pszabi wrote:
a panikkut honnan ismered? ált az ismeretlenebbek közé szoktak sorolódni mert eléggé.. hát inaktívak kiadások terén (koncizni konciznak épp eleget)
pv-t meg szinte alig adnak ki
húúúú már nagyon nem tom XD halvány lila gőzöm sincs
de sztem jútyún akadtam rá... talán...o_o
Sucette wrote:
Hát, úgy értettem, mert ugye elösször is az Animax elkezdte behozni a VK-t , utána a popcorn is meg minden ilyen szennylap, és a mai teenager-oknak több mint 50%-a úgy veszi hogy "ez benne van az újságba, ez a trendi, nem mondod hogy szereted, mész a selejtezõbe" .... Szóval én a zenét szerettem meg nagyon nagyon legelösször , nem pedig elöbb mondogattam hogy ez szexy, ez nem az stb. Remélem érted, és még1× : üdv itt!
Köszi , neked is üdv itt ^^
Asszem értem mire gondolsz ...(lehet segg vok de h jön ide az Animax? O.o)De sztem nincs abban rossz ha többen szeretik a stílust , hát szeressék csak , mégha 2 év és elfeledik mi is az a vk =D (Akk maj mi felemelt fővel viseljük a "még mindig vks" címet XD) Meg ha ismertebb lessz a stílus akkor nagy eséllyel reménykedhetünk abbam , h ide is ellátogassanak bandák...

Még ha nem is nagy bandák de monnyuk indie bandák...*-* najó ez már naon off XD sebaj...*kis g*eci újonc mitsu offol...mit képzel mégis? XD*