Tudom, hogy pár oldalal arébb de...Úgy szívenütött
Aru wrote:
És mi ez a szöveg h divat p*cs*k meg g*eci? Már nem azért, de ez a stílus nem szint ezen a fórumon. Attól különb leszel h kicsillagozod, meg h ilyeneket írsz? És ha Labtec billentyûzet, ha nem, legalább gépeljetek kicsit olvashatóbban tisztelt újoncok. Higgyétek el, attól h kijelentitek magatokról h hülyék vagytok ez még nem ok arra h lejárassátok magatokat. Önértékelés egyfelõl, másfelõl meg nem ártana mérlegelni h milyen képet alakítotok ki magatokról. Mert ezzel a stílussal számomra semmivel se kerültetek a pózer divatrajongók fölé, már ami a kategóriákat illeti. És igen most beszóltam.
Kérem azt a fagyit így a végére.

Most komolyan az a gond , hogy 1szer azt írtam , hogy g*eci ? Nem érzem magam külömbnek , meg nem hiszem , hogy ez most olyan borzasztó nagy probléma volna , hogy azt írtam 1x , hogy g*eci (juj már ez a 3.

) Mit mondtam mégis olyan szánalmasat ? Miért járatnám le magamat? Bocs, de nem értelek. Miért alakitanék ki rossz képet magamról? Mellékesen a bemutatkozásomba odafűztem, hogy nem vagyok százas, de csak azért mert így van, és szeretek néha hülyéskedni, mert úgy szép az élet, nem de? Ki mondta , hogy én följebb akarok kerülni a divatrajongók fölé?! Őszintén nem érdekel , hogy ki és mit gondol, amig van 1-2 barátom (sajnos téll csak annyi) tényleg szeret engem. És megkell jegyezzem, az a stílus amiben most beszoltál inkább stimmel arra , hogy " divatrajongók státusza fölé akar kerülni" . Megint bocsánat az offért, de úgy éreztem ezt lekell írnom. És most nem ellenségeskedni akartam, csak elmondtam mit gondolok, amúgy peace =) Neked is Aru, és téll nem ellenségeskedésből...
Ja és csak mert bemutatkozás topic, és legyek egy kicsit stilszerű is..(XD)
Kedvenc állatom a tigris , kedvenc színem a lila,japánításom elött a legfőbb kedvenc bandám a Red hot Chili volt és a GunsNR,kedvenc innim a coca cola...xD Csak hogy, téll topicszerű legyen:'D (ezeket kihagytam a bemutatkozásombol o_o")