Animelover wrote:
Na megnéztem, és hát... izé... ^^" Azért azt nem hiszem h Matsuoka Pi-re mászna. o__O; Legfeljebb egy perverz disznó.

Én sem gondoltam semmilyen action-re, de azért nem tudom, most lehet, hogy ezt már én képzelem be. Most egyáltalán én itt főcímet csinálok Matsuoka-ból, és ki tudja lehet éppen csak úgy csücsörített, rossz időben.
Azok után, hogy annyit összeolvastam ugye az állítólag pedo Johnny bácsiról, nekem már mindenféle gondolat megfordult a fejemben. Mondjuk remélhetőleg Pi nem is hagyná magát.
Bár belegondoltam, hogy lehet mégsem pedo Johnny bá és Doll-nak igaza van, hogy a kirúgott juniorok találták ki és a sajtónak meg mindegy miből lesz szalagcím. Úgysem tudjuk meg soha igaz-e.
Tanulság ebből, hogy azt hiszem nem kéne most már mégcsak RyoPi fanfiction-t sem elolvasni, mert ilyen hülyeségek jutnak az ember eszébe tőle. És ráadásul ezt a hülyeséget nagy eszemmel itt még megosztom másokkal is. Miközben feküdtem az ágyban pont azon gondolkodtam, hogy tán eme kretén gondolatomat mégse kéne itt hangoztatni, de lusta voltam már felkelni, reggel meg munka.
És hogy ne csak hülyeségeket terjesszek:
Szeptember 24-én a CDTV Special Live-ban lesz a NEWS. És mivel ez ha jól értem a műsor 15 éves fennállását hivatott ünnepelni, ezért nagyon remélem, hogy a NEWS is élőben lesz. Bár mondjuk gyanús, hogy nincsenek a bejátszásban, de azért durva lenne, ha csak a klipp lenne. Mondjuk kép sincs róluk, nevetséges, hogy csak róluk, Johnny bá szegényebb lesz pár yen-el, ha egy apró képet enged kirakatni róluk. Fél, hogy még felrakom a netre aztán jó pénzért eladom.

Ja és sok nagy név és jó zenekar lesz még, pl. Mr Children vagy Glay stb. stb.
Október 3-án meg a 3 órás Music Station live-ban lesznek, úgyhogy remélhetőleg bőven lesz idő végig előadni a számot, nem úgy ahogy a Taiyou no Namidával és a Summer Time-al csinálták. Utálom ha valamit nem énekelnek végig egy műsorban. Nemcsak ők, hanem úgy általában legyen szó bárkiről.
És még rémlik, hogy lesznek máshol is, de most marhára nem jut eszembe.
És Pi 2-3 napon belül túl lesz az egyetemi ceremónián. Remélem legalábbis. Biztos lesznek videók, mert kétlem, hogy a hírműsorok nem számolnának be róla.