A With 10-es képeket elküldtem Sanako, ugyanott vannak az új Seventeen képek. Nagyon jó az a kalapos (vagy talán cilindernek nevezzem?) kép.
Na jól van először írtam egy marha hosszú hozzászólást, de meggondoltam magam.
Meghallgattam a Happy Birthday-t, végre kint van a rádiós verzió, pont ahogy írtam is. Tetszik, de valahogy felemás érzéseim vannak. Mert nálam az összes eddigi kislemez címadó dalok közül ez a leggyengébb.
És kevés Pi van benne. Most nem tudom eldönteni, hogy ezt azért írom, mert ő a kedvencem, vagy azért mert tényleg keveset énekel. Én csak a refrénben és a végén hallom két sort elejéig énekelni, amit sajnálok, mert én nagyon szeretem a hangját. Persze nem azt mondom, hogy többet kéne énekelnie, mint a többinek, csak úgy érzem, most nagyon el van most nyomva. Bár az is igaz, hogy nem feltétlenül kell mindig neki annyit énekelnie, ne legyek telhetetlen.
Vagy csak süket vagyok, ez is egy lehetséges verzió nálam.
Egyébként tiszta TegoMass-feeling a dal. Mondjuk már ezt a reklámot nézve is ugye írtuk itt a fórumon. Na mindegy! Kíváncsi vagyok mennyire fog tetszeni a népnek, és nagyon várom milyen klipp lesz hozzá. És persze remélem a többi dal is előbb-utóbb kint lesz.
Na ennyi lett volna a mondanivalóm.
Na és még pár mondatot, ahhoz képest, hogy nem akartam hosszan írni. Ebben a rádióműsorban ugye mindenki ott volt, kivéve RyoPi. Oké, hogy elfoglaltak, mert Ryo gondolom Kanjani-zik, Pi-nek meg ott a Code Blue. De miért érzem én mindig azt, hogy ez a kettő mindig elkülönül a többitől? Nem tudom miért, de most valahogy ez kezd nagyon zavarni, nem mintha bármit is tehetnék ellene. Na ennyi lett volna még.
És most már akkor leírom, hogy ez volt itt az utolsó hozzászólásom is egyben, mert már engem is irritál, hogy magammal beszélgettek jóformán, amit megtudok tenni otthon is, szó szerint magamban. Sanako-nak köszi, hogy válaszolt szegény a hozzászólásaimra. Meg még annak a pár embernek, aki néha-néha benézett erre. Jó volt velük beszélgetni.
És habár többször írtam, hogy egy sort se fogok többet írni és ennek ellenére mégis írtam, de most tényleg nem írok. Legalább nem irritálom tovább azokat a kedves fanokat, akik még arra sem képesek, hogy kedvencük védelmében akár egy sort is leírjanak, max. a háttérben tudnak róla beszélni, hogy Akira már megint beszólt. Csak ennyit szerettem volna még úgy búcsúzásképpen leírni, mert ez mindenképpen kikívánkozott belőlem.