Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 7:32 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 09 Thu, 3:02 pm 
Forum Addict

ÚRISTEN! Marcsi, köszi a jó hírt, még nem is olvastam!
Snow Express és egy csomó másik szám. Jaj, de jó, most hirtelen nem is tudok mást írni, de nem kell izgulni szerintem később visszajövök szófosni. :lol:
és Sanako köszi a fordítást, csak most otthon visítozom éppen a monitor előtt, hogy új NewS album :trampoline:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 09 Thu, 3:08 pm 
Senior Member

Nagyon szívesen! ;)
A visítozással nem vagy egyedül :D Már alig várom! :D

Ezért szeretem az LJ barátlistáját :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 09 Thu, 4:56 pm 
Forum Addict

Ha így megy tovább feldobom a bakancsom. Halál oka: NewS túltengés. :lol: A szó angol értelmében is. Végigvisítoztam a netet, úgyhogy most már boldog, boldogtalan tudja, hogy novemberben új NewS album lesz.
Egyébként NewShfan feliratozta a Fever to Future makinget, csak még nem volt időm megnézni. Közben valakinek csinálnom kéne valamit, és egy hete "csinálom" már, csak valahogy soha nem készülök el vele.
Mikor visszanéztem ide, és megláttam, hogy új album, hát nem is tudom. Eddig is be voltam sózva, ezek után meg már telhetne gyorsabban az idő.
A Towairo no Koi, Snow Express, nem tudom mennyire emlékeztek de nem is olyan régen pont erről nyavalyogtam itt, hogy jó lenne, ha lenne a következő albumon. És tessék. De a többi szám is jó mind. A Stardust ismerős névileg, de lehet valami új, meg még jó pár olyan van, amit újnak néz ki a régi slágerek mellett. És basszus milyen hamar rárakják a Happy Birthdayt. :shock: Ha jól rémlik azt is láttam a tracklisten.

Meg amíg másnak írogatom itt a dvd-ket, előkerültek régi cuccok, az egyik ilyen egy 2005-ös Hey Hey Hey Shuji to Akira műsor. Annyit röhögtem most is, mert persze leálltam nézelődni. Annyi poén volt abban a műsorban is.
Mondjuk ez nem poén éppen, de Pi mesélte, hogy Johnny-san hívta telefonon, hogy menjen, ő meg azt hitte valami munka lesz. Közben arról volt szó, hogy menjen valami hotel medencéjébe játszani. Ilyenkor mindig eszembe jutnak dolgok, amiket pletykálnak az öregről.
Egy másik, ezt viszont már poénosnak találtam, Johnny-val kajáltak a fiúk valami étteremben és ugye szólongatták, hogy Johnny-san, Johnny-san mire mindenki az étteremben rájuk bámult. És akkor Johnny megszólal: Ne hívjatok már Johnny-san-nak, hívjatok főnöknek! :laugh:
Na és még tele volt a műsor poénokkal.

A NewS albumra visszatérve, valahogy éreztem, hogy kell jönnie. Tök jó. Még mindig nem tudok napirendre térni az örömöm felett, de hogy minek örülök ennyire azzal még én sem vagyok teljesen tisztábban. Illetve remélem ez azt jelenti, hogy a fiúk novemberben újabb tévéműsorokban lesznek, lehet ezért voltak most relatíve olyan kevésben. Doll-nak igaza volt, csak várni kellett. Most rám tört az optimizmus.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 09 Thu, 6:42 pm 
Senior Member

Azt láttam! :D
És az úszómedencés rész.. XD Hát jah, engem is megámadtak a csúnya gondolatok Dzsanival kapcsolatban, főleg, h valamelyik cikkben említették az úszómedencés bulikat, aminek végén a kisfiúk nem haza indulnak.. Brr...

Fever to Future-t még én sem láttam, de majd még este :D
Snow Express-t nagyon szeretem (főleg Pi rap-részét), bár a Towairo no Koi is jöhet. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 09 Thu, 8:19 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

jeeeeej, Snow Express!!!! *.* imádom!!! akkor majd nem kell dvd ripben hallgatni xD egyre jobban várom az albumot! *__* *pattog*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 09 Thu, 8:20 pm 
Forum Addict

íííí új album :D na ez jó hír *o*

és mégjobb h lesz rajta Snow express... úgy szeretem azt a számot, cska kár h csak live ripben tudom halgatni, de majd msot.. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 10 Fri, 3:01 pm 
Forum Addict

Mivel is kezdjem, először itt vannak a téli NewS-os Russ-K képek, bár watchful21 jóvoltából tudhattok már róla. A hivatalos oldalon csináltam screencap-et. Nekem az első képen jobban megjönnek a ruhák. Ja és mindenki haja jó, bár Shige-é egy kicsikét érdekes. Valami zavar benne.

Image

Image

Tegnap kajtattam a community-ben és közben ráakadtam egy-két régebbi hírre. Többek között Koyama lediplomázásáról volt egy rövidke klipp, mondjuk sajna irtó rossz minőségben. Mivel akkoriban még tényleg csak Pi-t láttam és a többieket észre sem vettem, egy pár infó azért még nekem is új. Koyama-t a társai kitüntették a modell tanuló címmel. Sejtettem, hogy Koyama jó tanuló volt, mindenki cseszteti, hogy milyen hülye, pedig nem is, csak szerintem néha kissé naiv.
Koyama diplomája:
Image

És akkor egy pár kép, amit nemrég találtam, de viszont soha nem láttam, meg viccesek és aranyosak.

képcredit:pinkujisatsu
Ez mondjuk pont nem vicces, egy kép abból az időből, mikor Koyama megkapta a Hish School Musical-beli szerepét:
http://i252.photobucket.com/albums/hh22 ... n/11-3.jpg
Szintén Koyama, chibi verzió, tök ari, olyan mintha fel lenne fújva az arca.
http://i252.photobucket.com/albums/hh22 ... han/36.jpg
Koyama és egy kutyuska, imádtam ezt a NewS-os fotósorozatot ezzel e fehér ebbel.
http://i252.photobucket.com/albums/hh22 ... n/13-1.jpg

Shige és Massu, az első képen érdemes Shige arckifejezését lesni, kb. már megint nekem kell ebbe az idióta jelmezbe öltözni.
http://i252.photobucket.com/albums/hh22 ... n/12-3.jpg
Massu milyen fejet vég már, hehe.
http://i252.photobucket.com/albums/hh22 ... han/25.jpg
http://i252.photobucket.com/albums/hh22 ... han/26.jpg

És Ryo-chan, milyen édes volt kisgyerekként. Furcsa arra gondolni, hogy most meg néha milyen kis tahó tud lenni. A plüsszsiráfos és kisbabás kép nálam díjnyertes.
http://i252.photobucket.com/albums/hh22 ... n/05-1.jpg
http://i252.photobucket.com/albums/hh22 ... han/06.jpg
http://i252.photobucket.com/albums/hh22 ... n/04-1.jpg
http://i252.photobucket.com/albums/hh22 ... han/07.jpg

Még mindig egy kicsit Massu, új reklám. Rajta kívül csak az egyik V6-t ismerem fel, mondjuk elég ramaty a videó. Remélem ez már az újabbik reklám:
http://www.youtube.com/watch?v=qHnotWt1l_8

És végülis de nem utolsósorban Tego-val kapcsolatos kis valami, egyszer már azt hiszem írtam róla, de nem nyilatkozott senki. Egy Thomas Godoj nevű fiatalember előadásában, aki azt hiszem a német megasztár-féle nyertese, meghallgathatjuk voltaképpen majdnem az Ai Nante-t. A zene ugyanaz, természetesen a szöveg angol, de mondanivalóban nem történt lényegi változás. A hasonlóság nem véletlen, mert ugyanaz a svéd szerzőpáros jegyzi a zenét mindkét dal esetében. Aki esetleg még nem tud róla, nem hallotta, annak feltöltöttem. Vélemény? Szerintem ez is nagyon szép, és jó hangja van a fiúnak.
http://www.mediafire.com/?myxxj4xyvlr

És hogy Pi-ről is essen szó, azaz csak ő marad a végére. Megnéztem tegnap éjjel a Making of Fever to Future-t. Hát csak annyit jegyeznék meg, hogy Pi 2006 és más 2007 között is valami rendkívüli módon komolyodott. Itt még a régi Pi, aki még ökörködik is, de mostanában olyan kevésszer látni, hogy ezt csinálja. Lehet, azért mert már úgymond felnőtt. De valahogy nem csak ez az érzésem.
És hogy viccesen fejezzem be:
Biztos láttátok már, hogy Pi és Jin megint "lebukott" a "randin".
:laugh: Azt írják Pi visszaegyenesítette a haját, hát nem tudom, azokról a képekről én nem igazán tudom eldönteni. Hacsak nem fejezte be már a Code Blue special forgatását. Akkor lehetséges.
Ja és már tegnap is akartam mondani, hogy tetszik az új album címe: Color. :heart:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 10 Fri, 4:33 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

köcci a képeket Akira!! :D

Ez a Russ-K kép tetszik, olyan "menő" feelingje van, de Shige haja tényleg érdekes o.o

Nahát, Koyama diplomája!!! Ügyes ő is, szerintem se hülye. :) Ez a gyerek Koyama meg aranyos :lol: No meg a kutyus *.*

Shige milyen fejet vág már!! :lol: Massu viszont még idiótábbakat, gratu neki. x'D Szeretem az ilyen régi junioros képeket, szeretem rajtuk felfedezni a mostani debütált idolokat ezeken is ott van Tsubasa meg Shingo!!! :D

Ryo de ari!! :D A kissrác meg aki vele van veszettül ismerős... Aiba? :shock:

A reklámban én meg senkit se láttam, csak Yaotome Hikarut. :D Massut is csak a legvégén fedeztem fel. Tényleg elég rossz minőségű vidi sajna. :(

Ez az angol Ai Nante szerintem is nagyon szép, jó hangja van a hapsikának! *.*b

Pi és Jin lebukott a randin? o.O Megint azt terjesztik h randiznak? :beaten: Mint egyszer már mondtam vmikor, egyszer még azt fogja látni vmi elvetemült fan h Jin és Pi szenvedélyesen smárol egy lámpaoszlop mögött :pinky2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 10 Fri, 5:04 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
köcci a képeket Akira!! :D

Ryo de ari!! :D A kissrác meg aki vele van veszettül ismerős... Aiba? :shock:

Szerintem a Kanjani8-es Yasu, de nem esküdnék, de tuti Kanjani8-es.

Animelover wrote:
Pi és Jin lebukott a randin? o.O Megint azt terjesztik h randiznak? :beaten: Mint egyszer már mondtam vmikor, egyszer még azt fogja látni vmi elvetemült fan h Jin és Pi szenvedélyesen smárol egy lámpaoszlop mögött :pinky2:

Ezzel csak én viccelődtem, azért raktam idézőjelbe a lebuktak és a randi szót. :D Most úgy néz ki egy ideig tudnak együtt lógni. Tegnap vagy tegnapelőtt írta Pi a Jwebjében, hogy Jin-el volt és hogy mindketten másfajta ételt választottak, mikor Jin evett Pi várt rá, aztán fordítva.
Mondjuk újságcikk nem volt hozzá, csak képek, szóval a fene tudja mit irkáltak már megint össze.
De ma röhögtem éppen a pletykaoldalon, hogy Jin és Yuu-kun stb. stb valami origiát rendeztek, ahonnan később kidobták a csajokat. Meg a csajok hiányolták Yamapit, aki nem volt jelen az orgián, sőt Ryo sem. :laugh: És még ehhez hasonló baromságokat olvastam. De ahhoz képest, hogy azt mondtam nem olvasom többet. :sweatdrop:

És kinéztem magamnak illetve Pi-nek egy feleséget. (nem mintha hallgatna rám, pedig hiába súgom neki telepatikusan)
Róla volna szó, eddig valahogy kissé értelmileg gyengének tartottam, de ma valahogy aranyossá lépett elő. :lol:
Nishiwaki Ayaka a Perfume-ból. (az egyik csajszi pont ugyanabban a hónapban és napon született mint én :lol: )
Pont Pi esete, ha nem füllent az interjúkban. Gömbölyded, kerek formák, mellek rendben, kis csacsogó. Főzni, ha nem tud, majd Pi-től megtanul.
Image

Ja és a Massu-s reklám elérhető hq-ban a community-n.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 10 Fri, 5:57 pm 
Senior Member

Wooow.. Köszi Akira a sok infót, még ma nem volt időm sajna sehol sem kutakodni, úgyhogy nekem minden az újdonság varázsa alatt áll :D

Jól néznek ki a srácok a RUSS-K-s kampányban megint, bár ahogy a hajakat elnézem (kiindulva Kei-ből, és Ryóból), ezek a képek nem mostanában készültek. lehet egyszerre lefényképezték még az előzővel :)

Kei okos, nálam ő is az élen van a Nyűszűben az eszét tekintve, csak az a baj, vagyis nem is annyira baj, h inkább anyáskodik, meg a szíve kerül előtérbe :D

Köszike a képeket is, a Kei-chaneseket már láttam, ebből a kutyusosból van nekem vagy 10 verzió :D

Jajj, chibi Ryo :love: Olyan kis édes picinek, bár azért személyisége akkoriban is megmutatkozott. Főleg, h mindig a magassága/kinézete miatt bántották. Itt is, Yasuval, akivel egykorú, valahogy mégis fiatalabbnak néz ki. De az a kisbabás kép tényleg díjnyertes :D Van egy olyan képem kettőjükről, ahol Yasu a metrósínre akarja dobni a kis chibit XD

Shigee XD És Massu :) Aranyosak ^__^

Szép az az Ai nante feldolgozás, tetszik is, bár.. Jobban szeretem ha hárman éneklik, úgy az igazi :)

Ehhe, megint "randiznak"? XD Na, a véres szemű rjongók biztos kitalálnak valami jó pletykát, bár tuti Kame is belekeveredik.. (Akkor már remélem Ryót sem hagyják ki :P)

Azt a pizsi-partis pletykát olvastam, és bírtam ahogy a csaj szurkálódik (megemlíti Ryo-chan harapós énjét, és Pi orgianemszerető bongyi fejét is. :))

Olvasd csak azt az oldalt Akira, a legjobb ;) Olyan jókat nevetek, meg a hsz-ek sem kutyák :D
Jah, és a pü-re bocsika, h még nem válaszoltam, kicsit szétszórt vagyok, de ígérem holnap már ott lesz a postaládádban ^__^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 10 Fri, 7:41 pm 
Forum Addict

Ráérsz a pü-vel Marcsi, nem sürget a tatár. :D Holnap úgysem leszek netközelben. Legalább addig sem irogatok annyi hülyeséget. Már most sokasodnak a fejemben az újabb gondolatok. :laugh:

Az a kutyusos NewS sorozat nekem is megvan valahol, valamelyik dvd-n. Megvan az a jó szokásom, hogy semmire sem írom rá normálisan mi van rajta.

A NewS-ban sok okos ember van, nem tudom hogy van vele Ryo, mármint a tanulással, de ha akarna se tudna két banda mellett tanulni. Massu meg lehet nem is akart továbbtanulni. De már csak pár év és 4 diplomás lesz a csapatban, tiszta értelmiségi banda lesz. :lol: Nem is tudom most Tego mit is tanul pontosan, Shige ugye jogot. Majd Johnny bá büszke lesz, hogy most már ilyen csapata is van.
Érdekesnek tartom, hogy Pi marketinget tanult. Lehet így sakkban tudja tartani Johnny bát. :lol: (na jó csak viccelek) Bár én olvastam olyat, hogy visszabeszélt már neki, nem tudom mennyire igaz. És egészen pontosan az Abiru Yuu esetről van szó, de ezek szerint nem ő került ki győztesen. Mert állítólag megfenyegette az öreget, ha nem járhat vele, akkor kilép a JE-ből. De lehet ez is egy hamis pletyka.

Igen, azzal a pletykaoldallal nem is lenne baj. Sokszor tényleg szórakoztató, néha a hozzászólások még viccesebbek. Csak nálam ilyenkor az a baj, hogy egyszer kétszer elkezdek gondolkodni és eszembe jutnak érdekes gondolatok.
Pl. erről az orgiáról. Lehet, hogy nem szó szerint orgia, de honnan tudjuk, hogy nem igaz. Ezeknek a fiúknak olyan marha sok szórakozásuk nem lehet a munkán kívül. Szóval néha ha belegondolok mit művelnek egyes nyugati híres emberkék, miért ne csinálhatnák ezt Japánban is. Lehet, hogy idolok, de emberek is egyben. És valljuk be azért ott is éri őket mindenféle behatás, ki tudja mik vannak valójában a háttérben. Néha az én fejemben az is megfordul, hogy amit látunk, hallunk az egy nagy hazugság amit próbálnak elhitetni velünk. Illetve egy része bizonyosan hazugság. Csak az ember elsiklik felette, mert néha hajlamos az ember bebeszélni magának, hogy amit nem mondanak ki nyíltan az nincs is.
De igyekszem optimista lenni. Persze lehet, hogy én golyóztam be, hogy mindenhol összeesküvés-elméleteket keresek. :sweatdrop:
Foglalkozni meg hiába foglalkozik vele az ember, soha nem fogjuk tudni az igazságot, mert Mulder óta tudjuk, hogy az Igazság odaát van. :laugh:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 10 Fri, 8:58 pm 
Forum Addict

Akira: jjaj nee Parfume-s csajokat ne XD a hanguktól sikítok már xD sztem Yamapiék is falramászhatnak tőle.. IQ nuku, hang idegesítő XD lehet h aranyos de attól nem lesz még IQ figther xD nemhiszem h Pinek egy ostoba csaj kéne xD

jaj meint Pi és Jin? XD legalább most képek nincsenke XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 10 Fri, 9:34 pm 
Forum Addict

Sanako wrote:
Akira: jjaj nee Parfume-s csajokat ne XD a hanguktól sikítok már xD sztem Yamapiék is falramászhatnak tőle.. IQ nuku, hang idegesítő XD lehet h aranyos de attól nem lesz még IQ figther xD nemhiszem h Pinek egy ostoba csaj kéne xD

jaj meint Pi és Jin? XD legalább most képek nincsenke XD

Én úgy vettem észre, hogy kedvelik a Perfume-s csajokat. Jó pár műsorban voltak már együtt. A fentebb említett leányzó úgy látom tetszik Pi-nek. Nem biztos, hogy egy okos csaj kell neki, de szerintem ez a lány nem hülye, csak még fiatalka és sokat csacsog. De szerintem egy ilyen barátnő Pi-nek pont jó lenne, mert kellően el tudná terelni a gondolatait a munkáról és még jókat is rötyögne. Bár tényleg lehet jókat mosolyogni rajtuk, de pl. ez a lány is és azt hiszem a másik alaptag is a Hiroshimai színésziskolában végzett, nem tudom mondjuk, hogy ez milyen végzettséget jelent pontosan, de biztosra veszem, hogy a leányzók nem hülyék. De ez csak az én véleményem. :)
És attól, hogy Pi egyetemet végzett még ő sem egy IQ Fighter. Abiru Yuu sem éppen a nagyon okosságáról híres. A többi hírbe hozott nőszemélyt annyira nem ismerem. És nekem a csajok hangjával sincs bajom. De tény, hogy beszélni azt tudnak. Lehet, hogy jobb is, hogy nem értem mit ... XD
Na és most miután jól kiértekeztem magam megyek végre aludni. :lol:

Ja és van két kép a Pin páros találkozásáról. A képek és a szemtanúk szerint Pi jó sokat lógott a telefonján. De a képen is éppen telefonál.
Jó "randi". :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 10 Fri, 10:41 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Hmm, nekem őszintén szólva mindegy h Pi kit választ barátnőjéül, csak jó legyen neki :D *értelmes hozzászólás, mert amit ti mondtatok előttem, annak is ugyanez az értelme xD*

A JE-ben meg sose tudni mi hazugság és mi nem (reménykedjünk h a nagy része igaz), de azt azért remélem h olyan messzire nem mennek el az emberkék, mint pár nyugati sztár szokott :shifty:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 10 Fri, 11:08 pm 
Forum Addict

Akira, linkeled a képeket? XDD

Animelover: ki tudja.. azért mégiscsak Japán nem Amerika.. itt pl ha drogoznak vagy ilyesmik, akkor teljesen kettétörhet a karrierjük, míg amrirkában meg mindent lehet ugye..

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour