lackoo wrote:
Koga wrote:
Biztosíthatlak: NEM biztosít jó hátteret (kocsma-fan), nyugodt családi életet (nyugodt? milyen az? ordítozni a részegségtől minden segély után? utána elmenni lopni?)
mert Magyarország nem roma lakossága persze csupa egyetemi végzettségű emberből áll (ne nevettesd ki már magad)
Figy, én egy bizonyos illetőről írtam, s róla ez mondható el. Ha a fene fenét eszik is, nem lehet mást mondani arról az Egyről.
A másik meg nem tudom miért vagyok most a bögyödben, amikor egy rossz szót sem írtam, csak azt, ami a tapasztalataim. Amúgy meg éppenhogy ezen emberek integrálása tartozik a munkakörömbe.
Csak azt nem értem, miért akartok rámhúzni olyan dolgot, ami számotokra kényelmes? o.O Vitázni nem akarok, mert úgy érzem nem képviselek én sem ellentétes véleményt, mint ti.
Jó, értem én hogy rossz napja mindenkinek lehet, de kérlek, azért ne belém rugdossatok. Ha valami gond van, akkor irjátok meg pü-ben.
Shizunak meg csak azt tudom mondani, hogy igen, nekem is sok barátom van közöttük. Úgy érzem, nem érintettem sarkallatos pontot a mondandómmal kapcsolatban. Ha mégis valaki úgy érzi, azzal én nem tudok mit csinálni.
Tovább nem húzom a témát, s remélem senki sem fog ezen tovább lovagolni. Ha valaki jól meg akarja mondani a magáét nekem, akkor pü-zzön.