foodlfg wrote:
Rin wrote:
www.yamazakura.extra.hu/forum
Hűű milyen titkos dolgok lehetnek azon a fórumon, hogy csak bejelentkezve lehet megnézni a nagy részét
Egyébként még tanuláshoz (inkább csak kezdőknek) hasznos lehet a
Japán percek blog (is).

A fórumon az általam kidolgozott tételek voltak fenn (minden tárgyból), és a tanárnő vizsgaanyagai... amiket nem biztos, hogy szerette volna, ha élő-élettelen helyre szétömlenek. Én sem, tekintettel arra, hogy az a pletyka járta, mennyire kis elviselhetetlen vagyok, nem szerettem volna, ha hatalmas elviselhetetlenségemben azok is letöltik, akik ennyire nem tudnak elviselni. Ezért lehet sajnos így megnézni. Valaki vagy akar kezdeni magával valamit elvégre, vagy nem.
A japanpelcek tényleg nem rossz. Azon akartam elkezdeni anno a tanulást, bár elég kusza volt nekem a gyakorlófeladatok hiánya miatt.
Nem tudom, volt-e már, de:
Viszont ingyenesen be lehet iratkozni a JAPÁN ALAPÍTVÁNY KÖNYVTÁRA-ba. 2 hétre ki lehet venni 2 könyvet illetve pár magazint. Sok nyelvkönyvük is van illetve egyéb könyvek magyar, angol illetve japán nyelven a gyakorláshoz. Sőt, animéket is nézhettek. Csak pár van, de ez is ingyenes, japán hang, magyar/angol felirat, kikapcsolódásra, gyakorlásra egyaránt jó program.
www.japanalapitvany.hu
A 4-es 6-ossal az Oktogonnál megtalálható.
Ha jól tudom, tanfolyamokat is indítanak, bár azt nem tudom véleményezni.
Illetve program-ajánlókat nézhettek a site-on a japán cirkusztól kezdve a pályázatokig. Sok szerencsét hozzá, jó böngészést!