Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 11:37 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 173 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 01 Wed, 8:10 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

nah.
szerintem a NewSal nincs semmi gond. csupán jelenleg csökkentették reklámozásukat, aminek szerintem több oka is lehet:
1. nyilvánvaló, h a jimushonak nincs mindig mindenre pénze, mert olyan egy vállalkozásnál sincs, h minden tökéletes. Ilyenkor több próbálkozást is tehet, amit most jelenleg csinál az az, h elveszi a pénzt a NewS projectből, h a többibe fektessen.
Ez igazából bármelyik bandával megtörténhet. Ha visszamegyünk az időben, akkor volt olyan időszak amikor pl a kinki nem volt népszerü. az meg, h az összes singlejük zsinorban a 27. mindig az első helyen debütál az necces.
De remélem mindenki tudja, h a japán "gazdaságban" nagyon sok embernek sokfelé elér a keze. és lehet, h most szemét leszek, de azért egy kicsit bűzlik, h kinkiék mindig az elsők...
2. Azért is csökkenthették a NewS népszerűsítését, h épp a tagoknak az más/egyéni projectjeire legyen idejük. Ha belegondol az ember, lehet, h pont ők kérték Johnny-sant, h most egy picit jegelje őket, h teszem azt pi tudott a vizsgáira koncentrálni, ryo-chan tudott a kanjanira koncentrálni... stb. legalább levegővételhez jutottak az ide-oda rohangálás közben.

Az meg, h leáldozik az idolok kora?
Amíg vannak idióta visítozó fangirlek(és itt most elnézést kérek, akinek nem inge ne vegye magára), addig nem hinném, h lesz megállás. Amíg vannak olyan pasik japánban, akik egy kicsit is jóképűek és épp nem hostnak mentek el, addig biztos lesz ott biznisz!
márpedig sem most sem később nem lehet kinőni egy dolog iránti rajongást, és ha vlki benne van az mást is belevihet.
[lásd, már lassan a fél soj hallgat/ott JE-s zenét XDD]

nah... röviden ennyi. ez csak saját vélemény és természetesen nem vok marketing szakértő, még amit tanultam marketing órán azt is elfelejtettem! XDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 01 Wed, 8:23 pm 
Forum Addict

Doll, imádom a véleményedet olvasni. :D És sok mindenben egyet is értünk. Csak én kevésbé vagyok földhözragadt gondolkodású, mint te. Úgy értve, hogy én még néha a fellegekben járok és ha belém rúgnak akkor feleszmélek. :D Amit leírtál az mind igaz lehet. Hát szívás nekem, mert nekem a NewS a kedvencem. De most pl. Pi sem tanul már, most jelenleg doramát sem forgat. Ryo ugye más tészta. Nem lehet könnyű két csapatban. De a többi együttes tagjai is ugyanúgy elfoglaltak. Miért pont a NewS-ba kell belerúgni? Bár ez már megint hülye kérdés, mert ha másba rúg bele, akkor lehet, hogy meg azért jajgatnék. :oops: Nem hiszem, hogy a NewS, sőt tudom, hogy nem ők a legrosszabbul eladó csapat. Ha nincs pénz a háznál, én azt rúgom ki aki a legkevesebb nyereséget termeli. Vagy nem? Én még marketinget sem tanultam, szóval nem tudom. De nekem így lenne logikus.
Most persze nem azt mondom, hogy akkor legyen kevesebb V6. Mert én őket is szeretem. (így jár az aki mindenkit szeret :lol: ). Nem tudom érted-e mit akarok ebből kihozni. Most persze eltúlzom a dolgot, mert szó nincs itt kirúgásról és talán igazából még talán népszerűségcsökkenésről sem. Mert mint írtam, a NewS tényleg soha nem volt egy nagy eladó, de mégis nagyon népszerű. Aminek oka valószínűleg a nyálszirup amit sokszor előadnak, írom ezt úgy, hogy én szeretem hallgatni ezt a nyálszirupot.
Hát az idolokat meg előbb-utóbb megunják szerintem. Lehet, hogy pénz még lesz benne, de nem annyi, mint a "virágkorban". Na azt hiszem ennyi még amit akartam írni. Bár ahogy magamat ismerem, még van pár dolog amit elfelejtettem, de majd leírom máskor, ha eszembe jut. :D
Amúgy valószínűleg túldramatizálom a dolgot, mint fanatikus rajongó. Úgyhogy nem tudom mennyire lehet néha engem komolyan venni ilyen kérdéseknél. Bár megjegyzem fangirl nem vagyok! A szó rossz értelmében véve persze.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 01 Wed, 8:34 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

ajjajj... hülye vok az ilyen marketing-cuccokhoz o__O; *asszem nem beszélek legközelebb bele abba amihez gőzöm sincs :beaten:*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 01 Wed, 9:11 pm 
Forum Addict

Na időközben visszajöttem, mert újra átgondoltam, hogy miért is a NewS és sajna tényleg lehet én is a NewS mellett döntenék. Az okok. Akkor menjünk sorba. Most valószínű kérem jó sok kreténséget fogok összehordani. :lol:

Smap:
Hozzájuk nem nyúlunk. A Smap szent és sérthetetlen. Marketingértékük talán már nem is a zenében van, hanem a sok reklámban meg miegymás. Sőt ugye a tagoknak saját tévéműsoraik is vannak. Bár ez a NewS-on kívül mindenkire igaz. Bár nem tudom mennyire nézettek. Ők ugye inkább a felnőtt korosztályt vonzzák.

Kinki Kids:
Másik szent és sérthetetlen. Egyrészt, mert hosszú idő óta töretlenül mennek előre, némi hullámvölggyel. A fiúk szólóban is sikeresek. Emellett ugye rekordtartók is meg miegymás. Plusz zeneileg JE egyik színvonalas csapata.

V6:
Ugyan lehet nem adnak el annyit, mint ifjabb társaik, de tökéletes marketinghúzás (szerintem, de hangsúlyozom, most gőzöm sincs miről beszélek, mert nem tanultam), mert van ugye 3 ifjú és 3 öreg. Szóval igazából minden korosztályhoz szólnak és hát ne felejtsük ők sem mai gyerekek.

Arashi:
Na ez szintén a levághatatlan kategória. Megnézzük az idei évi Oricon listát, mindjárt nem nehéz rájönni, hogy miért. Zenéjük fed sokféle zenei stílust, bár most éppen nyálpop kategóriában utaznak. Szóval megint sokféle embert képesek megszólítani. Arról nem is beszélve, hogy a tagok reklámértéke is nagyon nő mostanság. Gondoljunk csak rá, hogy Sho az olimpiai közvetítéskor közreműködött. Igaz, azt hiszem, csak az összefoglalóknál, nem tudom pontosan. Bár lehet a tata ézért fizetett, de nem akarok ilyen rosszmájú lenni.

Tokio:
Hát vitathatatlan, hogy JE-n belül szerintem egy különlegesség a csapat. Saját zenéjüket játsszák, ami mindenképpen tisztelendő, függetlenül attól, hogy szeretjük-e vagy sem. Plusz ugye ők sem ma jöttek le a falvédőről.

Kanjani8:
Szintén egyfajta különlegesség jellemzi őket. Zeneileg ugye modern enkának vannak besorolva, bár azért persze sima popdalocskák is bőven akad a zenei felhozatalukban. Plusz JE legökörebb társasága és most már nemcsak Kansai-ban hanem az egész országban népszerűek. Népszerűségük csak növekszik.

Kat-tun:
Na ugye szintén szent és sérthetetlen, egyelőre, mivel JE egyik legjobban eladó bandájáról van szó. Zenéjük modernebb mivolta és a tagok cool image is hozzájárul népszerűségükhöz. Ami egyelőre óriási. Ami köszönhető szerintem a sokáig elhúzódó debütálásnak is többek között.

Hey Say Jump:
JE legifjabb bandája, számomra megdöbbentően népszerűek fiatal mivoltuk ellenére. Hozzájuk szintén nem nyúlunk, elvégre egy olyan generációt vonzanak, akik sokáig hozzák még a pénzt a házhoz.

Thackey&Tsubasa:
Őket majdnem kihagytam, de mivel ők mostanában amúgy is olyan marha sok mindent jelentetnek meg, idézőjelben, nincs mit nyírbálni a szerencsétleneken.

És akkor végül, de nem utolsósorban NEWS:
Ezek után szerintem egyértelmű miért a NewS-ba kell belerúgnunk:
1. Zenéjük ötvözete kicsit Arashinak és V6-nak, mostanában néha-néha keményebb hangzású dalokkal is kikacsingatnak (lsd. Liar, azt hittem eltévesztettem a házszámot, mikor meghallgattam). Azaz zeneileg nem mutatnak semmi újat.
2. Óriási eladást nem produkálnak, tehát pénzügyileg sem akkor érvágás. Fő fejőstehén alias Yamapi pedig akár szólóban is elég pénzt hoz a házhoz. Sőt azt hiszem népszerűségben simán Top 10-ben van, ha nem a Top 5-ben.
3. Doll által leírt dolgok.
Na akkor most higgadtan átgondoltam és sajna tényleg a NewS a racionális megoldás. Pénzügyileg persze.
na most jó hosszú voltam, és jó sok hülyeséget írtam :lol:
Remélem nem maradt ki egy csapat sem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 01 Wed, 9:28 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

szegény Nyűszü :( de egy kérdés: pontosan miért is kell belerúgni a Nyűszübe...? :beaten: *lehet h nem figyeltem eléggé olvasáskor...*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 01 Wed, 9:34 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Igazából sztem Johnnynak sem mindegy, de vlmelyik ujját sajna meg kell harapnia
Lehet, h én gondolom rosszul, de ő nem akar "kirúgni" egyetlen csapatot sem, mert lehet, h rossz a hozam, de az is pénz és amíg behozza a belefektetett money-t addig semmi gond.
Ha pedig kevesebb moneyt fektet bele, akkor kevesebb a bukás esélye.

És lehet, h most épp a NewS van soron lehet, h jövő évben meg mittom én a V6. bár sztem nekik ez sem tök jó év... szal nem hinném, h csak a NewSnak van szar éve, de mivel te őértük vagy nagyon oda és rájuk figyelsz jobban így neked természetes, h ők tűnnek fel, de ki tudja! ha most épp itt lenne egy ultra-SMAP-fan akkor lehet ő is siránkozna, h azon kívűl, h Nakai-t látja az Utabanban azon kívűl nem nagyon van más.

Szóval nem kell annyira kiakadni, meg tessék megnyugodni és kivárni a végét.
Már arra is gondoltam, h esetleg most egy picit félrerakják a NewS-t, h mikor Kusano visszajön NY-ból, akkor visszarakják és egy bazinagy reklámmal újra bedobják őket. De ez is csak egy lehetőség a sok közül!^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 01 Wed, 9:43 pm 
Forum Addict

Na akkor megpróbálom leírni még egyszer, miért a NewS. Valami rendezett gondolatsorban.

1. Zeneileg nem unikum. Semmi különleges. (bár persze nekem vagy nekünk, mint rajongónak az)
2. egy emberre épített régen is, és azért igazából még most is, és ez Yamapi, bár igaz, nem olyan erősen
3. a tagok szólóban még nem annyira lennének népszerűek, egyedül talán Pi és esetleg Ryo, a többiek nem, tehát ilyen szempontból marketingértékük még nem olyan erős, mint a többi bandánál. Bár más bandáknál is vannak ilyen emberek, de ők viszont együtt a leírt okok miatt erősek.
4. Nem igazán banda, bár mostanában azért talán kezdenének azok lenni. Egyszerűen nincsen meg róluk az a véleményem, hogy na igen, ezek milyen jól elvannak, meg mit tudom én. És ezt nem is titkolják. Jobban mondva össze-vissza hablatyolnak, hogy most akkor hogyan is vannak ők egymással.
5. Pénzügyileg a banda esetleges megszűnése sem okozna gondot a cégnek, mivel lehet szólóban nyomatni Pi-t, esetleg Ryo-t, illetve Ryo ugye ott van a Kanjani8-ben is. Esetleg ugye, sőt nem esetleg ott van TegoMass és kitudja talán egy KoyaShige duett és életképes lehet.
És még biztos számtalan ok lehet. Meg persze lehet ezek közül egyik sem, hanem egyszerűen csak pihenni akarnak. De valahogy én ebben a pénzéhes világban nem hiszem, hogy a tatát vagy a nővéreit ez meghatná. Már elnézést.
6. Ja és igazából csak a fiatal korosztályhoz szól a zenéjük. Yamapi-nak ugyan vannak felnőtt, sőt férfi rajongói is, de azok elsősorban a dorama szerepei miatt tisztelik valamennyire.
De ahogy Doll mondta, mielőtt temetést rendezünk várjuk ki a végét! Ki tudja, talán visszajön Kusano és esetleg Uchi is. Bár én személy szerint ebben kételkedem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 01 Wed, 9:54 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

sztem a V6 pénzelését is ugyanúgy visszavehetnék, mint NewS-ét, nem értem a különbséget.
itt igazából más okok lehetnek a háttérben. a NewSben biztosan meg akarnak reformálni vlmit, és ezért kell most elcsitítani a dolgokat körülötte. az egyetlen kérdés az, h mit akarnak megváltoztatni?
Ez pedig a jövő zenéje!^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 01 Wed, 9:59 pm 
Forum Addict

Doll wrote:
sztem a V6 pénzelését is ugyanúgy visszavehetnék, mint NewS-ét, nem értem a különbséget.
itt igazából más okok lehetnek a háttérben. a NewSben biztosan meg akarnak reformálni vlmit, és ezért kell most elcsitítani a dolgokat körülötte. az egyetlen kérdés az, h mit akarnak megváltoztatni?
Ez pedig a jövő zenéje!^^

Tudod mit, azt hiszem igazad van. Legyünk optimisták. Egyébként ez a reformálás nekem is eszembe jutott, hogy lehet, hogy esetleg zeneileg is egy kicsit másmilyen NewS-t akarnak, de az nem lesz egyszerű menet. :D
Úgyhogy most akkor számat befogom, hallgatok és nézek még sok NewS-t és próbálok optimista lenni. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 01 Wed, 10:10 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

olvassunk Candide-ot :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 01 Wed, 11:35 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nah helyes!^^ ne tessék itten pánikolni!^^

Johnny bácsi tudja mit csinál, vagy legalábbis a menedzsment biztosan! XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 06 Mon, 7:54 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Végre csodás esemény ért itthon!
Lejött az Edless Shock nevezetű Johnny's musical!^^
Főszerepben: Domoto Koichi, Imai Tsubasa, Akiyama Taiga(MA)
Johnny's-oa táncosok: Musical Academy, A.B.C.(legalábbis amit eddig láttam csak ez a kt csapat)

Elkezdtem nézni és lassan az első dvd végére érek, de pont 7 perccel a vége előtt muszáj volt megállítanom az egészet, mert egy fontos tényt kell röhögés nélkül feldolgoznom...
EZEK BELERAKTÁK A KARIB TENGER KALÓZAINAK A ZENÉJÉT!!!
*kék köd körülötte*
-Noooooo~~! T_T

Nah mindegy! ettől függetlenűl eddig csak ajánlani tudom!^^
Jó persze, akik szépfiúkákat akarnak nézni libegni azok maradjanak a Dream Boys-nál. Itt fullosan kemény fantasztikus táncok vannak!^_^ Természetesen Koichi erre a garancia!^^

Akit érdekel jpopsukin letölthető.(Akik közel állnak hozzám, azok meg elkérik! XD)

The Show Must(o) Go On!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 11 Sat, 9:20 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

akit esetleg érdekel:
itt van egy 2 és fél perces részlet amit kivágtam az Endless Shock-ból! ez sztem az egészben a legjobb szám/tánc!^^
Én csak Zombi tánc-nak hívom! XDD bár nem áll messze tőle! XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 11 Sat, 11:41 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Doll wrote:
akit esetleg érdekel:
itt van egy 2 és fél perces részlet amit kivágtam az Endless Shock-ból! ez sztem az egészben a legjobb szám/tánc!^^
Én csak Zombi tánc-nak hívom! XDD bár nem áll messze tőle! XD

Mivel mar a Dream borsot is szerettem (bocs. XD) ezert rakerestem, de lehetetlen hogy lejojjon aminel 0/0 all mindenhol. :? *keres*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 11 Sat, 11:48 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Kry-chan wrote:
Mivel mar a Dream borsot is szerettem (bocs. XD) ezert rakerestem, de lehetetlen hogy lejojjon aminel 0/0 all mindenhol. :? *keres*

én azt vettem észre, h jpopsukin kb délután 2kor kell felmenni és akkor gyorsan jön!^^

ha nem megy akkor megpróbálhatom szétvágni és egyesével felrakni mediafierre... csak eddig nem volt rá érdeklődés!^^

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 173 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

All times are UTC + 1 hour