Jigsaw wrote:
...és Gara lebukott! Nem is tintás a nyelve!! XD XD XD
Ez a kép jóóóóóóval a tintásalma evés előtt készült, úgyhogy nem bukott le, és tényleg megcsinálta! Nem normális! És ugyanez a vélemény leolvasható volt a két fangirl arcáról is, akiket épp akkor filmeztek.
Egyébként a koncert az egyik lerulezabb dolog, amit életemben láttam, annyira le vagyok sokkolva pozitívan, hogy még ömlengeni se nagyon tudok róla, meg nem is akarok, mert úgyis meg lesz nézve mindenkivel, és akkor ott mindenki meglátja. xD Noh meg a sok röhögőgörcs miatt elfáradtam! xDDDDD Gara = fun! xDDDDDD Miután a BFF03-on megokozta nekem a leghentaiabb élményt koncertvideószinten (tudom, van hentaiabb is, de azt már nem is akarom látni), most megokozta nekem legkawaiiabb élményt koncertvideószinten. Hát ő aztán igazán a végletek embere, és hihetetlenül kreatív, teljesen le vagyok tőle nyűgözve. Gara is my hero! xD
Mostmár jöjjenek koncertezni, és ott legyek és legyen legalább ilyen jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >_<
Jah, és a complete Nerorism csupán annyi volt, hogy vágatlanul van benne a dobszóló, a koncerbe meg vágottan rakták bele, nagyon vágottan, és mégis teljesen észrevehetetlen, hihetetlanül jól megoldották. Pedig én azt hittem, hogy valami Nero verseskötetet fogunk kapni, de ez még jobb, mert ezt legalább nem kéne megértenem, bár itt is dumált egy csomót xD. Áh, luv Nero! A bookletet meg majd scannelem, ha hazaértem! Benne vannak a képeslapfotók, meg még egy fotó mindenkiről, nem túl hosszú, de cute! ^_^
bylon wrote:
és most már minden kétséget kizáró, Nero egy coolos nyövény. XDXD
Jah, egy coolos erős nagy fa! xDDDDDDDD Tök jó! ^^" Nerooooooooo! ^.^