|
Na ma megint megkaptam az osztást. Nem hittem volna, hogy ilyen fanatikus bitchek járnak az osztályomba, de én lettem leosztva, hogy miért nem tudom egy hétvége alatt megtanulni a két számvitel tételt, a statisztika beszámoló 3 hónapja gyűlő feladatait és anyagát 50%-osan megtanulni, valamint, a TB 12 oldalnyi anyagát jól megtanulgatni. Szó volt róla, hogy 2 hét múlva felelünk TB-ből, és mit tesz az ég, 3 nagyszájú szefos elkezdett pattogni, hogy miért két hét múlva felelünk, feleljünk jövő héten, minek eredményeképpen én pattantam fel, hogy 2 számvitel tételből való felelés fenyegetettsége, és egy beszámolóra való tekintettel simán kitolhatjuk, erre megint osztani kezdtek, és arra hivatkoztak, ők aztán nem fognak TB-ből még 3 órát végig ülni, hiszen így gyűlik csak az anyag, és nekik többet kell megtanulniuk. (ami azt illeti 3 óra alatt írunk 1 és fél oldalt, jó arány, és tényleg borzalmasan nehéz ennyivel többet tanulni). A nap csúcspontja, amikor beszervezték, hogy ne névsorban történjen a felelés... (mivel mindenki felelt volna, a három óra ugyanaz nap van, és 10-es csoportokban mentük volna be felelni, vagyis, nem kellett volna bejönni 0. vagy 1. órára annak aki a 2.-ban felel. Az összeválogatásért felelős törpe pedig megkérdezte, mikor szeretnék jönni, beírhat-e 0. órára, amire én úgy reagáltam, hogy 5.20-kor nem kívánok felkelni, egyszóval én a 8 órás csoportot választanám. A törpe elkezdett vagdalkozni a padban, és lehülyézett, állította, csak azt kérdezte, hogy mikor akarok bejönni, de akkor nem értem, mindenki mástól miért kérdezett időpontot, és én hogy hallhattam egy olyan kérdést, amit állítólag fel sem tett. Aztán pedig akik kimaradtam ebből az ínycsiklandozó balhéból az ő verziójában hallották vissza, hiszen az első dolga volt kicsöngetéskor mindenkit betámadni, hogy milyen egy fogyatékos vagyok. Na szép. *killing aura*
Szerk.: szegediek 6.20-kor kellnek fel, hogy beérjenek hétre, és ezek a picsák, 9 órára akarnak bejönni, így 8.20-ig aludhatnak. Én meg nem teljesen szegedi vagyok, bejáró, és nekem az első órához is 5.45-kor kell felkelnem. Ilyen nehéz lenne a városiaknak megmozdítaniuk a hátsó felüket, hogy ne a bejárókra hárítsák a feladatokat?
|