pszabi wrote:
nekem az első után weird, de öcsim pörög rajta mint dj a lemezein szal sztem mi be fogjuk fejezni
a t és d naaaagy! *___*
imádom nagase stílusát és az a betétdal is akkora h .. áh xDD
a vége amúgy furi!
Jaja hát igen ... sokkal jobban tetszett Nagase ebben mint a My boss my heroban, és a Crazy Ken Bandet is a Tigris és sárkány miatt kezdük el hallgatni. Furcsa? Na hát akkor mostmár tényleg befejezzük lassan!
Helyzetjelentés: egész héten nem néztünk Beehtoven Virust. Viszont befejeztem a Koizrát. Azért a moziverzió jobban tetszett, sok volt ez így hat részre bontva.
És a Bloody Monday 2. része nagyon jó volt! Még mindig a "tanárnő" a kedvencem - és persze Miura Haruma karaktere (nem emlékszem a nevére), tesóm meg már nagyon várja hogy Narimiya Hirokit rendesen mutassák, ne csak a szemét vagy a száját...
EDIT [2008.11.24]: Na mégsem telt el a múlt hét Beethoven Virus nélkül ^^
És találtam a JDramas communityben hardsubos Scrap teachert. Megnéztük, de nem vagyok elragadtatva tőle. Oké a tanári kart öröm nézni, de egyébként nem fogott meg... Plusz a felirat szerintem majdhogynem olvashatatlan. Nem értem mért nem lehet a hagyományos fehér arial betűtípussal feliratozni.
De láttam a DramaAddictson, hogy van softsub is (persze csak miután végigszenvedtam az első részt amúgy) szóval még egy esélyt talán adok neki - de csak Kamiji Yusuke kedvéért.
EDIT [2008.12.10]: Új kedvenc!