Aru wrote:
Tudod mit Case, akkor én is elmegyek a francba. Egyébként én nem szavaztam mert be se töltött az oldal ahol kellett. És igen, tisztában vagyok a véleményeddel h szerinted az internetes szavazások milyenek. De ha másra nem, akkor arra jók h mindenki leszûrhesse: a többi együttes rajongói messze nem veszik annyira véresen komolyan a kedvencüket h szavazzanak is, fõleg nem többször.
Szerintem semmi értelme a sértődésnek, egyrészt.
Másrészt, szerintem az, hogy szavaztam-e vagy nem, nem jelent semmit. Nagyon sok bandát szeretek / komolyan veszek a felsoroltak közül, mégsem szavaztam.
Aru wrote:
Arról nem is beszélve h minek nézték volna meg a többi PV-t ha úgyis a Dirura szavaznak. Semmi érelme nem lett volna, szerintem.
Talán azért, hogy átfogóbb képet kapjanak arról, hogy kik is indulnak? Személy szerint nekem ez a bajom a fanatikusokkal, hogy nem néznek körbe, hogy hátha van jobb klipp is, just clicking. Ha megnézik a többi klippet is, attól nekik nem lesz rosszabb, ellenben objektívan is kimondhatták volna, hogy 'Igen, tényleg a DeG klippje volt a legjobb.' Ez a rövidlátó 'nem lehet senki sem olyan jó, mint DeG' hozzáállás a halálom. o_O
A kiemelt résszel meg rávilágítottál arra, hogy ez az egész már nem a minőségről és az elismerésről szól, hanem arról, hogy melyik bandának van több elvakult rajongója.
Amúgymeg igen, paraszt vagyok, sajnálom.