Sziasztok! =)
Már kb. ezer éve olvasom a fórumot, de csak most vettem rá magam, hogy regisztráljak.
Magamról...Egy gimis lány volnék, a MIG padjait koptatom, nyelvi tagozaton. Mindig is vonzott a japán kultúra, maga Japán. Emlékszem, kiskoromban mindig a tv előtt ültem, ha valami Japánnal kapcsolatos műsor ment. XD Meg animéket néztem, persze akkor még nem tudtam, hogy annak hívják. Szóval a japán kultúrát, animét mindig is kedveltem, pár éve megismertem a mangát is. 1,5-2 éve ismerkedtem meg a japán zenével....pár ismerősöm folyton beszélt róla, és már annyira idegesítetett, hogy meghallgattam 5 Diru számot. Volt, ami elsőre tetszett, de nem rögtön nyerte el a tetszésemet. Aztán a Mushi live volt az, amibe rögtön beleszerettem....Szépen lassan megismerkedtem egy csomó zenekarral....elég sok műfajt meghallgatok, csak a disco, rap, house...ezek vhogy sosem jöttek be...a hip-hop-pal még elvagyok...
A zene iránti szeretem meg mindig is határtalan volt, 10, lassan 11 éve zongorázom, immár jazz-zongorát tanulok, mellette gitározgatok is, bár arra mostanában sajnos nem sok időm jut. Persze szeretnék még megtanulni dobolni, szaxafonozni meg brácsázni. (na jó, nem igaz, én a világ össze hangszerén meg akarok tanulni XD)
Jópár embert ismerek fórumról, meg páran lehet, hogy ismernek látásból...
Jaigen, majdnem elfelejtettem a cipőméretet XD 41-es...