Animelover wrote:
nem hangolsz ellen senkit, csak én úgy látom h amint öregednek az idolok, a csapatuk egyre inkább veszt a népszerűségéből. o__o szerencsére ez nem mindnél van így, pl a Kinki Kids eladásai ugyanúgy virágzanak, mint rég, de pl a T&T is egyre kevesebbet ad el. remélem h a NEWS-szal nem lesz ez, mert hisz még a legidősebb tagja is csak 24 éves. az is lehet h csak azért látom úgy h nem annyira népszerűek a régebbiek, mert az őket hallgató főleg idősebb korosztály valószínűleg már nem fangirlködik akkora mértékben, mint fiatalabb éveiben tette.
de az is igaz, hogy vannak jobban nyomatott csapatok is, ékes példa a KAT-TUN (jobban szólva Kame és Jin), meg mostanában a HSJ is pörög ezerrel. akiket én most a legjobban hiányolok, az a Kanjani. mikor lesz már új lemez?! o__o"
szóval lehet hogy csak én látom rosszul a dolgokat, vagy valami... o__O;
Kanjani8 kislemezt én is nagyon-nagyon hiányolom, mert a többiek ugye már nem egy lemezt kiadtak, nekik meg azt hiszem csak a Wahaha volt az idén. Mondjuk ebből a szempontból nagyon rossz, hogy Ryo mindkét csapatban van, mert így mindkét csapat rosszul jár egy kicsit. Mert egymáshoz kell nagyon igazodni.
NewS meg egyébként szerintem JE egyik legfurább csapata, mert talán ők az egyetlen olyan csapat akik úgy lettek összerakva, hogy nem igazán ismerték egymást előtte. Mondjuk ez így valószínű nem teljesen igaz, mert azért junior korukban volt közös produkció, meg Ryo és Yamapi illetve a K. K. Kity (most tuti rosszul írom) tagok ismerték egymást. Dehát nyilatkozta Pi is ugye, hogy nem beszéltek egymással az elején, csak ilyen látszik happy dolog volt. Bár megjegyzem ez valószínű a többieknél is így volt, de pl. Kat-tun a debüt előtt milyen sokat táncolt már együtt és már Kat-tun-ként. Meg konci is volt meg minden. A NewS ilyen szempontból eleve hátrányból indult minden tekintetben, hiába debütált sokkal előbb. Főleg, hogy eleinte csak Yamapi-ra építették mivel ugye ő már juniorként is nagyon népszerű volt, a többiek azért közel sem voltak, nem beszélve Tegoról akik akkor nem is olyan régóta volt a JE oszlopos tagja.
Bár hála az égnek azóta a NewS Yamapi nélkül is megállná a helyét, bár azért valószínű csökkenne a népszerűség egy kicsit. Lehet tényleg nem jönnek be ezek a dalok a népnek, nem tudom. De valahogy nem hiszem, hogy ez lenne a probléma. Valahogy úgy érzem nem lesz NEWS sokáig. Nem tudom miért érzem ezt. A rajongókról szólva, meg szerintem a zene kortalan, mégha nyál is. Én sem vagyok mai csirke és szeretem őket. És nemcsak azért mert jól néznek ki, én a zenéjüket is szeretem. Ha nem szeretném, én nem bírnám nézni őket.
Amúgy meg az is elkeserítő, hogy mivel annyi dologra kell koncentrálniuk, nem nagyon jut idő gyakorlásra. Pedig nagyon kéne. Főleg CDTV-s fellépésen, de azért a Hey Hey Hey-s műsorban is látszott, hogy nincsenek szinkronban a koreográfiánál. Bár a Pv-ben sincsenek. De mondjuk ez már a Taiyou no namidánál vagy a Summer Time-nál is megfigyelhető volt. Pl. a Taiyou no namidánál még Tego és Massu is olyan hamisan énekelt néha, hogy én olyat tőlük még nem hallottam. Szóval rájuk férne a gyakorlás, mert egyébként Pi is ha gyakorol nem olyan oltári hamis.
Nem tudom a többiek vajon mennyit gyakorolnak együtt, bár az időseknél azért bizonyára sok rutin is van, de NewS-nak nagyon kéne sokat gyakorolni együtt. Ami meg nem megy. Mert Yamapi-nak is ezeregy más elfoglaltsága van, Ryo két csapatban van és lassan-lassan a többiek is egyre elfoglaltabbak (ami egyébként jó, mert azt jelzi, hogy népszerűbbek is

)
Na most jó hosszan értekeztem megint. Szerintem a felét nem írtam le amit akartam, de talán nem is olyan nagy baj.