46 KOKIA
33 HY
33 倉木麻衣 (Kuraki Mai)
30 鬼束ちひろ (Onitsuka Chihiro)
29 FictionJunction YUUKA
23 globe
20 伊藤由奈 (Itou Yuna)
20 YUI
19 倖田來未 (Kouda Kumi)
18 アンジェラ・アキ (Angela Aki)
Látszik, hogy ezen a héten inkább amerikai sorozatokat néztem zenehallgatás helyett, úgyhogy csak egy-két érdekesebb szám ment, kedvencek nem is nagyon kerültek be az első tízbe.
A legtöbbet hallgatott szám is érdekesen alakult.
Kockák számára már biztosan ismerősen csenghet a
Mirror's Edge cím, ami szerintem az utóbbi idők legérdekesebb koncepciója, jó
alaptörténettel, amikből remélhetőleg egy jó játékot gyúrtak össze. Szóval pár helyen a
videókban hallható zene szivárgott ki valahogyan az internetre, amit először valami -számomra ismeretlen- Alcorus nevű DJ vállalat magára, de nemsokkal később a szoftverfejlesztőktől kiderült, hogy ilyen emberrel ők nem dolgoztak, szóval nem teljesen volt rend a szám körül. Ráadásul később olyan pletykák is szárnyra kaptak, amik szerint ez a zene nem is hivatalos forrásból származik, hanem csak valamilyen tehetséges fan fejlesztette tovább a videók alapzenéjét. Mindenesetre mindenkinél
Mirror's Edge - Theme-ként megy, szóval nálam is maradt ez.
Egyébként nagyon jól megy ez a letisztult hangzásvilág a játék képi megjelenéséhet és a játékmenethez is.
Van egy érdekes (már akinek xD)
grafikonom is, amit csak kíváncsiságból csináltam.
A grafikonon az látható, hogy januártól március végéig és áprilistól június végéig hogy alakult az első tíz előadó hallgatottsága nálam.
Amit első körben észre lehet venni, hogy Otsuka Ai-t és Sakamoto Maaya-t kivéve az összes főbb előadó hallgatottsága csökkent a második negyedévben. Plusz az is érdekes, hogy a második negyedévben összesen kevesebbszer hallgattam az első tíz előadót, mint előtte. Ennek pontosan nem tudom az okát.. Az is lehet, hogy mindenkiből kevesebbet hallgattam és ez látszik az első tízen is, de ez annyira nem valószínű.
Továbbá érdemes megfigyelni azt a három-három előadót, akik váltották egymást a két negyedévben..
Remélem jól számoltam, de nagyjából rendben vannak a számok.