hát a disc1 lejött, meg is néztem. a 2 gondolom extrás dvd..
a véleményem vegyes.
A koncert maga természetesen kurvajó. Nagyon nagyot zenélnek a srácok, a bass és dob is tehetséges sárgákkal van játszatva, tökéletes a zeneirésze.
Takanori része már más tészta.
Az ő hangja isteni- ott, ahol ő énekel :S
ugyanis baromi sok számban egyes részeket kicseréltek stúdiós ének-sávra.. Az ATENA-bol, utsó szám, 1 sor maradt benn eredetiben: amit a gitár szóló után énekel..
És a lost reasonban és a nephilimben és a via dolorosában stb ki vannak cserélve a magasabb hangfekvésű részek. Legtöbbször nem venni észre igazán, de az Innocent Sorrow-ban egyenesen szarul van összemixelve az utolsó szótak éneklése a stúdió és a live között...
Amúgy mindn számukat lenyomják, plusz a sweetest coma again című újat ami iszonyatjó.. és talán nincs lecserélve
én nemtudom miért jó, ha átcserélik az eredeti élő hangot stúdiósra.. miért hiszik azt, hogy én azt akarom hallani? Én (szem.szerint) egy koncertre, 100% élő zenére lennék kiváncsi, akármilyen rekedt, szövegtévesztő, beleköhintős, elcsuklós. Mert attol LÁJV, s nem attol hogy eljátsza a koncertet utána meg jót mixel a stáb...
ez nagy csaslódás volt, mert amúgy a hangja nagyon jó volt. És a 2006os Under:Cover dvd-n nem tapasztaltam ilyen átkeverést.
amúgy ha ez nem zavar Titeket nézzétek meg, mert jó koncert nagyon egy syma csarnok méretű helyen