Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 May 05 Tue, 4:20 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 282, 283, 284, 285, 286, 287, 288 ... 516  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 09 Sat, 7:17 am 
Forum Expert
Forum Expert

Gomen h már megint dupla, CDJApan-ről:
Quote:
This November Dir en grey return with their new full-length album " Uroburos." Available in three varieties, the largest version of the set featuring two CDs, one bonus DVD, and two LPs is an extremely limited release available for guaranteed preorder only until August 16, 2008.
Dir en grey's new album "Uroboros" draws it's name from the cyclical serpent--the mystical symbol of a snake consuming its own tale. What better image is there for a band that frequently consumes itself in order to make a more powerful, perfect, whole? Like the Uroboros of legend, Dir en grey's new album marks a sort of return for the band, revisiting the pre-"Withering to Death" era with what is scheduled to be the band's most diverse, brooding, and creative release yet. Non-screaming vocals are set to take on a stronger part in the compositions--competing with new intruments like mandolins. Thematically "Uroboros" considers topics of guilt and reincarnation.
"Uroboros" comes out November 12, 2008 with thirteen new tracks including singles "Dozing Green," Glass Skin," and live hit "Third time does the trick." Preorder the ultra limited edition to receive the thirteen track album, bonus CD with unplugged recordings and songs from the band's international-only releases, bonus DVD with recording footage, and two LPs holding the album proper. There is also a two-CD limited edition with the album proper and acoustic/rarities bonus disc, as well as the regular edition featuring just the main 13 tracks.

Tehát: Case; igen az album lesz az LP-ken is, a DVD-n live felvételek, a 2 CD közül az egyiken az album, a másikon akusztikus és másegyéb felvételek (gondolom esetleg itt kaptak helyet a régi számok újra-felvételei).

És azt rebesgeti a pirossal kiemelt rész h inkább a WTD-t megelőző időszakuk zenei hangzásához áll majd közel, vagyis nem volt hírverés h Vulgar-ra fog hasonlítani.

Ha eddig nem lettem volna bezsongva, most már totál be vagyok. :lol:

EDIT:
Kezdenek előkerülgetni az USA turné időpontok és helyszínek, én eddig erről a 3-ról értesültem:

11.07. Péntek
Florida - helyszínt egyelőre nem tudok
11.08. Szombat
Center Stage Theatre
Atlanta, Georgia
11.12.
Wilbur Theatre
Boston, Massachusetts
Előzenekar: The Human Abstract

Jegyelővétel:08.11-től 15-ig, majd hivatalos jegyeladás 16-ától.
Azt sajnos nem tudom, hol lehet venni a jegyeket, egy online jegyiroda screencap-jét talátam LJ-n, ott DLC szerepelt mint név.
De gondolom innen senki nem megy megnézni őket Amerikába.
Egyelőre az OHP-n nincs semmi bővebb infó az amerikai turnéról, gondolom majd a japán turné kezdete után kerül fel.

Kérdés: Ide mikor jönnek, mármint Európába? *nyűgös h a buzi amcsik mindent megkapnak*

EDIT 2:
Azt továbbra sem tudom, lesz-e egyáltalán eu turné, viszont valami olyat olvastam *teljesen megerősítetlen forrásból* h egy újabb Ázsia Turnét is terveznek. Sz'al nem hiszem h a színüket fogjuk látni, max utána. Még jó h Kaoru megígérte h 2008-ban eu-ban fognak turnézni...Ennyit az ő szavahihetőségéről is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 09 Sat, 9:04 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Aru-chan wrote:
Még jó h Kaoru megígérte h 2008-ban eu-ban fognak turnézni...Ennyit az ő szavahihetőségéről is.

Mért, ki tudja, lehet h a karácsonyt egy európai Diru koncerten fogod végigülni :grin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 09 Sat, 12:25 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

^Hát az nem valsz.
De rem jövő nyáron jönnek már erre is. >.< Annak meg örülök, h most már biztos, h a Vulgarhoz hasonló lesz az album. Szeretem azt az albumot. *_*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 09 Sat, 1:41 pm 
Forum Addict

Kösz az infót ^^ Jó, hogy a Vulgarhoz hasonló lesz, jó az az album ^^
És remélem jövőre már tényleg jönnek eu turnéra...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 09 Sat, 1:55 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Én bízom benne h jövőre elvetődnek megint Németbe legalább vagy Lengyelbe. Lehet h most bele fog férni h ne csak egy koncertre menjek, de ez még 50-50 esély. Csak jöjjenek. Engem az se érdekel h jövő év elején, mert ha tényleg mennek Ázsiába is, akkor az egy teljes nyarat le fog foglalni. :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 09 Sat, 4:01 pm 
Member

A hab a tortan az lenne, ha el is mehetnek, merthogy csoro leven, meg sem tudtam rendelni meg a szimpla CD-t sem :(
Mindegy, ha jonnek, inkabb adossagba verem magam, minthogy kihagyjam a koncit. :headbang: :trampoline:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 09 Sat, 4:11 pm 
Forum Fanatic

Aru-chan wrote:
És azt rebesgeti a pirossal kiemelt rész h inkább a WTD-t megelőző időszakuk zenei hangzásához áll majd közel, vagyis nem volt hírverés h Vulgar-ra fog hasonlítani.

Cool, mostmár télleg nagyon-nagyon váromm~ :) Bár igazából én azt szeretném, ha egyikre se hasonlítana. ^^ (úgyis előrukkolnak csomó újdonsággal majd, legalábbis ezekből amiket olvastam eléggé úgy tűnik...mandolin, hmm... XD)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 09 Sat, 4:18 pm 
Forum Expert
Forum Expert

És h én mekkorát vitáztam LJ-n h az egyik Haiiro no Ginka képen Die kezében az a hangszer mandolin-é oder nein. És lám, nekem volt igazam. :pinky2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 09 Sat, 10:07 pm 
Site Admin

hát ez fasság :beaten: ekkora baromságot, hogy a rajongók fizethetnek azért, hogy megkapják ugyanazt kétszer... vannak zenekarok akik kihozzák a lemezeiket bakeliten, node természetesen csak külön... ez kb olyan mintha direkt csak szobadísznek szánnák öket.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 09 Sat, 10:09 pm 
Forum Addict

Aru-chan wrote:
nem volt hírverés h Vulgar-ra fog hasonlítani.

*meghal*
x______________X
kedvenc >w<

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 10 Sun, 10:01 am 
Forum Expert
Forum Expert

Case: Kötelezett rá valaki h megvedd? Vagy egyáltalán, kötelezi valaki a rajongókat? 3 féléből lehet választani, mindenki azt rendel amilyet akar.
Nekem speciel semmi problémám vele h így adják ki.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 11 Mon, 9:28 am 
Forum Expert
Forum Expert

Úgy, de úgy szeretek magam után posztolni!!!!

GLASS SKIN sample YouTube-ról (egyébként állítólag az OHP-n is fent van csak épp ott nem találtam mert valszeg béna vagyok):
http://www.youtube.com/watch?v=b9O_C45QUNI

Nekem innen tetszik - a single-lel nem fogok zsákbamacskát venni. :love:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 11 Mon, 12:04 pm 
Site Admin

Aru-chan wrote:
Case: Kötelezett rá valaki h megvedd? Vagy egyáltalán, kötelezi valaki a rajongókat? 3 félébõl lehet választani, mindenki azt rendel amilyet akar.

Persze, hogy nem kötelezett senki (ahogy írtam, majd ha jó lesz a lemez, megveszem az európai kiadást, ami a zenekart is, meg a vk in europe dolgot is támogatja), de azért még lehet az a véleményem, hogy ennek így nincs értelme, nem? o_O?

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 11 Mon, 12:28 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Persze h lehet ez véleményed, nem azért mondtam.
Kissé felkaptam a vizet mert mindig túlreagálok dolgokat, elnézésedet kérem. m(_ _)m

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 11 Mon, 1:53 pm 
Forum Addict

Aru-chan wrote:

nagyon várom már!! *O*

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 282, 283, 284, 285, 286, 287, 288 ... 516  Next

All times are UTC + 1 hour