Tudom, h nem üldöznek a mongolok, de.. Zavar, h még nem válaszoltam Akira, csak még nem szedtem össze magam gondolatilag
Na igen, a Nyűszű a diplomások gyűjtőhelye

Ryót sztem nem érdekli a tanulás egyébként, meg tényleg ideje sem nagyon akadna rá. Bár.. ha elkezdené ott is maximalista akarna lenni, és azt csak az egészsége sínylené meg. Pedig a helyében én is meglátogatnék egy főiskolát, mert nem egy hülye gyerek.
Ha nem baj hoztam Akira helyett a Pin randis képeket, m pont most találtam rájuk + a cikkre
Egyik Pin randis kép
Másik randis képecske
A pletykák nagy része amúgy azon az oldalon még hihetőek is

Főleg a Ryóról szólók
Parfume-s csajokat nem ismerem, semmit nem tudok róluk, de ha a srácoknak bejönnek, akkor miért is ne? Vagy most kellene annak a résznek jönnie, h: "nem nyúlhat senki az édes pici idoljaimhoz, ők csak az enyém, vagy csont b*zik, és egymáséi, nem alakíthatnak ki kapcsolatokat, m nem és kész"? XDD Na, ilyet tőlem nem fogtok hallani. Legyenek boldogok, és találják meg a nekik teremtett társat
A férfiak többsége meg úgysem rajong az okos nőkért.. XD
Na jah.. Amerika kicsit más. Egyik volt osztálytársam kint volt egy évig egyetemen ott, és érdekes dolgokat mesélt... hogy amiket a filmekben mi látunk, az csak töredéke az egésznek. Japánban is lehet van ilyen, de vagy nagyon elrejtve csinálják, vagy sehogy... Mondjuk ez a drog-kérdés engem érdekelne.. Vajon mennyire lehet elterjedt az idolok között..?