Itthon vok végre én is!^^
Nagyon jó volt a buli~~!^___^ Nagyon jól éreztem magam Bakanishiként! XDD Természetesen Erisszel megkaptuk már az elején a kérdést: "Akame?" ........................................öm.... no...? XDD
A táncról csak annyit, h a teljes táncot Erisznél tanultam meg 2 nap alatt! XD nah jó meg egy-két óra otthoni gyakorlás, de az nem sokat számított! XD
Amikor szólt Ji, h 3 szám múlva mi jövünk akkor szinte leblokkoltam X.X elfelejtettem mindent! XD Még azt is, h Casenek szóljak, mondjuk azt se tudtam hol lehet... o.O
Közben elkezdtünk Erisszel szólni az emberkéknek, h mi majd táncolni fogunk, csak kéne egy kis hely meg ilyenek! ^^""
Ám amint elkezdődött a tánc 2 másodpercen belül kiürült a színpad! O.O ránéztem Eriszre, de kb neki is ez a reakciója volt, h: "WoW!!!!"
A táncban sokat rontottam, de hál égnek bevetettem Akanishi-féle módszert, és mindegy volt! XDD
Ayumi átadta az üzenetet, h vlki a háta mögül Akanishi Jin-t ordított, aminek nagyon örültem!^^ és a buli végén vlki kijött a dj-helységből és rámköszönt, h "szia Akanishi Jin!" bár nem tom ki volt az, de szintén nagyon jól esett.^^ szerencsére senki sem próbálta ki mennyire vagyok jó cosplayer és nem érintették meg a kulcscsontomat! XDDD
a buli pedig nagyon jó volt!^___^
A cd-m gondolom Ji-nél van, de nem baj, mert legalább több buliban is felhasználhatjátok!^^
a számok amiért elkezdtem visítani az: T.M.Revolution - resonance, GolfMike - Fight for you és Tackey and Tsubasa - Yume monogatari! ez utóbbiban az volt a vicces, h miközben egy kedves kis japán csajszival beszélgettünk Ayumival és JE-s számokat énekeltünk, erre a hölgyemény pont ezt a számot kezdte el énekelni, később pedig le volt adva! XDD
voltak pontok ahol kezdtem fázni, de igazából ez nem hagyott mély nyomot. a pizza pedig életmentő volt! XD
Jah és én is örültem, h juci-t megismertem!=^.^= és remélhetőleg Grail megmenekült Shun-től, aki NAGYON "fázott"! XDD
Utólag pedig ismételten nagy köszönet az én Kamenashi Kazuyamnak, aki nélkül nekem semmi nem ment voltna!^^