De jó neked, nekem az 5. darabot nem engedi letölteni.

Meg kell várnom amíg azt a darabot felrakja mediafire-e. A fene vigye már. Mert nem akarom torrentezni, mert így is egy csomó mindent kell visszaseedelni.
Amúgy becsapós a 10. résznek az ajánlója, mert csak a végén mennek ki a tömegbalesethez, az majd a 11. részre jut. De egyébként ettől függetlenül jó rész volt, mert ebben látszódik igazán, hogy azért fejlődtek a karakterek a sorozatban, még Kuroda sensei is. Esz a fene, hogy mit beszélt Pi és Kuroda illetve a többiekre is kíváncsi vagyok. Azt vettem le, hogy Kuroda Aizawa-ból is merít egy kis erőt, de majd felirattal elválik. És Pi karaktere azért sokat fejlődött, most már azért nem fél annyira kimutatni az érzéseit, illetve ugye többet foglalkozik másokkal is. Emberibb lett. Mert orvosnak kitűnő volt, de azért a kommunikáció hagyott maga után kívánalmat. Már várom a csütörtököt, hogy láthassam a 11. részt, pedig eddig soha nem voltam úgy, hogy megnéztem volna valamit raw-ban, aztán meg felirattal. Így egyből duplán láttam a részeket.
Amúgy a Shiraishi-Aizawa szálra visszatérve valóban van egy kis szerelmi beütése a dolognak, de szerintem főleg azért, hogy akik szerettek volna valami szerelmi szálat látni, azok is kapjanak valamit. Mert igazából ez nem szerelem, de tény, hogy kölcsönösen hatnak egymás fejlődésére. Aizawa emberséget tanul Shirashi-tól, míg Shiraishi felnéz Aizawa-ra a tudása miatt és ösztönzi, hogy ő is olyan magabiztos legyen, mert a tudása megvan neki is, de bátortalan és fél hogy hibázni fog. Egyébként a 10. részben meg is lesz a példa, pont Kuroda sensei is mondja neki, ha jól értem (mert bevágják a képet is), egy műtét előtt, hogy gondoljon rá, hogy csinálta Aizawa és ebből merít erőt Shirashi.
De egyébként majdnem minden részben volt valami kis apróság amiből azt lehetett kiolvasni, hogy na lesz ebből valami szerelmi szál vagy valami.
De emlékszel a nővérkével is milyen rendes volt Aizawa, mégha nem is szép szavakat mondott, de azokat azért mondta, hogy megvigasztalja a csajt, csak éppen a saját maga módján tette.
Szerintem mindegyik remek orvos lesz a maga módján, végülis erről szól a sorozat. Hogy gyakorló orvosból hogyan lesznek nagyszerű orvosok és egyben jobb emberek is. Egyébként NewShfan feliratozta azt a két Code Blue promóciót, amit azelőtt adtak, mielőtt a sorozat elkezdődött. Aranyos volt, megéri megnézni mindkettőt.
Sőt volt valami kvízes műsor vagy mi amiben volt most a Code Blue stábja, de még nincs kint nézhető verzió, de előbb-utóbb communityn fent lesz.
Na jézusom már megint mennyit fecsegek itt. Le kéne engem lőni.

Feltette mediafire-re is. Megyek is lesni.
Jól offoltam itt, inkább a dorama topicba kellett volna ömlengeni, de most már mindegy. Majd legközelebb figyelek.