Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 9:29 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 3752 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 251  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 18 Wed, 1:14 am 
Member

hmmmm... én vagyok vak, vagy case-ről tényleg nincs bemutatkozás címén szinte semmi? hmm? :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 18 Wed, 8:37 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

ugyan..tőlem mindent megtudhatsz: 2 méteres kigyúrt skandináv metál istenség benyomását kelti, élő szerepjátékos bulikra jár fel a normafához ahol hatalmas kardal kergetik egymást boromírnak öltözve, igazából nem szereti a japán zenét csak a háttérben megbúvó sötét vállalatok támogatják, hobbiszinten fejvadászkodik dél kelet magyarországon és több cyber beültetése van már...titkolt mániája a vidamparki körhinták elkötése... Igazából ha visszaolvasod a fórumot ..főleg az első bejegyzéseket, könnyen megismerheted... egyébként összefoglalva Ő egy nagyon szórakoztató , jófej , két lábon járó lexikon aki főzelékkel működik :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 18 Wed, 10:01 am 
Site Admin

Mona wrote:
ugyan..tõlem mindent megtudhatsz: 2 méteres kigyúrt skandináv metál istenség benyomását kelti, élõ szerepjátékos bulikra jár fel a normafához ahol hatalmas kardal kergetik egymást boromírnak öltözve, igazából nem szereti a japán zenét csak a háttérben megbúvó sötét vállalatok támogatják, hobbiszinten fejvadászkodik dél kelet magyarországon és több cyber beültetése van már...titkolt mániája a vidamparki körhinták elkötése... Igazából ha visszaolvasod a fórumot ..fõleg az elsõ bejegyzéseket, könnyen megismerheted... egyébként összefoglalva Õ egy nagyon szórakoztató , jófej , két lábon járó lexikon aki fõzelékkel mûködik :)

...ööööö...izé...no comment... :shock:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 18 Wed, 11:00 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

véletlenül sem akartam izé...tiszteletlen lenni...remélem nem bántottalak meg és nem kuporogsz a szobád sarkában "norbi=halál" feliratokat vésévén a falra a saját véreddel.... :D

Profile  

Post subject: :)))
PostPosted: 2006 Jan 18 Wed, 11:33 am 
Forum Addict

Idejét látom annak, hogy bemutatkozzam:)))/zunk... mint két újdonsült helyi látogató:))) :***

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 18 Wed, 2:16 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

héj!héj!héj!

újdonsültek ...tessék már kicsit részletesebben bemutatkozni. Mint a régi szép időkben. Itt nincs lehetőség 100 oldalas profilt csinálni ellenben szerintem mindenkit érdekel hogy kik vagytok..hogy jött az a perverz ötletetek hogy japán zenét hallgassatok...stb stb

hajrá

(a stílusos kezdésért adok magamnak 10 tapasztalat pontot:) )

Profile  

PostPosted: 2006 Jan 19 Thu, 10:06 am 
Forum Addict

Részletesebben... Én Anita vagyok, a barátnőm pedig Rosary666/Zsuzsi:))) Mindketten divattervezőire járunk, Pesten. A japán mánia részemről a kiskorombeli Sailor Moon-ra vezethető vissza:DDD Zsuzsinál a Dragon Ball-ra:DDD Szánalmas, de innen indultunk;))) Aztán jött az egyre tágabb értelemben vett érdeklődés:)))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 19 Thu, 10:42 am 
Forum Addict

Hát ez még mindig nagyon titokzatos és szűkszavú volt, de azért üdv - jééééé, ilyet még nem is írtam (mivel én sem vagyok itt régóta, ugye :))

Most döbbentem rá, hogy az igazi nevemet viszont nem tettem közzé, úgyhogy nem kritizálom a fent írottakat ... de irígyellek, hogy tudsz varrni ... na de tényleg, üdv a fórumon!!!

Profile  

PostPosted: 2006 Jan 19 Thu, 11:17 am 
Forum Addict

Kofi! Úgyszintén üdv:))) Amúgy remélemmégsokat tanulhatokmajd;))) mert az egésznek talán a felszínét ha kapargatom(visual):))) :DDDMajd igyekszem:))) Ésakkorén is sikítgathatok pl. X-Japan-re;))) :*** Sajna most még a bulin elhangzottszámok90%a ismeretlen:(((
M.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 19 Thu, 11:42 am 
Official Cheerleader

oh wow, fellow divattervezők O__O;;;;
hát istenhozott titeket! :smile2: :kitty:

Profile  

PostPosted: 2006 Jan 19 Thu, 11:43 am 
Forum Addict

Thenxx;))) :*

Profile  

Post subject: Re: :)))
PostPosted: 2006 Jan 19 Thu, 12:15 pm 
Site Admin

Hicuki wrote:
Kofi! Úgyszintén üdv:))) Amúgy remélemmégsokat tanulhatokmajd;))) mert az egésznek talán a felszínét ha kapargatom(visual):))) :DDDMajd igyekszem:))) Ésakkorén is sikítgathatok pl. X-Japan-re;)))

hjaj-jaj, az a jrock bulik abszolúte csúcspontja mindig... xD (olyankor fogom a fülem, vagy próbálok menekülni valami messzi-messzi sarokba... ;D)

Image

Profile  

PostPosted: 2006 Jan 19 Thu, 1:38 pm 
Forum Addict

:D Akkor én majd halkan sikítgatok :D :D

Profile  

Post subject: Konnichi wa!!!
PostPosted: 2006 Feb 06 Mon, 8:30 pm 
VIP Member

Sziasztok!

Taiki vagyok, de szólítsatok csak Tai-channak.

Az első animeamire emléxem, az a Saber Riders volt. Vagy Silver Riders, már nem meléxem. A Pro7 en adták nagyon régen.
Zeneileg a jó öreg amerikai deszkás nu metált állt hozzám alegközelebb, de amikor a világ megnyílt előttem a világhálón, elkezdtem megismerkedni a japán kultúrával. Eleinte csak mangák, animék, ^^" hentai, ecchi... aztán a kultúra az ország, és a nyelv. Most épp tanulom...
Először nem is a j-rockkal hanem a j-poppal ismerkedtem meg, méghozzá a paraparával. Ezen keresztül pedig Hamasaki Ayumival X_X!!!

Aztán egy ismerősöm, aki nagy YAOI fan, rámkényszerített egy vézna mangahajú "fiút" aki később a kedvenceim egyike lett. Ő volt Gakt! Eleinte nem volt épp élménydús nézegetni mivel nem különösebben érintenek meg a fiúk ^_^! De aztán elvonatkoztattam és mára még tetszik is az egész VK mizéria.

Gackt-ot követte a SADS, a BLOOD, az FC FIVE, FLOW, BACK HORN, és végül a nagy kedvencem a KAGEROU.

Mellesleg magamról anynit hogy 23 vagyok, Csepelről, multimédia fejlesztő 3D grafikus, pólóés bögrefestő (ha minden jól megy). Könyvet írok, gitározok, próbálgatok valami j-rockos vonallal, mert eddig a már említett nu metalt nyűttem (állítólag nem oylan rosszul.) Japán vonalonhaldva belevágtam egy írói kihívásba, de erről máskor, nem akarom hogy téves köüvetkeztetéseket vonajtok le ^_^

Szóval, örülök hoyg itt lehetek és remélem hamarosan összefutunk egy VK partyn ^_^ (Alig hiszem el hogy téleg vaniylenitthon)!!!!!

Dozo yoroshiku! Sayonara!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Feb 06 Mon, 8:49 pm 
Official Cheerleader

hát isten hozott köreinkben! :kitty: :grin:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 3752 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 251  Next

All times are UTC + 1 hour