektebb, ellenben ha valaki hongkongi, tajvani nomeg koreai CDket akar beszerezni, akkor azt innen a legegyszerübb. szállítás szempontjából régen hallottam róluk pár negatív kommentet is, de az emberek többsége elégedett volt velük.
HMV : megbízhatóságban, meg egyébként is, olyasmi mint cdjapan és amazon, ellenben szállítás méregdrága, viszont van pár olyan furcsa cuccuk (nem vk) ami máshol nem nagyon.