Amane wrote:
köszönöm amane eme csodát ^^
előbb azt hittem a zene lesz az
az intróban azonban kiderült, h neeeem, a kedves leányzó, barbee (ejcsd barbee, vagy ~i) az aki feltehetően sötét és haja sem cáfolt rá
úgy 1 perc 10 sec felé már filóztam amúgy h a dízni klasszikusok legújabbját nézem-e vagy pévét. előző esetén ugyanis szokásom a fekvő helyzet h gyorsabban elaludjak
amikor megjelent a gonosz boszorka, már mosolyogtam h ezt a sztorit ismerem, majd a 7 törpe komiszkodásánál visszatérek
elfordulva azonban döbbenten hátba támadott egy dallam (?) kezdemény, amelyet -és megfordulásomat- izé és fesztör követte
ekkor már közeledtem vissza a monitorhoz, azonban arra a különös nyivákoló zajra amely fesztörrel együtt elindult nem adott választ semmi és tulképp azt sem értettem, h miért van mindez a szösziség lipsyncjére vágva
mint villámcsapás hasított belém a felismerés! O_O; elhűl a pirítósom.. de ez lehet off
node vissza! kaja közben láttam h nő a család, már a csaj is sötét, vagy inkább mondhatom: immáron kívül is az (erre utalhattál, ó tapasztalt amane, a pv nagy ismerője és hordozója)
és megjelent egy gyerekwannabe pedofil pszihopata is, aki a hátteresek trendjét követve nyitott szájjal és tág szemekkel tekintett a nagyvilágba
jaaa és maj' el is felejtettem megemlíteni a pv társfellépőit: a KDG-t azaz a kétarc dance gruppot.
amúgy zseniális a klip, simán elvonja a figyelmem a lényegről, a zenéről (mint a jobb koda kumi pévék

-sry koda fenek)
hűűűű és van ágyjelenet is a végén! *o*
no mégeccer!