egy este nem ülök a géphez és tessék mikről maradok le!
de most meg kell hogy nézzem!
EDIT:
Na megnéztem...
Hát nem lesz a kedvenc PVm, az biztos.
Nekem bőven elég volna, ha csak az együtteses részek lennének benne, mert nem értem hogy a többi mért van ott. Végülis arra jó hogy kicsit kontrasztosabbá teszi a dolgokat, különben túl sötét lenne az egész (mondjuk azok a pici denevérek aranyosak, és az a rész is tetszik, amikor a festés van a lány arcán)
És hát Ruki hullámos haja... nekem mindig sírhatnékom támad tőle. Úgy reménykedtem hogy majd hamar megunja, de egy ideje már így hordja - nagyon úgy fest ő szereti így ;(
Ja és első megnézésre úgy éreztem hogy szinte csak Ruki, Uruha meg Aoi szerepel a PVben! Aztán másodjára már láttam Kait és Reitát is - egy picit, de szerintem annyira háttérbe vannak szorítva! O.K. ha őket nem zavarja, de nekem pl. feltűnt, vagyis hát úgy tűnt.
Na hát most hirtelen ennyi kétszeri megnézés után. Meg hozzá kéne már kezdeni a munkához is sajnos... de utálom ezt...
EDIT2:
Oké, eddig nem sikerült semmi produktívat tennem, viszont találtam új szkeneket:
Neo Genesis 29
Meg kell hogy mondjam, Kai öltözéke nagyon tetszik! Tudom, hogy már egy ideje ebben a szerelésben fényképezkednek, de eddig még sosem dícsértem meg, pedig annyira jó!