Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 May 05 Tue, 10:28 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 284, 285, 286, 287, 288, 289, 290 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 27 Sun, 8:49 pm 
Site Admin

Tsukasa-chan wrote:
^Én biztosan megyek LM.C-re.

Sose gondoltam volna!! :beaten:

Ellenben a koncerttervezgetést majd légyszi vagy a Pierrot, vagy a Japánelöadókküffö'dön topicban folytassátok lécccci~ :sweatdrop:

on: umm.. woooo! Aug 10! :pinky2:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 27 Sun, 10:18 pm 
Elite Member

khmkhm akkor ismertetem a zp szabályait:D xDDDDD (tom h gáz meg ciki...de az évek során voltam már ott jópárszorxD)

úgyszokott lenni h elvileg 8ra van kiírva a koncertkezdés ami általában eltolódik fél 9re mer fránya bandákat nem tanították meg időben elkezdeni a koncikat...
de érdemes odamenni 8 előttre h bejussatok meeer főleg gondolom 1 ilyen Dj Krush miatt lesznek 1 csomóan...
aztán 10ig tart a konci mindig utána pedig ilyen diszkószerű van :(
mondjuk külföldi előadó lévén lehet h még nagyobb csúszás is előfordul...

jaj meg még vmi..nemtom kit érint kit nem de most új rendszer a zp-ben aki (még) nem tudja:

"18 éven aluliak, 2008. 07. 20.-tól a következő képpen látogathatják a Zöld Pardont:

Zöld Pardon éjszakai látogatása 14 év alatt:
Este 10-ig, csak és kizárólag szülői felügyelettel, vagy hivatalos gyámmal látogathatják a Zöld Pardont. (A szülő és hivatalos gyám esetében feltétel, hogy igazolni tudja iratokkal, hogy valóban törvényes gyám.)

A Zöld Pardon éjszakai látogatása 14-18 év között két módon lehetséges:
1. Csak és kizárólag szülői felügyelettel, vagy hivatalos gyámmal látogathatják a Zöld Pardont. (A szülő és hivatalos gyám esetében feltétel, hogy igazolni tudja iratokkal, hogy valóban törvényes gyám.)

,vagy

2. Előzetes regisztráció után este 10 óráig, ZÖLDKÁRTYÁVAL (mágnes csíkkal ellátott, sorszámozott beléptetővel) jöhetnek a ZP területére, és zárásig maradhatnak.

A regisztráció menete:
- Regisztráció a Zöld Pardonban július 30-ig: a hét minden napján reggel 10-től, 21:30-ig, augusztus 1-től: hétköznap 10 és 16 óra között.
- A szülő, vagy hivatalos gyám a kiskorú zöld pardonos vendéggel közösen tölti ki a regisztrációs lapot a helyszínen. A regisztrációhoz csatolni kell a törvényes szülő/gyám, valamint a kiskorú látogató személyazonosságát igazoló fényképes okiratának (személyi igazolvány, útlevél, plasztikkártyás jogosítvány) másolatát.
- Kiskorú vendégünkről fotót készítünk. A kép a kártya lehúzásakor jelenik meg a bejáratnál egy monitoron, hogy a biztonsági őrök azonosítani tudják vendégünket.
- A sikeres regisztráció után a kiskorú megkapja mágneskártyás belépőjét, amivel 22 óráig jöhet be a Zöld Pardonba, és zárásig maradhat.
- A kártya kiváltásának egyszeri regisztrációs díja 1000 Ft.

A kártyahasználat szabályai:
- A kártyával való belépés csak a Zöld Pardon alsó bejáratánál lehetséges.
- Kiskorú látogatónk a Zöld Pardon alsó kapujánál jelentkezik be, a kártya lehúzásával.
- A monitoron megjelenő fotó alapján a biztonsági őr beazonosítja kiskorú vendégünket.
- Távozáskor a kiskorú látogató a kártya lehúzásával kijelentkezik.

Kártyabevonás lehetséges esetei:
- A regisztrációt a szülő kérésére bármikor érvényteleníthetjük.
- A Zöld Pardonból való kilépéskor a kijelentkezés elmulasztása.
- A kártyával történő bárminemű visszaélés esetén.
- A visszavont kártyák újraaktiválásának díja 800 Ft.

Ellenőrzés webes felületen:
A zöld kártyások számára készített webes felületen (www.zp.hu/holagyerek) a nyilatkozatot aláírt szülők kártyaszám és jelszó segítségével megnézhetik, hogy éppen gyermekük a Zöld Pardonban tartózkodik-e.

Távoli regisztráció
A Zöldkártya távoli regisztrációval azok számára szeretnénk elérhetővé tenni a szolgáltatást, akik nem Budapesten laknak, így különösen nagy nehézséget okozna szüleik számára a helyszíni regisztráció.
A távoli regisztráció tájékoztatóját a hivatkozásra kattintva töltheti le pdf formátumban."

aki esetleg nem akarja mindezt végigjárni...
6 előtt nincsenek még beléptető emberek ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 27 Sun, 10:57 pm 
Senior Member

^LOL de gááááz, még jó hogy ez nem pár éve jutott eszükbe XDDD mondjuk sztem ez JÓ, mert túl sok már a kis hülye EMOS gyermek a ZPben XD

és amúgy úgy szokott lenni hogy amilyen konci van aznap este, a konci után olyasféle zenéket adnak, szóval sztem DJ krush után olyan zene lesz amit ő nyomat, ha ez pozitívum... azt mondjuk kétlem hogy japán zenéket raknak be >_< kár XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 27 Sun, 11:37 pm 
Site Admin

Hjahh, ez a ZP-s 18+ szabály egy olyan szintü pöcsség, hogy hjajj! xD

Nodealényeg!!!

Még nem a teljesen végleges verzió, mert esélyes, hogy lesznek kisebb változtatások, nomeg, ami a legfontosabb, lesz hátoldala is, több infóval, de azért kb marad így minden. (csak még ne rakjátok ki sehova a fentiek miatt)
Mindenféle vélemény, meg javaslat veri velkám. :grin:

Image

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 27 Sun, 11:46 pm 
Forum Expert
Forum Expert

*0* Ez tetszik,nagyon fílinges!
Talán én még pakolnék egy kis akármit (mondjuk egy SOJ webcímet) a bal felső sarokba, mert így túl üres és egy cseppet világosítanék a képen.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 28 Mon, 12:05 am 
Site Admin

Jah, igazából ott a sarokban pont, hogy van is egy soundofjapan logo, csak erröl a verziorol leszedtem, mert agyalok azon, hogy legyen-e az elsö oldalon is, vagy csak majd hátul. xD a kép világosság meg.. szerintem itt megint az jön be, hogy a monitorok mennyire másak, mert nálam is az egiken nagyon világos, a másikon meg éppenhogy sötét. xD de majd holnap nyomtatok egy tesztpéldányt a munkahelyi kisnyomtatón, 'oszt meglássuk úgy milyen. o_o/

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 28 Mon, 12:07 am 
Forum Expert
Forum Expert

Igazad lehet, nekem eléggé sötét a monitorom alapjáraton.
Minden esetre én a logós változat mellett voksolok továbbra is.
Ha kész lesz a végleges, kérhetek egy hátoldalt is h be tudjam linkelni?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 28 Mon, 12:09 am 
Site Admin

Jajaja, hátoldalt még most csinálom. xD (ma se nagyon alszok, yeaaah! xDDD~)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 28 Mon, 12:20 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jah! nah most már kis lemaradással, de én is örülök a képeknek! jó, h nem sokon vok rajt! XDDegyébként nem nehéz kiszúrni, én voltam a legződebb! XDD
a beszámolót is elolvastam a tracklistát visszaolvasva az elején nem maradtam le olyan sokmindenről, de aki Orsial jár az késik ugyebár! XDD

az NG-nek külön örülök! és már be vok sózva, mert Erisz-chan és én meglepivel készülnk! XD nah jó annyira nem nagy meglepi! XD
Tortára nagyon ne várjatok, max sütikét viszek az éhezőknek, mert ez ugye nem NS.
a másik pedig a kedves Dj-knek üzenem, h ha találok egy cd-t akkor összeválogatok egy-két partizós zenét, és azt én átadnám és nagyon örülnék, ha lemenne majd róla vlmi!^___^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 28 Mon, 12:29 am 
Forum Expert
Forum Expert

Case wrote:
Jajaja, hátoldalt még most csinálom. xD (ma se nagyon alszok, yeaaah! xDDD~)

Köszi! :D Látom nem csak én vagyok bagoly és kockulok a PS-el éjszakánként.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 28 Mon, 1:23 am 
Site Admin

No, asszem ez lesz a végleges, de még holnap a nyomtatós teszt után alakulhat a dolog esetleg. Hátoldal is megvan, képileg legalábbis, csak a szöveget nincs már agyam megírni. xD~ Azt majd holnap napközben összeütöm, 'oszt estére meglesz az is véglegesben.

Image

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 28 Mon, 1:46 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case, nekem ez a flyer nagyon tetszik... Tényleg full átadja, mire számithat az ember.

És kicsit parázok, h kicsi lesz a hely a partyra (bogarat ültettek mások a fülembe XD)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 28 Mon, 7:32 am 
Forum Expert
Forum Expert

Hát ez a flyer most nekem annyira nem... Tucatszám látni ilyeneket, semmi extra. De legalább a csaj jól néz ki rajta, nem úgy, mint anno a szilveszterin az a hörcsögfajzadék. :beaten:

Valami látványosabbra, színesebbre, grandiózusabbra számítottam, ez meg olyan... semmilyen. o_O

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 28 Mon, 8:41 am 
Site Admin

Ohh, ha lenne sok-sok idöm, akkor csillivillibb lenne valószinüleg. ^^

(kicsit off, de ha flyer, akkor nekem ök talán a kedvencek. föleg az a januári flyer lett zseniális *o* [és nem, nem a villantós kisasszony miatt xD])

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 28 Mon, 8:59 am 
Forum Addict

Case wrote:
Hjahh, ez a ZP-s 18+ szabály egy olyan szintü pöcsség, hogy hjajj! xD

Nodealényeg!!!

Még nem a teljesen végleges verzió, mert esélyes, hogy lesznek kisebb változtatások, nomeg, ami a legfontosabb, lesz hátoldala is, több infóval, de azért kb marad így minden. (csak még ne rakjátok ki sehova a fentiek miatt)
Mindenféle vélemény, meg javaslat veri velkám. :grin:

[img]*csodaszép%20flyer*[/img]

Nagyon teszik az új flyer! Sokkal-sokkal jobb, mint az előző NS-os Myaku-Toshiya! (Az lassan 10 éves kép!!!)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 284, 285, 286, 287, 288, 289, 290 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour