Kagero wrote:
Hicuki wrote:
Nekem elég volt, hogy hétvégén betetettem egy buliban Dir En Grey-t, erre mindenki kiment rajtam egy egy hasonló beállítotságú lányon kívül;))) egy pasi meg tátott szájjalbámulta a dj-t:DDD
Hallod az mekkora volt; az egész buli fénypontja!

DD
Emke meg elkezdett rá csárdást járni, amit Malice-re még megértenék, de szerintem azért [kr]cube nem éppen olyan

Nomindegy, ő is hamar megunta és inkább elmenekült

Beast of Bloodra meg változatlanul tele van ilyenkor is a terem, tökre funny ^^"
Amúgy megkérdezhetem, hogy akkor most téged hogyan is illik szólítani, mert ha jól emléxem anno még Mortiisha is volt ld-n a neved, most meg Mana, és most még Hicuki is?? *confused*
Nos,amit szeretek és megszoktam az a Morti,amit ugye még annó egy barátnőm ragasztott rám a MortIIs miatt. Aztán mivel jött a "de imádom Mana-t" korszakom rám ragasztották ezt is...

A Hicuki-t,vagyis ezt a profilt ketten használjuk, de általában most már csak én... ez onnan jött,hogy benn ültem a szobában,a cuccommal viaskodtam épp,miközben a barátnőim kinn beszélgettek és én félreértve a Híd cukit (egy cool cukrászda) megkérdeztem, milyen Hicuki-ról van szó... az egész nevetésbe fulladt,közölték,hogy lassan kezdek becsavarodni és maradt ez a név a közös profilnak:DDD Amúgy Morti,Mana nekem mindegy;)))
A buli télleg cool volt:))) Ven elképedt arca mindent megért:)))