Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 20 Mon, 4:05 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 06 Sat, 9:09 pm 
Forum Addict

Nyáá tarolt a Code blue is akkor :D

Még Duet nekem sincs O_o én is arra várok, mert ma emglett a Wink upos HSJ de a Duetes hiányzik XD

wuh jaj ma tökjó volt mert a thai lányok is ismerik a Kat-tunt emg Newst emg minent :D Fahrenheitet, DBSK-t is nyáá :D

hú majd lehet h zt a CT KT-t leszedem akkor XD í kommunikációra kívncsi leszek XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 07 Sun, 1:16 pm 
Forum Addict

Hát a dorama awards-n valószínű nem fog Pi nyerni, a sorozat és a dal az igen. Bár még a sorozatban sem vagyok annyira biztos. Inkább a Nikkan Sport Awards-n fog kapni díjat, mert azt a közönség ítéli meg.

És akkor innen le lehet szedni a Code Blue-s Oricon Style képeket. Pi régen mosolygott ilyen aranyosan. Az a gatya szörnyen áll rajta, baromi vékonynak néznek ki benne a lábai, meg lóg rajta. Nem tudom miért ezt vette fel vagy adták rá.
click

NewShfan feliratozta az egyik tavalyi Hey Hey Hey specialt amiben a NewS még a Hoshi wo mezashite-t reklámozta. Na innen vették a Yamapi-Takahiro barátságot, de ezt korántsem lehet annak nevezni.
Pi találkozott egyszer Takahiro-val mielőtt az Exile tagja lett volna és nagyon barátságos volt vele és mondta neki, hogy valószínű az Exile tagja lesz. De mikor már az Exile tagja volt és újra találkoztak, akkor nagyon hűvösen viselkedett vele. Azt kérdezte Pi, hogy miért. Takahiro meg azt mondta, hogy a "munkahelyen" nem akart túl barátságosnak látszani és meghívta Pi-t enni, amit Pi rögtön el is fogadott. Na kb. ennyi.
(Remélem nem azért volt vele ilyen, mert ahogy hana írta az Arashi topicban régebben, hogy aki szereti a NewS-t utálja az Exile-t, de lehet, hogy fordítva is. Mondjuk csak nem lehet ekkora szamár, hogy ilyen miatt nem akar kedves lenni Yamapival nyilvánosan.)
Egyébként Hamadáék olyan szemetek voltak megint, na mindegy, ilyen a stílusuk. Koda Kumi is tesz fel kérdést Tego-nak stb stb.
Amúgy valakinek nincs meg véletlenül ez a műsor egészben, mert nekem csak az a rész van meg, mikor Pi és Takahiro próbálnak szót váltani a műsorvezetők állandó fecsegése mellett meg az éneklés.
Na megint jól kiértekeztem magam. :lol:

Ja és kijött a Code Blue 9. része. Letöltheted onnan amit linkeltem Sanako a dorama topicban.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 07 Sun, 2:48 pm 
Forum Addict

Nyáá köszi ^^ már töltöm is a képeket, a Code blue 9-et meg most néztem végig... basszus a végén a zenén kezdtem el bőgni X'D
Bárcsak gyorsabban dolgoznának a Love songosok.. mert így még tuti egy hét mire kijön a 10 is...
asszem fogom és megnézem felirat nélkül mert most muszáj X'D
meg msot nézem h 11 részes lesz... 12én vége az egésznek

Amúy szted is kicsit Aizawa x Shiraishi szál volt ennek a résznek a végén? XD mert eddig is úgy tűnt néha h van vmi köztük, de most ezután végképp..
viszont az olyan aranyos volt mikor Pi kicsit habozott h rátegye-e a kezét a vállára... olyan tipikus kis japán "nem meri megölelni de azért mégis vhogy kifejezi h vele van"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 07 Sun, 3:09 pm 
Forum Addict

De jó neked, nekem az 5. darabot nem engedi letölteni. :cry: Meg kell várnom amíg azt a darabot felrakja mediafire-e. A fene vigye már. Mert nem akarom torrentezni, mert így is egy csomó mindent kell visszaseedelni.

Amúgy becsapós a 10. résznek az ajánlója, mert csak a végén mennek ki a tömegbalesethez, az majd a 11. részre jut. De egyébként ettől függetlenül jó rész volt, mert ebben látszódik igazán, hogy azért fejlődtek a karakterek a sorozatban, még Kuroda sensei is. Esz a fene, hogy mit beszélt Pi és Kuroda illetve a többiekre is kíváncsi vagyok. Azt vettem le, hogy Kuroda Aizawa-ból is merít egy kis erőt, de majd felirattal elválik. És Pi karaktere azért sokat fejlődött, most már azért nem fél annyira kimutatni az érzéseit, illetve ugye többet foglalkozik másokkal is. Emberibb lett. Mert orvosnak kitűnő volt, de azért a kommunikáció hagyott maga után kívánalmat. Már várom a csütörtököt, hogy láthassam a 11. részt, pedig eddig soha nem voltam úgy, hogy megnéztem volna valamit raw-ban, aztán meg felirattal. Így egyből duplán láttam a részeket. :D
Amúgy a Shiraishi-Aizawa szálra visszatérve valóban van egy kis szerelmi beütése a dolognak, de szerintem főleg azért, hogy akik szerettek volna valami szerelmi szálat látni, azok is kapjanak valamit. Mert igazából ez nem szerelem, de tény, hogy kölcsönösen hatnak egymás fejlődésére. Aizawa emberséget tanul Shirashi-tól, míg Shiraishi felnéz Aizawa-ra a tudása miatt és ösztönzi, hogy ő is olyan magabiztos legyen, mert a tudása megvan neki is, de bátortalan és fél hogy hibázni fog. Egyébként a 10. részben meg is lesz a példa, pont Kuroda sensei is mondja neki, ha jól értem (mert bevágják a képet is), egy műtét előtt, hogy gondoljon rá, hogy csinálta Aizawa és ebből merít erőt Shirashi.
De egyébként majdnem minden részben volt valami kis apróság amiből azt lehetett kiolvasni, hogy na lesz ebből valami szerelmi szál vagy valami.
De emlékszel a nővérkével is milyen rendes volt Aizawa, mégha nem is szép szavakat mondott, de azokat azért mondta, hogy megvigasztalja a csajt, csak éppen a saját maga módján tette.
Szerintem mindegyik remek orvos lesz a maga módján, végülis erről szól a sorozat. Hogy gyakorló orvosból hogyan lesznek nagyszerű orvosok és egyben jobb emberek is. Egyébként NewShfan feliratozta azt a két Code Blue promóciót, amit azelőtt adtak, mielőtt a sorozat elkezdődött. Aranyos volt, megéri megnézni mindkettőt.
Sőt volt valami kvízes műsor vagy mi amiben volt most a Code Blue stábja, de még nincs kint nézhető verzió, de előbb-utóbb communityn fent lesz.
Na jézusom már megint mennyit fecsegek itt. Le kéne engem lőni. :laugh:

:lol: Feltette mediafire-re is. Megyek is lesni. :lol:

Jól offoltam itt, inkább a dorama topicba kellett volna ömlengeni, de most már mindegy. Majd legközelebb figyelek. :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 07 Sun, 3:21 pm 
Forum Addict

Miért tökjó h ennyit írsz :lol: Jobb mintha csak ilyen kétszavas mondatoakt írnál XD

Na ennyit erről az előzetesről akkor XD
most indítom el mindjárt a 10. részt rawban, amint lejon a Maou 10 :lol:
Én csak a Gokusennel voltam így, h megnéztem előbb rawban, egyből másnap mint h leadtk :D aztán a feliratosban is utána... úgyhogy a 3. évadot tényleg dupán láttam XD meg az első 2 részt megnéztem a Keyakival is, plusz az elsőt már fleirazotam is magyarul XDDD úgyhogy így 5ször láttam akkor :lol:

Belenéztem a scanekbe, van egy 5 kérdéses cucc hozzájuk, és mondja Pi h a haját a szerep maitt változtta csak emg, emrt h ez felnőttesebb xD
tök tetszenek a képek amúgy :D Toda Erika olyan szép basszus XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 07 Sun, 4:35 pm 
Forum Addict

Én a Gokusen 3-ig még mindig nem jutottam el. Egyszerűen félek, hogy hatalmasat fogok benne csalódni, mert nekem már a 2. széria sem jött be annyira, mint az első. De egyszer talán ráveszem magam.

Igen ezt a hajas dolgot mondta már máshol is, bár szerintem ez a haj nem felnőttesebb, és ráadásul néha erősen nőies jelleget ad az arcának, pláne ha úgy is van sminkelve. Mint itt:

Image Image

De itt meg viszont tök férfias, bár igaz, hogy főként a bicepszei miatt. :lol:
Image

Ez az egyik kedvencem tőle az idén, bár nagyon szeretem a most használt kalaposat meg a Hanako képeket is illetve minden Code Blue-s képét.

Image
(bár ezen se a férfiasság mintaképe :lol: )

És most miután felirattal is megtekintettem a 9. részt megyek hozzáírok még a doramás hozzászólásomhoz. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 07 Sun, 5:19 pm 
Forum Addict

Jaj ezek de aranyos képek XDD:D
Tényleg nem a hajtól lett felnőttesebb XDD nem április elsején mondta neki vki hogy férfias a göndör haj? :beaten:

nekem végre lejött a 10. rész, de msot parapraázok még XDD meg akarom tanulnu a Hinoi team akármeik cuccát, nekme mindey mert mind rohadt nehéz, és ha egyet sikerülne már rohadt büszke lennék magamra XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 08 Mon, 4:32 pm 
Forum Addict

Na sikerült a Hinoi Team Sanako? :lol:
Kint vannak az októberi Duet, Wink Up, Potato képek. Pi, Massu és Koyama illetve Uchi képei tetszenek a legjobban. Uchi-nak is új sérója van. Ha jól rémlik te szereted őt Sanako. Nem hozzom ki a community-ből nyilvánosan, mert kérte is a lány, ott mindenki megtalálja.
6-án volt a Code Blue stábja olyan 8 perc elejéig ebben a játékos műsorban, aminek a neve IQ Sapuri.
És nem állom meg, hogy ne rakjam be ezeket a cuki képeket Pi-ről. Hát valahol írták, hogy gülüszemű, hát itt tényleg tudja mereszteni a szemeit. De olyan zabálnivaló, már elnézést. :lol:
Image
Image
És mivel kettőnkön kívül nem tudok mást aki nézné itt a Code Bluet, ezért neked mondom Sanako, hogy a "kedvenc" doktorod Kuroda sensei személye (illetve a színészé Yanagiba Toshiro-é) volt a játék megfejtése. De én egyikük rajza alapján sem ismertem volna fel, illetve talán még Yui rajza hasonlított hozzá a legjobban. Mondjuk beszéltek is, úgyhogy abban is biztos volt segítség. Mondjuk lehet csak nekem szegényes a fantáziám, hogy ezekből a rajzokból mindenkire gondoltam, csak rá nem.
Itt vannak a rajzok, és alattuk az eredeti célszemély az összehasonlítás kedvéért.
Image

képcredit: wiki.d-addicts
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 08 Mon, 4:44 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

nézem, h honnan ismerős nekem ez a pali? ahogy ránéztem az a benyomásom volt, h ez egy szegény balfék, és jó hogy ez jutott eszembe, mert már játszott Yamapival közös doramaban méghozzá a Sore wa totsusen arashi no you ni-ban! XDDD ez volt a főszereplő nőcinek a férje!
És amint látom elég sok doramaja volt eddig! O.O
nah mindegy... egyéni monológ befejezve!^_^"""

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 08 Mon, 5:02 pm 
Forum Addict

Doll wrote:
nézem, h honnan ismerős nekem ez a pali? ahogy ránéztem az a benyomásom volt, h ez egy szegény balfék...

:laugh: szegény ember, mondjuk abban a doramában elég balfék volt.
De a Code Blue-ban meg, ahogy Sanako szokta írni a dorama topicban a "gyökér doktor". Bár én azért a végén előléptettem a gyökér rangból. :lol:
És tényleg igazi veterán, örültem mikor láttam, hogy ő is lesz a sorozatban, meg hála az égnek volt még jó pár veterán, akiktől a fiatalok tanulhattak a színjátszás terén. Mert ez a pasas szerintem remek színész.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 08 Mon, 6:00 pm 
Forum Addict

Remek színész, az biztos :D

Rohanok is a scaneket emgnézni *o* kíváncsi vagyok Uchire XD

Amúgy Hinoi team egész jól ment :lol: és végre végre június óta meg lett csinva a netem, úgyhogy a szobámból gépezek végreeeeeeee *o*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 09 Tue, 6:38 pm 
Forum Addict

NewS - Gan Gan Ganbatte előzetes, tényleg csak másfél perc, de végülis a dal mibenléte nagyjából kiderül belőle. Én hirtelen kicsit Arashi-feelinget éreztem, de majd ha az egész dal hallható lesz, akkor majd kiderül.
click

Mondjuk ugye a Happy Birthday egészben lement anno, én tökfej belinkelhettem volna youtube-ról, na sebaj, utólag megteszem:
http://de.youtube.com/watch?v=374nML4hQdI

A múltkor meg azt hiszem nagy ésszel a borítókat linkeltem, de ide nem írtam mik lesznek a kislemezen, bár szerintem aki már tudni akarta, az tudja, de azért beteszem ezt is.

Happy Birthday [LE]
1. Happy Birthday
2. Gan Gan Ganbatte
3. GAME of LOVE
4. Happy Birthday (Original Karaoke)

Happy Birthday [RE]
1. Happy Birthday
2. Gan Gan Ganbatte
3. Push On!

Az októberi magazinképeket nézegetve eszembe jutott, hogy nem is emlékszem, hogy idén mikor volt együtt NEWS a címlapon? Egy igazán közös kép és nemcsak mindenkiről egy-egy külön fotó vagy esetleg párosával. Nekem általában a közös képek a nagy kedvenceim. Remélem a 11-es számok valamelyikében lesz ilyen, ha nem is a címlapon, de legalább egy árva kis kép legyen már.
Amúgy ma eszembe jutott egy számomra rémálom, de inkább nem írom le, mert akkora baromság, hogy nem is tudom hogyan jutott az eszembe. Illetve valószínűleg onnan, ahogy nézegettem Uchi mostani képeit.

És most így utólag eszembe jutott, hogy nem is emlékszem, hogy nyilatkozott-e rajtam kívül valaki, hogy tetszett-e neki a Happy Birthday.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 09 Tue, 7:48 pm 
Forum Addict

Télleg kcisit Arashi fílinges XDD miengt, mint az Easy come and easy go xD
de nem rossz ^^

a teljes Happy Brthdat most hlalgaotm amit linekltél, ez végr ejó minőség, köszi :D eddig csak ien nagyon LQ-t hallottam belőle xD

A scanek oan szar minőségben vannak meg h nem bírom elolvansi őket >.> nincsenek fent vhol HQbn is? X'D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 10 Wed, 5:12 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Khmm Kusano.. o__o olyan fejet vág mint aki benyakalt 10 nagyfröccsöt o__O;

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 10 Wed, 5:45 pm 
Forum Addict

Jó ez a kép, egyszer Yamapi-ról is láttam egy olyan képet, hogy nem is tudom leírni, hogy néz ki, kb. mint egy vicsorgó "tehén". Bár a tehén helytelen kifejezés, mert akkor még olyan vékony volt, mint egy anorexiás.
Egyébként pont, hogy most Kusano-t linkelted, akkor elmondom milyen (remélem baromság) jutott eszembe, mikor láttam az Uchi képeket.
Olvastam olyan pletykát?, hogy Ryo mondta, hogy Uchi visszafog térni a NEWS-ba és majd mikor Kusano is visszajön az USA-ból, akkor ő is csatlakozik. Na már most, ha visszaakarják hozni Uchi-t mire várnak még? :shock: És ami a rémálom ami eszembe jutott, nem az, hogy Uchi és Kusano visszajönnek, hanem valahogy az az érzés tört rám, ha ők visszajönnek Yamapit kiveszik a NEWS-ból. Nem tudom, hogy miért jutott ez eszembe, mert ha belegondolok baromság lenne kivenni őt onnan.
A tanulság: Messziről kerülnöm kéne minden pletykát, biztos ezek miatt jutnak ilyen hülyeségek az eszembe.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour