Alszom itt egy délután és már mik történnek itt!
Először is köszi a püt Sanako, megkaptam, elolvastam, egyébként a dorama topicban már tegnap éjjel is garázdálkodtam a Maou 9. része kapcsán.
Köszi a sok fordítást is, én már lassan ki sem akadok az ilyen fanok viselkedésén. Szerintem ezek tényleg azt hiszik, hogy hát ezek szó szerint az ő idoljaik, ezért azt lehet velük csinálni amit csak akarnak. Elfelejtik, hogy az idol is csak emberből van. Bár akik ilyeneket csinálnak nálam nem számítanak rajongónak, bár attól még ők ugye ott vannak, ahogy Doll is mondta egyszer.
Amúgy Massu milyen aranyos volt már, ő még csak csúnyát se tud mondani a fanoknak. Annyira aranyosan fejezte ki magát.
A lemezborítókat remélem előbb-utóbb nagyobb méretben is lehet majd látni, mert ilyen kicsiben részleteket nem látni. Mondjuk a limited edition tényleg nem annyira rossz, de a regular az nem tetszik. Aztán majd ha valami lepedő nagyságban látom, akkor lehet én is megbarátkozom vele. De szegény Yamapi egyszer egy mosollyal megajándékozhatna már minket. Úgy nézem egyik képen sem mosolyog még egy kicsit sem. Hát ő is felnőtt szép lassan, de azért egy vigyort néha-néha küldhetne.
Haha most látom, hogy elkezdte a Pikorabo a Crazy Virgin Road fordítását, a making of vagy speciel féle már régen megvolt. Ez egy akkora hülye sztori, valami kretén nők elrabolják Yamapi karakterét, azt hiszem tévedésből, de majd most akkor kiderül.
És láttam, hogy NewShfan végzett a Shige, Kusano, Tego-s Gekidan Engimono-val. Akkor most már azt is megnézem egyben.
Yee, és van communityn egy kemény 35 másodperces Making of Weeek! Mondjuk az is Pi-re fókuszál, de legalább van.
Jaj, ma hazafelé olyan jót nevettem magamon. Én már mindenütt a NewS tagok nevét hallom, alig mentek az agyamra. Leszálltam a metróról és hirtelen azt hallottam, mintha valaki Shige-ről beszélne. Persze marhára nem arról beszéltek, de nekem sikerült azt hallani, hogy Shige.