Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 4:29 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1716 posts ]  Go to page Previous  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 115  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Dec 24 Wed, 10:28 pm 
oshare booty
oshare booty

köszi lackoo ^^
eccer sztem leszedem ^o^
(csak holnap utazok meg minden... kár pont most!)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Dec 24 Wed, 10:29 pm 
Site Admin

aaaarrggh! asztaaa! :pinky2:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Dec 24 Wed, 11:20 pm 
Forum Addict

lackoo wrote:
Chi to hone (Blood & Bone)

Köszi! Hát nem tudom akarom-e én ezt látni...

Egyébként mi most utoljára a The Magic Hourt néztük, és rég nevettem ilyen jót filmen ^^

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Dec 24 Wed, 11:45 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Számomra az etalon:
Lovely Complex :heart: :roll:

Ezt meg azért írtam most ide, mert nem igazán írtam még ebbe a topicba. :) Remélem most mindenki örül. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Dec 25 Thu, 8:41 am 
oshare booty
oshare booty

az egy aranyos film :D:D
én annyit nevettem rajta!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Dec 25 Thu, 11:08 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

pszabi wrote:
az egy aranyos film :D:D
én annyit nevettem rajta!

Én is. ^^ Übergagyi, de épp emiatt olyan jó. :D Asszonypajtás nézette meg velem pont a magasságkülönbségünk miatt. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Dec 26 Fri, 3:11 pm 
oshare booty
oshare booty

személyre szabottan? :D
am ja... teppei nem éppen magas színész.. de vicces egy feje van, pláne am ha rosszfiút jáccik :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Dec 26 Fri, 3:39 pm 
Forum Addict

Holiday - koreai dráma, igaz történet

Image

A szöuli olimpia előtt az állam elbontotta a szegény negyedekben élők házait, hogy a turisták előtt jobb fényben tűnjenek fel. A főhős ezt megpróbálja megakadályozni, ezért börtönbe kerül. A film a börtönben töltött időt, majd a szökést és túszejtést meséli el.

EDIT:

The Tube - koreai akciófilm

Image

Látványos akciófilm egy túszejtőről, aki eltérít egy metrót és az őt megállítani készülő rendőrről.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Dec 26 Fri, 6:49 pm 
Forum Fanatic

^ Túszejtős-törvényelőlmenekülős filmmaraton? :lol:

on: ...öhmm... xD Legutóbbi ázsiai film, amit végig láttam, asszem a japán Rampo Jigoku volt, egészen jóvót. Weird-horror-eroguro(?). Kb.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Dec 26 Fri, 8:03 pm 
Forum Addict

Jigsaw wrote:
^ Túszejtős-törvényelőlmenekülős filmmaraton? :lol:

Amikor postoltam, nekem is feltűnt, hogy kicsit sok a túszejtés. :lol: Így hát gyorsan megnéztem ezt:

Return - koreai thriller

Image

Crunchyrollon volt egy szavazás, hogy a tagok melyik koreai thrillert tartják a legjobbnak, ez holtversenyben a H-val a második helyen áll.

Egy kisfiút megoperálnak, de a műtét közben az altatás nem sikerül jól, ezért mindent érzékel, de nem tudja jelezni, mozdulni sem tud. A műtét sikerül, de a kisfiú pszichésen súlyosan megsérül, agresszívvé, kegyetlenné válik.

25 évvel később a főszereplő orvos fenyegető hívásokat kap...

Nagyon izgalmas, fordulatos film, végig oda kell figyelni, ha ki akarjuk bogozni a szálakat.
Az erőszakos jelenetek, a műtétek és a téma miatt 18+.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Dec 26 Fri, 8:13 pm 
Forum Fanatic

D wrote:
Return - koreai thriller

LOL, a leírásról kicsit a Monster c. anime jutott eszembe, jól hangzik!!! *elraktározza az agyában a megnézendő filmek listájához* :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Dec 26 Fri, 8:15 pm 
oshare booty
oshare booty

igen ez naon monster2 leírás o.o
egy kis csúsztatás van benne, de am igen

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Dec 26 Fri, 11:45 pm 
Site Admin

Nah, néztem én is pár filmet az utóbbi két napban.. ^^ Mind régi, csak most jutottam el odáig, hogy sort kerítsek rájuk és hát kb olyanok voltak, hogy vártam.. xD

Image
Illetve nem.. a Tom Yum Goong sokkal, de sokkal rosszabb volt. Thai akciófilm ugye, amit a nemzetközileg is nagyon sikeres Ong Bak stábja hozott össze és hát.. a sztori gyakorlatilag az Ong Bak újramesélve, csak ott valami vallási ereklyéket loptak el a gonocok, itt meg két elefántot(!), de míg az elöbbi egy a maga stílusában maximálisan jó film volt, ez hát.. rettenet. A történetvezetés egy vicc, olyan az egész mintha csak emlékezetböl próbálnának leforgatni egy egyébként is hanyagul összedobott forgatóköyvet, teljesen logikátlan és következetlen az egész, rettenetesen a karakterek, ráadásul nagyrészt Ausztráliában játszódik és az ázsiai szereplök is angolul próbálkoznak nagyrészt (kivéve a föhöst, akinek nem sok szövege van, leszámítva, hogy bemegy különbözö helyekre, ordibálja egy kicsit thai-ul, hogy "HOL AZ ELEFANT!??!", majd agyonver mindenkit), változó sikerrel, aminek köszönhetöen sokszor egyszerüen érthetetlen a szöveg.. Ellenben az akciókoreográfia az valami embertelen.. :shock: Lazán a legjobbak közt van, amit az utóbbi években láttam és el is vinné a hátán az egész filmet, ha a többi része nem lenne eeeennyire fájdalmasan rossz. Viszont a vagy tíz perces nagyjelenet, ahol a föhös egy egész háromszintes épületet verekszik végig vágás nélkül, no, az azért must see minden ázsiai akciófilm rajongónak.
trailer

Image
A Legend Of Wisely (aka. Legend Of The Golder Pearl) meg klasszikus hongkongi akciófilm a 80as évekböl és eléggé középszer, de.... Amolyan Indiana Jones szerüség az egész, Himalájával, egyiptommal, titkos szerzetesrenddel, meg kincsvadászokkal, csak éppen tipikusan HK-i stílusban. A vicces benne pedig az, hogy a befejezés kisértetiesen hasonlít az új Indiana Jones filmre.. xD De annyira, hogy finoman szólva is gyanús az egybeesés, mivel itt is egy szekta által örzött, egy hegy gyomrába rejtözö, óriási ürhajóról van szó, amit a helyi folklórba beépült legendák öveznek és ami a végén hazatér, aminek közetkeztében persze összedöl a fél hegy, ahonnan a föhösök csak éppenhogycsak tudnak kimenekülni. Ismerös? :beaten: Annyi hogy itt nem kristálykoponya van, hanem egy kb koponyaméretü díszes golyó.. Vagyis George Lucas & co. még mindig pont ugyanannyira szeret ötleteket lopkodni, mint a Star Wars idejében, ami azért egy olyan, ki tudja mióta igérgetett, nagyszabású hollywoodi filmnél mint az Indiana Jones 4, azé' nem kicsit ciki. :grin:

Meg a végére a legjobb. :heart:
Burst City
Image
Iszonyat rég meg akartam már nézni, csak vártam a megfelelö alkalmat és hát huhh.. érdemes volt. O_O/ Sogo Ishii rendezte 1982-ben és egy helyenként a Mad Max-et idézö posztapokaliptikus film, ami egy lerobbant, erkölcsi züllésben tobzódó városban játszódik, ahol kb két fajta ember van: punkok és egyéb finoman szólva is deviáns, lepukkant alakok, valamint züllött jakuza-style gengszterek. Jah, meg eröszakos rendörök is persze. :grin: A sztori majdhogynem mellékes, a lényeg annyi, hogy a különbözö felek közt a film elején meglevevö nagyjáboli békesség szépen fokozatosan semmivé válik és kitör az általános hadakozás. A lényeg azonban az egészen elképesztöen dinamikus és ötletes rendezés, ami a maximumot hozza ki a minimál költségvetésböl, nomeg az, hogy ahhoz képest, hogy elvileg a jövöben játszódik, baromi jó képet ad a kora 80as évek japán punk/new wave szubkultúrájáról, meg, hogy kb milyen életérzés is volt jellemzö akkoriban az oda tartozó fiatalokra.. és hogy ilyen brutál hiteles az egész, az nem véletlen, mert Ishii ugyebár nyakig benne volt a színtérben, plusz koncerteket filmezett és több PVt is csinált a korszak egyik leghirhedtebb zenekarának, a Stalin-nak. Akik szerepelnek is a filmben, több más akkori punkzenésszel (Rockers és Roosters tagok) és egyéb közismert alakkal (a new wave zenész és költö Inu) közösen. Vagyis alap mindenkinek, akit az a korszak egy kicsit is érdekel, a film elsö 15-20 perce meg olyan szinten hibátlan, meg zseniális, hogy kötelezö tananyaggá kellene tenni minden filmes suliban. Wraaar! :beaten:

trailer

Image

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Dec 27 Sat, 12:09 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Köszönöm az ajánlásokat, a Burst City roppant ígéretesnek hangzik, el is kezdtem tölteni. Sogo Ishii :heart:

Meg azért a Tom Yum Goongra is sort kerítek majd, a harcjelenetekért valószínűleg megéri. :grin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Dec 27 Sat, 12:26 am 
Site Admin

Bíborhold wrote:
Meg azért a Tom Yum Goongra is sort kerítek majd, a harcjelenetekért valószínűleg megéri. :grin:

inkább nézzél Ong Bak-ot. xD Meg annak nemrég jött ki a második része is, állítólag elég jóra sikeredett. Ezt meg tényleg csak végsö esetben érdemes megnézni. :beaten:

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1716 posts ]  Go to page Previous  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 115  Next

All times are UTC + 1 hour