Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 20 Mon, 4:20 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 07 Thu, 7:03 pm 
Forum Addict

Oké :lol: elkezdem emgint fordítani amennyit értke, aztán majd editelem a hszt

Shige:
Milyen lenne a boltja:
Könyvesbolt. Sok egyetemista megy be hazafelé könyvesboltokba. Valamit beszél arról h a könyvesbolt idegennyelvű részlege be vna kamerázva, meg hogy lennének nála törzsvásárlók, meg fashion magazinokat vennének, meg lennének jó filmjei is XD

Milyen lenne az a különös News koncert:
A fanok kérhetnének számokat.
Valamit beszél hogy mondanák Masunak h Masu gyenge, erre ő ezt mondan: ee? miért? meg tudom csinálni
És erre el kéne énekelni valami Sushi no xx számot [susshii, susshii]
Tegoshi nagyon erős lenne (?)
(Azt pont nem értem hogy Shige mit csinálna X'D)

Ha visszamenne a múltba, kitől kérne bocsánatot:
Koyamatól. Mert soksozr mondta rá hogy baka.
(itt megint nem vágom a többit >.<)

Mi lenne ha egyik reggel Masuként ébredne:
Jól hangzik. Teleenné magát éességgel és emgpróbálna hízni XD
Aztán nem értek sokat, de a végén addig énekelne heavy metal cuccokat míg tönkre nem megy atorka. Borzalmas állapotban juttatná vissza Masunaka testét XD

Yamapi:

Boltja:
Olyan bolt lenne jó ahol jól érzik maguka az emberek/jól szórakoznak. Olyan bolt, ahova ha elmegy az ember, azt gondolja hoy "még egyszer vissza akrok jönni". Olyan bolt elgyen, ami a karaokés hlyeknek a felnőttesebb verziója. Hisz benne hogy jó tulaj lenne XD

Milyen lenne az a News koncert:
Jazzes. Minenki öltönybe lenne, és a számokat mind jazz verzióban énekelnék. Milyen lehet a weeek jazzes verziója? *nevet*
A nézők is öltönyben meg fűzőben (sztem fűző.. vagy mi a camisole?) lennének, mert a hagyományos cucc az no good. XD

Kitl kérne bocsánatot:
Senkitől, mert már nincs értelme, hiszen a múlt az a múlt. Sokkolná is a másik embert ha hirtelen eltűnne és bocsánatot kérne.
és itt csupa ismeretlen kanji T_T

Mi lenne ha egyik reggel Koyamaként ébredne:
Venne valami cuccot amitől dupla szemhéja lenne XD (remélem érthető, hogy mire gondolok). Utána elmenne Koyamáék ramen boltjába. Még sosem volt ott, és rament enni ó, úgyh teleenné magát.
Ha válaszhatna akkor egy napra Masuvá válna. Mert folyton édességet eszik, bár Koyama is jó. Ő is mindig olyan boldog arccal eszi az édességeket. Amúgy nem szereti az édességet, de most ki kéne hazsnálni,ne?
[Mit egyek desszertnek? Tortát? Puddingot?Vagy mindkettőt]

Koyama:

Bolt:
Természetesen ramen bolt! Szeretné nagyobbá tenni a mostani boltjukat.
Ez nem 100%, de valaki olyan leborotvált fejjel mondaná hogy Irasshaii~. Ha megette/vagy ész a ramen (?) akkor elkezdenék énekelni hogy [ra-ra-ra-raaamen, kész a raaaamen], ez lenne a ramenkórus. XDDD
Valamit beszél arról hogy a hajszne egy butai miatt fekete volt, de most visszatért a barnára.

News koncert milyen lenne:
Kat-tunnal és Kanjanival közös koncert, amin egymás számait énekelnék. Ő a Kat-tun, Don't U ever stoppot szeretné, a Kanjanitól pedig a 8 ranger számot. A Kat-tunosok énekeljenek Cherisht, a Kanjanisok pedig TegoMasut XDDD

Kitől kérne bocsánatot:
Még régen a debut előtt, Yamapival és a barátaival a tengerpartra mentek, de akkoriban még félt Yamapitől és ezért nem nagyon beszélt. Hazafelé meg Yamapi vezetett ő meg elaludt a hátsú ülésen. De Yamapi nem haragudott rá,hagyta aludni XD. Ezért KY-től bocsánat O_o

Mi lenne ha egy nap Ryo-chanként ébredne:
Mikor megkérkezne, elkiáltaná magát hogy [Oryaa]
Itt nem értem igazából de olyasmiket mondana amiket Ryo nem. XD

Masu:

Boltja:
Testedzős dolgokat árusító. XD Nem csak testépítő dolgokat, hanem mindenféle labda meg ilyen játékokhoz való cuccokat is és a mottója az elnne hogy [Játsz együtt Masuval!]

News koncert:
Smink nélkül lennének és mikrofon nélkül énekelnének, bár akkor a közönség nem hallaná. xD
Az ő szórakoztatsukat Shigére bíznák [Everybody say HO~!] meg ilyemsik.
Egyszer megpróbálta ő is, de gyenge a hangjva vagy mi, és most ez a bosszúja Shigén. hahaha XD

Kitől kérne bocsánatot:
Egyik kansai juniortól, aki a Za Shounen club (muszájvoltXD) forgatásán kijelentette h mindnekit megver szkaderben, de végül Masu legyőzte. Abban a pillanatban gondolt arra hogy jobb lenne hagyni győzni, de aztán eszébe jutott hogy ez szkander XD

Mi lenne ha egy napra Tegoshi lenne:
eeee~ doushiyou~ Először énekelne Tegoshi vibráló (sztem a biburaato ez akar lenni XDDD) hangján, aztán valamit a News kommentekről mond, meg hogy mindneki mondaná hogy Yeey.
Tegoshi édes suttogásáról beszél még O_o ezt nem teljesen értem

Ryo:

Boltja:
Ha saját boltot vezetne, mindneképp vmi evés-ivással kapcsolatost.... Shabe-shabe boltot! Mert nagyon szeretia shabe-shabét, főleg a disznóhúsost. Szeretné ha SHige heti 3szor menne a boltjába XD És természetsen kapna engedmént az árból

News koncert:
Dinner show XDD amikor ülnek az asztloknál és fino ételeket meg italokat fogyasztanak... utána emg fedetlen helyne koncert, de mivel a nyár túl meleg, ezért ősszel... meg valamit arról beszél holgy szeretne menni a kedvenc előadói koncertjeire...

Kitl kérne bocsánatot:
Shigétől. Mert kétszer is addig piszkálta h elsírta magát...
esél arról h mikor belépett a JEbe, akkor voltak senpaiok akiktől félt, de már azoknak is bszólt h[nanyanen!] és egyszer beleökték a tengerbe és hangosna rákiabált z egyikükre :lol:

Mi lenne ha egyik reggel Shigeként ébredne:
Kipróbálná Shige egy napját, meg késel villval evést, meg hogy Shigénél van tányéralátét.
[Utána emg csak ezt mondja el, h Shige mondta ezt neki, Masu meg: eee? maji de?! ]

Tegoshi:
Nem nyitna boltot, inkább iskolát. Zeneiskolát ahol énekelni tanítanának pl.
Meg beszél óla hogy régen fociztak valami zeneiskolába ahova járt...

News koncert:
Olyan koncert, ahol minél közelebb vannak a fanokhoz. Ő is volt már koncerten és olyan helyen volt ami elég közel volt a színpadhoz (vagy épp messze?X'D), úgyhogy megérti a fanok érzéseit. XD

Kitől kérne bocsánatot:
Azért mert nem beszél sokat MCként. Biztos van sok olyan ember, aki azt ogndolja h Tegoshi-kun MC és mégse beszél szinte semmit. Mert mindig senpaiok vannak körülötte és nem mer O_o de annak meg örül ha szóhoz jut

Mi lenne ha egy napra Yamapi lenne:
Meglepődne. XD Aztán elmenne akórházba és megkrédené hogy [megváltozott az arcom! minden rendben van?] utána elmenne nemtudom hova, megmente egy nőt, mondaná neki hogy Maidoari XD aztán elmnene a Code blue forgatására és mivel nm tudná az orvosi kifejezéseket, mindenki csodálkozna hogy Yamashite-kun jól van? XDD

Last edited by Sanako on 2008 Aug 07 Thu, 8:39 pm, edited 8 times in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 07 Thu, 7:12 pm 
Forum Addict

Sanako wrote:
Oké :lol: elkezdem emgint fordítani amennyit értke, aztán majd editelem a hszt

Előre is köszi! :D Főleg erre a Yamapi-Koyama dologra vagyok kíváncsi.

Haha, Shige tönkretenné Massu testét.
Yamapi meg szokás szerint zabagép. :lol: Nem tudom mit csesztetik folyton Koyamát ezzel a dupla szemhéjjal. Egyébként Ryo szokta, most Pi is átveszi vagy mi. Egyébként kíváncsi volnék a jazz-es Weeek-re, biztos meglehet csinálni, mindent meglehet csinálni, csak kérdés hogyan hangzana. Meg egyébként is kíváncsi volnék arra a NewS jazz koncira.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 07 Thu, 7:59 pm 
Elite Member

kac kac jó h csináltam ezt a topicot és nem is írtam >_<" gomen nasai!!!!
na mindegy,viszont van egy-két kép ami *____* postolásra vár 8-)

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
úristen mit találtam T________T

ha most postolom.. ._." na mindegy
:shock:

Image

Image

ennyire nem kéne bizonygatnia hogy hetero - -"

na mindegy most teljes sokk hatás alatt vagyok ..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 07 Thu, 8:08 pm 
Forum Addict

Ezek már elég régi képek X'D nekem is kb ez volt ráa reakcióm... a többit is láttad? X'D

és alegjobb h ez vmi ukrán modell csaj...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 07 Thu, 8:20 pm 
Forum Addict

Előkerültek a pucér popós képek. :lol: Bevallom nem nagyon szoktam őket nézegetni.

Sanako, köszi az összes többi fordítást is. Nagyon jó volt. Koyama persze Yamapitól kér bocsánatot. Mostanában állandóan megemlíti Pi-t legalább egyszer. De a többi is jó volt. Ryo volt? Vagy csak nem tűnt fel? :lol:
Ja most látom, hogy Tego és Ryo még nem volt. Na majd később. :D
Hú, Ryo-Shige love. :lol:

Niikura Kaoru: Pi-nek szerintem nem kell bizonygatni, hogy hetero. Egyértelmű, hogy az. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 07 Thu, 8:39 pm 
Forum Addict

Nah kész van :D Huh ez nehéz volt XD és annyira rossz h egy csomót nem értek -.-"
és Ryo-chan hülyén beszélt XD nagyon szlengben xD
De viszont ez a Ryo-Shige láv édes volt :lol:
Tegoshi meg a kis fontoskodó énektanár... [És msot hallgassátok emg gyerekek a Daite senoritát. Látjátok, így kell ezt csinálni!] :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 07 Thu, 9:00 pm 
Forum Addict

Sanako wrote:
Nah kész van :D Huh ez nehéz volt XD és annyira rossz h egy csomót nem értek -.-"
és Ryo-chan hülyén beszélt XD nagyon szlengben xD
De viszont ez a Ryo-Shige láv édes volt :lol:
Tegoshi meg a kis fontoskodó énektanár... [És msot hallgassátok emg gyerekek a Daite senoritát. Látjátok, így kell ezt csinálni!] :beaten:

:lol: Köszi még egyszer. Tego, mint énektanár. Na azt megnézném. :D
(most éppen Arashi lázban vagyok, megyek és postolok is egy pár képet az új pv-ből :heart: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 07 Thu, 9:09 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

huhh, köcci fordításokat, ezek naon jóóók!!! :D :D :D

de am mi a dupla meg a nemdupla szemhéj közt a különbség? :beaten: *most nagy baromságot kérdezett* Nem a fehéreknek van dupla? o..o

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 07 Thu, 9:12 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
huhh, köcci fordításokat, ezek naon jóóók!!! :D :D :D

de am mi a dupla meg a nemdupla szemhéj közt a különbség? :beaten: *most nagy baromságot kérdezett* Nem a fehéreknek van dupla? o..o
Hát ha megnézed a saját szemed, akkor két ránc van a szemhéjadnál, míg az ázsiaiaknál csak egy

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 07 Thu, 9:16 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

köcci!! ^^ most lehet h hülye vok de én csak egyet látok :oops: *sose voltam jó megfigyelő*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 07 Thu, 9:25 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
köcci!! ^^ most lehet h hülye vok de én csak egyet látok :oops: *sose voltam jó megfigyelõ*
kettőnek kell lennie pedig :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 07 Thu, 9:40 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Sanako wrote:
Animelover wrote:
köcci!! ^^ most lehet h hülye vok de én csak egyet látok :oops: *sose voltam jó megfigyelő*
kettőnek kell lennie pedig :D

hát van két része amit egy ránc felez el o.o akkor gondolom dupla mert kétrészes :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 07 Thu, 10:31 pm 
Elite Member

nem nagyon szoktam képeket keresgélni mostanság xD
de nagyon sokkoltak ezek a képek >_<

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 07 Thu, 10:37 pm 
Forum Addict

Niikura Kaoru wrote:
nem nagyon szoktam képeket keresgélni mostanság xD
de nagyon sokkoltak ezek a képek >_<

Hát azért mostanában azért vannak ennél jobb képek is. És nem sokkolják az embert, mint ez. :D De ez is csak a Kurosagi mozi miatt kellett, biztos vagyok benne, hogy ezért kellett pucérkodnia.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 07 Thu, 10:38 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Mingyá égőpirosra verem Dzsání bá pucér popsiját aztán majd kitalálhat ilyeneket :beaten:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour