Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 5:11 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 11 Sat, 11:02 pm 
Forum Addict

de ez csak poén volt xD

jaja az csak ilyen műsoros cucc.. Newsnek továbbra sincs making ofja X'D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 11 Sat, 11:09 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

hát poénnak elég rossz volt! XDD

egyébként most, h vége van Code bluenak és Pi visszacsinálta a haját(remélem nem lesz még egy ilyen őrült húzása) az albumon teljes gőzzel tud majd dolgozni!^_^
Valami belevalós album kéne már, bár a NewS-től nem lehet nagyon pörgősre számítani, de azért reménykedni lehet!^^
mondjuk amúgy is meghallgatom, csak ez lenne a kívánságom! XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 11 Sat, 11:32 pm 
Forum Addict

nem mondod h nem esett le h poén? XDDD

XDDD hát néhány számról már tudjuk h nem elsz pörgős XDD Snow express, Happy birthday pl XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 11 Sat, 11:43 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

a poént én is értem, de ez szar poén volt. ennyi erővel én is elkezdhetek itt Koichiről visongatni és utána mondani, h jaj csak vicc volt, ne?!^__^ ha meg vannak szép topicjaink külön bandáknak, akkor legalább használjuk, okaaaay? ^^

hát azért két számba nem halok bele, de ha az album 3/4e olyan lesz, akkor még mindig a pacific lesz a kedvencem!^.^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 12 Sun, 12:12 am 
Senior Member

Ezt éppen most olvastam :) Tipikus fangirlroham, de nagyon aranyos szerintem, jókat röhögtem rajta xDD

Happy Birthday

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 12 Sun, 11:17 pm 
Forum Addict

Lol :lol:
Bírom az ilyneeket XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 13 Mon, 8:33 pm 
Senior Member

Sanako wrote:
Lol :lol:
Bírom az ilyneeket XD

Én is XD

Ryo és Erika a RnK szereplőgárdából vendégek voltak az Osama no Brunch című műsorban. Feliratozva elérhető már Newshfan oldalán. ;) Ryo... annyira édes volt, mindenképpen nézzétek meg. Félénk, nem mer a lányok szemébe nézni, ha velük beszél, állandóan bocsánatot kér stb.. XD

Meg vendég volt még a Hanamaru Caféban is, ami szintén elérhető community-n, remélem nemsokára jön hozzá a felirat is ^__^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 13 Mon, 9:01 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

épp yakuzának beillő képeket keresek egyes johnny'sosokról, erre ezt találom:

Image
Ez fájt! XDDD *közben javítottam a linket... asianfanatics nem szeret engem*

Last edited by Karen on 2008 Oct 15 Wed, 7:45 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 15 Wed, 7:20 pm 
Senior Member

Nya, van előnézet az albumon szereplő Fly Again című számból. Tipikus Nyűszű szám, kis kellemes. ^__^ Azért remélem lesznek majd pörgősebb számocskák is.

Van felirat a Ryo-s Hanamaru Caféhoz. Aranyos volt benne, elbeszélgetnek a főzésről, a két bandáról, természetesen a Yamapival való barátságot hangsúlyozza itt is. És a végén elmondja milyen legyen az álomnő, bár megszenved vele, folyamatosan azt ismételheti, h "Hát, kedves" XD A speciális hűtőajtó csukdosást meg azóta gyakorlom.. xDD

Sajna nem látom a képet, csak a boxolós nénit :(

Last edited by marcsi568 on 2008 Oct 15 Wed, 7:44 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 15 Wed, 7:29 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nyüüüüssz, ez a plakááát X'DDDDDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 18 Sat, 4:03 pm 
Senior Member

Úristen ez a kép x"DDD Láttam már valahol Ryósat... No majd megkeresem, és beteszem :)

Más: megnéztem a Ryusei no Kizuna első részét, és bár ugye japánul nem tudok, de nekem így is tetszett, és röhögtem egy jót egy-két jeleneten. :laugh: Mindenkinek csak ajánlani tudom ^__^
Határozottan jónak ígérkezik az egész, és Ryo is jól játszik. Inkább nem is mondok semmi konkrétumot, nem akarom lelőni a poénokat, amik ahhoz képest, h ez egy dráma, akadnak szép nagy számban benne. :)

És edit:

Megtaláltam a Ryo as Raito képet :P

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 18 Sat, 9:20 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Minna!
Ez most nem Johnny'ssal kapcsolatos hír, de úgy érzem fontos le írnom, és talán nem is találnék jobb helyet.

Akira, aki ebben a topicban annyi sokat írt, és bár nem mindenben értettünk egyet vele, de mégis remek beszélgetéseket és elmélkedéseket folytattunk.
Akira meghalt.

ma szereztem tudomást a hírről ily módon:

Quote:
Sziasztok!

Elõször járok itt, még semmilyen fórumra nem írtam eddig. Egy kedves barátnõm miatt írok, akit Ti Akira-ként ismertek. Pár évvel ezelõtt én voltam az, aki felhívta a figyelmét néhány jóképû és jó hangú „ferdeszemû” srácra… (ezt sokszor felemlegette nekem azóta is, persze egyáltalán nem haragudott érte) Rengeteget „ömlengtünk” kedvenceinkrõl, mindig kíváncsian vártam az újabb híreket Tõle. Elõre szólt mindig, hogy vigyázzak, ha egyszer belekezd, nem fogom tudni belé fojtani a szót (persze nem bántam, olyan lelkesen tudott mesélni).

És most jön a neheze… Ne haragudjatok a hír miatt, de úgy éreztem, el kell mondjam...

Sajnos többé már nem olvashatjátok hozzászólásait, ugyanis kedden, október 14-én meghalt.
Úgy volt, hogy szombaton találkozunk. Vártam rá a megbeszélt helyen, de nem jött. Nem szokott késni, ezért felhívtam, húga vette fel és mondta, hogy hirtelen rosszul lett, leállt a szíve. A kiérkezõ mentõsök megpróbálták újraéleszteni, majd a legközelebbi kórházba került. Az Intenzív Osztályon csak gépekkel tudták lélegeztetni. Sajnos keddig már nem is tért magához…

Kérlek Benneteket, - ha úgy érzitek -, gyújtsatok érte egy gyertyát!
Köszönöm.
Cili

Néha beszélgettem vele msnen, és természetesen itt is. bár nem voltunk közös nevezőn mégis nagyon megérintett a dolog.
Nagyon fog hiányozni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 18 Sat, 10:08 pm 
Forum Addict

Úristen. Ez most teljesen lesokkolt. Mikor elolvastam az első sort... basszus.... teljesen váratlanul...
Szerettem vele beszélgetni, igaz méghacsak fórumon is.... úristen... nemtudok mit írni... nem akarom elhinni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 18 Sat, 10:39 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Istenem... Akira... Ez nem igaz... Szimpatikus volt, szerettem vele írkálni... Nekem is nagyon fog hiányozni...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 18 Sat, 11:04 pm 
Senior Member

Úristen.. Jézusom... Nem tudok mit mondani. Bár én még csak új vagyok errefelé, és nem igazán ismertem Őt, de nagyon jó beszélgetéseket folytattunk pü-k formájában.
Hiányozni fog...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour