Tai-chan wrote:
Sziasztok!
Taiki vagyok, de szólítsatok csak Tai-channak.
Az első animeamire emléxem, az a Saber Riders volt. Vagy Silver Riders, már nem meléxem. A Pro7 en adták nagyon régen.
Zeneileg a jó öreg amerikai deszkás nu metált állt hozzám alegközelebb, de amikor a világ megnyílt előttem a világhálón, elkezdtem megismerkedni a japán kultúrával. Eleinte csak mangák, animék, ^^" hentai, ecchi... aztán a kultúra az ország, és a nyelv. Most épp tanulom...
Először nem is a j-rockkal hanem a j-poppal ismerkedtem meg, méghozzá a paraparával. Ezen keresztül pedig Hamasaki Ayumival X_X!!!
Aztán egy ismerősöm, aki nagy YAOI fan, rámkényszerített egy vézna mangahajú "fiút" aki később a kedvenceim egyike lett. Ő volt Gakt! Eleinte nem volt épp élménydús nézegetni mivel nem különösebben érintenek meg a fiúk ^_^! De aztán elvonatkoztattam és mára még tetszik is az egész VK mizéria.
Gackt-ot követte a SADS, a BLOOD, az FC FIVE, FLOW, BACK HORN, és végül a nagy kedvencem a KAGEROU.
Mellesleg magamról anynit hogy 23 vagyok, Csepelről, multimédia fejlesztő 3D grafikus, pólóés bögrefestő (ha minden jól megy). Könyvet írok, gitározok, próbálgatok valami j-rockos vonallal, mert eddig a már említett nu metalt nyűttem (állítólag nem oylan rosszul.) Japán vonalonhaldva belevágtam egy írói kihívásba, de erről máskor, nem akarom hogy téves köüvetkeztetéseket vonajtok le ^_^
Szóval, örülök hoyg itt lehetek és remélem hamarosan összefutunk egy VK partyn ^_^ (Alig hiszem el hogy téleg vaniylenitthon)!!!!!
Dozo yoroshiku! Sayonara!
Hellóóó végre!!!!