Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 5:09 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 15 Mon, 3:17 pm 
Forum Addict

oh, tökjók a képek :D

jaj a Kurosagi DVD kéne hqban, de ajdcsak ha lesz hozzá sub akkor szedem le XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 15 Mon, 11:15 pm 
Forum Addict

Perverz post következik, csak hogy megnyugtassatok, hogy nem úgy van, ahogy én gondolom.
Kivágtam egy kis részletet a múlt pénteki két órás Music Station Special-ból. Volt mindenféle lista sportágakra osztva, gondolom adott sportágat támogató dalokról volt szó, ugye mint mikor a NEWS többször is énekelt a női röplabda válogatottat "támogatva". És ugye természetesen a NEWS is rajta volt a listán. És persze én mint mindig szoktam figyelni az arcokat, mert a kis videóbejátszások közben mindig mutatnak arcokat. Ugye sorra került a NEWS a Kibou Yell című számmal, ugye nem új darab, de nem is ez a lényeg. Mivel a V6 és a Tokio is a műsor vendége volt, ezért az ő fejüket mutatták közben. Hát kérem és mikor Matsuoka fejére került a sor, és ugye pont Pi rázta ott, küldött neki egy puszit. Mert én 100% biztosra veszem, hogy neki szólt, valahogy nem hiszem, hogy akkor rándult görcsbe az arca. A videó nem nagy, mindössze 15mb, mondjuk divshare-n is meglehet nézni, de mivel rosszabbul adja vissza a képet, ezért a fent említett jelenet elég halványan látható. Ezért javaslom a pár másodperces vidi letöltését. Már aki le akarja. :laugh:
Videó:
http://www.divshare.com/download/5381824-857
Előtörténet:
Sanako is említette viccesen nemrég, hogy reméli Matsuoka nem gerjed Yamapira. De aztán röhögtünk az ötleten. Azt hiszem legalábbis ő volt, de most lusta vagyok visszakeresni és azt sem biztos, hogy ebben a topicban volt erről szó.
Na ugye mondta ezt arra, hogy idén Matsuoka elég sokszor hívta Pi-t közösen enni, illetve futottak össze véletlenül és söröztek meg szaunáztak stb. (a stb. alatt nem olyan stb.-t kell érteni)
Más bizonyíték, hogy Matsuoka-kun kedveli Pi-t, tavalyi Wink Up magazinban Toma üzent Matsuoka-nak: (nem szó szerinti fordítás, a lényegi pontokat mondom)
"Vicces volt mikor nemrég együtt ebédeltünk hosszú idő után. Azonban Yamashita szintén ott volt és kegyetlen volt, hogy te csak Yamashita-nak mondtad, hogy kawaii (aranyos, ha jól tudom). Először Matsuka-kun mellett ültem, de egyszer csak azt mondtad: Már beteg vagyok tőled! Cseréljünk helyet! Azt gondoltam ez kegyetlen volt. Már régóta ismerlek téged, de az hogy nincs más megoldás cseréljünk helyet Yamashitaval ..."
Na eleddig nem is volt bajom, sempai-kohai csodaszép kapcsolat, kis bunkó beütéssel, de ez a puszidobás már sok volt. Erősítsetek meg, hogy Matsuoka nem egy perverz disznó.
Mondjuk én se vagyok normális, hogy már ilyenekre gondolok ennyi idős fejjel, de annyi pletyka után egyszerűen már megfordulnak néha ilyen gondolatok a fejemben.
(és most "nagy lelki nyugalommal" megyek aludni, hogy az én Yamapimat remélhetőleg nem zaklatja semmilyen perverz disznó...) És bocs a kissé idióta és beteges postért.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 16 Tue, 11:00 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Na megnéztem, és hát... izé... ^^" Azért azt nem hiszem h Matsuoka Pi-re mászna. o__O; Legfeljebb egy perverz disznó. :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 16 Tue, 3:00 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
Na megnéztem, és hát... izé... ^^" Azért azt nem hiszem h Matsuoka Pi-re mászna. o__O; Legfeljebb egy perverz disznó. :beaten:

Én sem gondoltam semmilyen action-re, de azért nem tudom, most lehet, hogy ezt már én képzelem be. Most egyáltalán én itt főcímet csinálok Matsuoka-ból, és ki tudja lehet éppen csak úgy csücsörített, rossz időben. :lol:
Azok után, hogy annyit összeolvastam ugye az állítólag pedo Johnny bácsiról, nekem már mindenféle gondolat megfordult a fejemben. Mondjuk remélhetőleg Pi nem is hagyná magát.
Bár belegondoltam, hogy lehet mégsem pedo Johnny bá és Doll-nak igaza van, hogy a kirúgott juniorok találták ki és a sajtónak meg mindegy miből lesz szalagcím. Úgysem tudjuk meg soha igaz-e.
Tanulság ebből, hogy azt hiszem nem kéne most már mégcsak RyoPi fanfiction-t sem elolvasni, mert ilyen hülyeségek jutnak az ember eszébe tőle. És ráadásul ezt a hülyeséget nagy eszemmel itt még megosztom másokkal is. Miközben feküdtem az ágyban pont azon gondolkodtam, hogy tán eme kretén gondolatomat mégse kéne itt hangoztatni, de lusta voltam már felkelni, reggel meg munka. :D

És hogy ne csak hülyeségeket terjesszek:
Szeptember 24-én a CDTV Special Live-ban lesz a NEWS. És mivel ez ha jól értem a műsor 15 éves fennállását hivatott ünnepelni, ezért nagyon remélem, hogy a NEWS is élőben lesz. Bár mondjuk gyanús, hogy nincsenek a bejátszásban, de azért durva lenne, ha csak a klipp lenne. Mondjuk kép sincs róluk, nevetséges, hogy csak róluk, Johnny bá szegényebb lesz pár yen-el, ha egy apró képet enged kirakatni róluk. Fél, hogy még felrakom a netre aztán jó pénzért eladom. :lol: Ja és sok nagy név és jó zenekar lesz még, pl. Mr Children vagy Glay stb. stb.

Október 3-án meg a 3 órás Music Station live-ban lesznek, úgyhogy remélhetőleg bőven lesz idő végig előadni a számot, nem úgy ahogy a Taiyou no Namidával és a Summer Time-al csinálták. Utálom ha valamit nem énekelnek végig egy műsorban. Nemcsak ők, hanem úgy általában legyen szó bárkiről.

És még rémlik, hogy lesznek máshol is, de most marhára nem jut eszembe.

És Pi 2-3 napon belül túl lesz az egyetemi ceremónián. Remélem legalábbis. Biztos lesznek videók, mert kétlem, hogy a hírműsorok nem számolnának be róla.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 18 Thu, 11:05 am 
Forum Addict

:angry: jaj, de szeretem a youtube-ot
Eredetileg egy hosszabb lélegzetvételű hozzászólást írtam, de mivel hőn szeretet youtube miatt elszállt az imádott Firefox és még nem döntöttem el, hogy min vezessen le a mérgem ezért most csak röviden ennyit írok.
Nézzétek meg a 2005 november 20-ai Shounen Clubot. A téma a büszkeség volt. Érdemes megnézni, sok jó zene van benne, pl. NEWS énekli az Overt, Heavent, Summary-t, Pipi a Hyaku Nen no Koi (Tsuyoshi szóló száma volt), Jimmy+másik junior - I was born to love you, Ryo - Ai Igai No Nandemo Nai. Volt egy kis Kat-tun is, igaz nem a zenei részben. Ja meg persze a Ryo-Pi team csatája. :D Láthatunk egy jó fejen gyűrést Ryo részéről, aminek Kusano a szenvedő alanya. Elég durvának tűnt, már nem azért, de valószínűleg ez is csak megrendezett volt, mint az Ueda-s eset.
És még írtam sok másról, de most nincs idegem még egyszer leírni, talán majd ha lehiggadok, de mivel többségében Pi-ről volt szó végülis mindegy.

Hallottam a Game of Love előzetesét. Fú, de nem NEWS-os, de mégis marha jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Akkor már csak egy számból nem hallottunk semmit, mert a Gan Gan Ganbatte-nek is volt már előzetese. Az sem rossz, bár kicsit Arashi-s. Márcsak a Push On-ról nem tudunk semmit! Jöjjön már az október! :lol:
Na Gan Gan Ganbatte-hez nem, de ehhez a Game of Love-hoz van youtube link, ja és tényleg rövid mert másfél perc, de akkor is:
http://de.youtube.com/watch?v=JEqEDsnSWlw
És aki kíváncsi, hogy eredetileg mit akartam még hablatyolni, az elolvashatja Byakuyán. Na ott tényleg csak én írok. :laugh: Illetve bocs, néha néha valaki beesik, fél évente egyszer.

Kérdés, miért van Kame itt a többiekkel? Ő egy évvel fiatalabb. Vagy hogy van ez? És esetleg van valakinek képe, mikor Jin, Koyama, Toma és gondolom Ryo van. Mert nekem csak 1 db van, azon pont az elsőnek említett három van rajta.
Ja és középen az nem Matsuoka? És most véletlenül semmi perverzre nem gondolok.
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 18 Thu, 7:59 pm 
Forum Addict

Jaj ez az az SC amit még nem bírtma letölteni olyan lassú volt a MU XD 3 nap aalatt jött le a 09.07-es egészben XD meg a 09.14est meg kell néznem még.. bár az új BEST sázmot már láttam természetsen többször is :D nyáá bár a Suriru jobb volt XDD

mindegy, ez off XD

Hát jó krédés h Kame mit ekres ott mer elvileg télleg nem ott vna korban O_o"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 18 Thu, 8:55 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Dzsání bá' biztos nem tudta megjegyezni h Kame hány éves, és senki nem szólt neki. xD

Akira: nagyon jó az új avád meg aláírásod!!! *.*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 18 Thu, 9:12 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
Akira: nagyon jó az új avád meg aláírásod!!! *.*

Köszi, gondoltam kéne már egy kis NEWS is, ne csak mindig már Pi. Főleg, hogy mindjárt itt a kislemez. :lol: És most már teljes lázban vagyok, pedig még több mint két hét. Biztos feltűnt, hogy műsormániás vagyok, úgyhogy alig várom a műsorokat amiben lesznek. :D
Hát igen, Johnny bá meg már elég idős, lehet tényleg ilyen hülye, hogy nem tudja mennyi idős Kame, vagy úgy gondolta, a Kat-tun úgyis elfoglalt lesz, előbbre hozzák egy évvel. :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 19 Fri, 11:46 am 
Forum Addict

Pi-nek sikerült. Megkapta a diplomáját. Éljen. Akkor mégis csak jól értettem, hogy nincsen már semmilyen vizsga. Remélem lesz valami videó vagy akármi róla. :D :D :D Illetve tudom, hogy lesz, de már alig várom. :lol:
És bocs a kretén postért, de most kb. úgy örülök, mintha én diplomáztam volna. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 19 Fri, 1:29 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

ügyes vagy Pi, gratulálok!!! :grin: *távközlés*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 19 Fri, 2:00 pm 
Forum Addict

Nem állom meg, hogy ne rakjam be :love:
credit: XQ, watchful 21
Image

És a rövid kis vidi, credit ugyanaz, mint a képnél:
click
Bár aki jár a megfelelő helyre, az már úgyis látta, de nem baj.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 19 Fri, 3:02 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

hehe, köcci a képet meg a vidit! :D

kicsit csodálkozó fejet vág a képen :D de milyen suliba is járt...? :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 19 Fri, 3:50 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
hehe, köcci a képet meg a vidit! :D

kicsit csodálkozó fejet vág a képen :D de milyen suliba is járt...? :beaten:

Hát ugye a Meiji Egyetemen tanult marketinget, a szak hivatalos nevét ne kérdezd, de valami üzleti lópikula lehet. :D
Hogy pontos legyek:
Faculty of Business, majoring in Marketing
És egyébként el tudom képzelni mennyire megkönnyebbült, mert izgult, hogy sikerül-e a megfelelő óraszám, meg miegymás. Nem volt biztos a mai nap sem, de hála az égnek sikerült. És gondolom félt is, hogyha nem, akkor majd jönnek a kedves újságcikkek, hogy miért is nem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 19 Fri, 4:22 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

értem, köcci az infót! ^^
örülök h megkapta a diplomáját, legalább annyira nem lesz kifáradva mint eddig, mert tanulnia már nem kell ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 19 Fri, 5:46 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Gratu Pinek a diplomához!^^
Nem könnyű az biztos, én már csak tudom én is tanulom/tam.^^ Most már tényleg korepetálhatna egyes részekből! XDD

Közben elkezdtem nézni a NewS pacifickoncertet és eddig az első cd feléig jutottam, de az egészet csak a nantoka narusa-tól kezdtem el élvezni.
az elején rögtön elkezdtem jegyzetelni, h mi nem teccik, de aztán hál égnek fordult a kocka.
Igazából sztem a fő problémát nekem a táncosok okozták. Nem johnnysosok voltak, vagy legalábbis nem ismertem őket, és nem néztek ki johnnysosoknak. olyan idegennek éreztem az egészet még akkor is, mikor Pi ott vetkőzött a gomenne julietnél vagy az a jó kis mix a Devil or Angel+Shock me-ből.

Nantoka narusa-nál megjelentek a chibi juniorok így már rögtön "otthonosabb" lett az egész és mikor elkezdődött a Shige solo és befutott a Kisumai onnantól meg aztán teljes élvezet.(el is raktam a jegyzetelős füzetet) XD
Megyek folytatom a nézést ha már elkezdtem, pedig egy G-con után kacsintgatok elég erősen...^^""""

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour