Nézzétek meg ezeket a műsorokat, mindkettőhöz van angol felirat.
Ugyanaz a műsor, csak az egyik tavalyi, a másik idei. Ja, mindkettőben Yamapi a vendég, csak az egyikben Kubo Junko az ellenfele, az ideiben meg Aragaki Yui. Az egyik műsorvezető Isbibashi, akit ismerhettek Nakai mellől az Utaban-ből, illetve Kinashi, aki nem ismerek.
Lehet, hogy láttátok már ezeket, nem tudom, én jókat nevettem. Valami olyasféle a lényeg, hogy mindketten mondanak 4-4 féle ételt és azt végigkóstoltatják egymással. Mindenki a saját maga által megjelöltet eszi. Az nyer, ha jól értelmezem, aki kitalálja a végén, hogy a 4 közül melyik az az 1, amit az illető utál. A vesztesnek végre kell hajtani egy feladatot. Nem árulok el nagy titkot, hogy Yamapi mindkétszer veszít. Mindkétszer a Seishun Amigo-t kell eltáncolni, meg énekelni. Na de nem írok már itt litániát, ha érdekel titeket nézzétek meg. Nagyon sokat lehet nevetni rajta, főleg Ishibashi hülye poénjain, amit már az Utaban-ban is megszokhattunk.
Tavalyi, ezt le lehet innen tölteni, a Say NEWS fansubcsoport feliratozta:
Kuwazu Girai Ou 2007
És akkor az idei, de az egy videómegosztón van, de nagyon jó a minősége, erre watchful21 hívta fel a rajongók figyelmét, kamebliss feliratozta:
Kuwazu Girai Ou 2008
Itt van annak az angol fordítása, amit Sanako csinált nekünk. Tudjátok ez szerelmes dolog. Mondjuk sajna az illető csak Pi-ét fordította le, de szerintem majd valaki lefordítja a többiekét is egyszer.
click